18 aya kadar normal deniyor sonra araştırılıyormuş kalça ultrasonu falan çekildi hep doğdupundanot: rutin kontrolünü yapan doktorunuza danıştınız mı? sorun olmadığını söylemiştir zannımca.
Anlamadım nasılSizdemi yürüyemiyorsunuz ? Beraber mi sıralıyorsunuz?
bişey söyliyim mi? benim oğlum 11 aylıkken yürüdü. ama mesela o da hiç emeklemedi koca totosunu kaldırıp da.18 aya kadar normal deniyor sonra araştırılıyormuş kalça ultrasonu falan çekildi hep doğdupunda
kızım tam bır yasında 6 aylıktan berı elınden tutunca adım atıyor, 10 aylıktan berı tutunarak sıralıyor(o zamana kadar emeklemedı 10 aylıkken emeklemeyı de ogrendı), su an tek elımızı tutup evde dışarda her yerde koşarcasına yuruyor arada 3-5 adım kendı kendıne atıyor ama urktugu ıcın tek basına yurumuyor hemen popoyu yere atıp oturuyor yada buldugu ılk nesneye koltuk sehpa bızım elımız paçamız yapısıyor yahutta emeklemeyı tercıh edıyor ,cesaretı geldıgınde yuruyecekler telaslanmayın....Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ah cute, oğlun kaç yaşındaydı senin. Minnak deniz geldiğinde yeniden hatırlarsın umarım. Biz taze anneler böyle konuşuruz :)Sizdemi yürüyemiyorsunuz ? Beraber mi sıralıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?