nerde bu konuda sıkıştırılan anne görsem 8 aylık yürüyen 1 buçuk yaşına gelince amuda kalkmaya başlamıyo. Diye başlayıp soranları bi güzel susturuyorum. Az çekmedim bu sorudan.benim kızım çok erken yürüdü, ama ne farketti, 18 aylık yürüyen de yürüyor, 10 aylık yürüyen de
bir sağlık sorunu yoksa acele etmeyin, hatta yürüdüklerinde peşlerinden koşmak daha zor oluyor.
nerde bu konuda sıkıştırılan anne görsem 8 aylık yürüyen 1 buçuk yaşına gelince amuda kalkmaya başlamıyo. Diye başlayıp soranları bi güzel susturuyorum. Az çekmedim bu sorudan.
Benim kızımda 13 aylık henüz tek yürüryemiyor yürüse bile düşüyor evham yapmayınMerhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Benim kizim 11 aylık yürüdü hemde 15 temmuz gecesi acı tesadüfMerhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kızım 13 aylıkken yürüdü. Ben de üzülüyordum . Bir rahatsızlık geçirince bakamadim bebeğime o yüzden 600 km uzaklıktaki kardeşime gönderdim. Orda hergun 6-7 tane komşu çocuğu geliyordu kızımla oynamaya. Kardeşim de mutfakta yemek yaparken bir bakmış kızım yürüyerek teyzesinin yanına gelmiş. Tabi çocuklar yürütmeye çalışmış. 13 buçuk aylıkti yürümeye başladığında.Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ah
Ah cute, oğlun kaç yaşındaydı senin. Minnak deniz geldiğinde yeniden hatırlarsın umarım. Biz taze anneler böyle konuşuruz :)
eh sıralamaya başladı ise yürür. olmadı dokt. sor.Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Neden polemiğe dönsün ki, bir şey biliyorsanız paylaşın bilinçlenelim. Ben ve bir çok arkadaşım böyle konuşuyor. Kendiliğinden gelişen bir dil, ne gibi bir sakıncası var.CuteMom 'un yaptığı yorumun aynısını yapacaktım ağzımdan laf aldı.
ben de taze anne sayılırım hiç biz dili kullanmadım.
polemiğe dönmesin de biz dili doğru bi dil değil.
CuteMom 'un yaptığı yorumun aynısını yapacaktım ağzımdan laf aldı.
polemiğe dönmesin de biz dili doğru bi dil değil.[/QUOT
CuteMom 'un yaptığı yorumun aynısını yapacaktım ağzımdan laf aldı.
polemiğe dönmesin de biz dili doğru bi dil değil.
Size katılıyorum kızımla gülüp kızımla oynuyorum onunla yiyip onunla içiyorum biz olduk yani gayet normal böylr demem.Neden polemiğe dönsün ki, bir şey biliyorsanız paylaşın bilinçlenelim. Ben ve bir çok arkadaşım böyle konuşuyor. Kendiliğinden gelişen bir dil, ne gibi bir sakıncası var.
İnanın bunları okumak rahatlattı cok şükür sağlıklı kızım ama bazen böyle Yürümemesini cok düşünüyorum gözümüzün nuru onlar herşey cabucak olsun istiyoruz acele ediyoruz. herşeyin hayırlı bir zamanı var tabi.benim oglum 20 aylik yurudu.
doktor bi problem yok diyosa endiselenmeyin.. simdi boyle demek ne kadar rahat geldi ama yasarken oyle olmuyo biliyorum. :)
Çoğul konuşmanıza espri yapmış :)Anlamadım nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?