Bebegim yürümüyor

Basak8686

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
17
8
6
38
Merhaba sevgili anneler
Bebegim. 11 aylık bugün doktora gittik hasta baya bi viruse yakalanmış iştah falan sıfır neyse doktor bana kenarlara tutunup yürüyor dimi dedi ama benim bebegim yürümuyor ayağa kalkıyor ama ilerlemiyor bende çok serbest bırakmadım dusucek diye her ayağa kalktığında tuttum kafama takıldı sizin bebeklerinız ne kadarlık ti yurudugunde

18 aya kadar normal. Benimki 14 aylıkken yürüdü. Hiç emeklemedi. Tutunup sıralamadı.
Endişenmeyin bu yüzden. Bununla beraber çocuğu da çok sıkmayın aman düşmesin diye, biraz serbest kalsın.

Benimki 16 aylıkken yürüdü..bence endişe edilecek bir durum yok annesi kafaniza takmayın.10-11 aylikkende emekliyordu:)

Benim kizim 17 aylikken yürüdü...11 aylikken desteksiz oturmayi öğrenmişti

11 aylıkken geneli yurumez zaten doktor bir garipmis sanki:) Benim kızım 9.ayı doldurup yürüdü esimin yiğeni ise 15 aylık yani erken yürüdü diye bi artisi yok bunun takmayın kafaniza

Canım 6 aylık emekledi, 14 aylık yürüdü.
Seninki de belki yarın yürür, bilemezsin ki.. istersen sıralaması için teşvik et..

Canim buyub oglum yaşını bir ay geçince yürüdü,kucuk oğlum daha 9aylikti yurudu. Suanda 2bucuk yaşında ama konuşmuyor sadece anne baba abi gibi laflar söylüyor. Buda normal diyorum 3yasindan sonra susmak bilmiyorlar. Merak etme usengec sadece yuruyemediginden degil yani

Can

Canım size tavsiyem bebeklerinizi biraz rahat bırakın yürümek kötü bir şeymiş gibi tutmayin bırakın dussun tekrar kalksın bebeklerimiz bir şeyi yapamadığında onu siz yapmayın bırakın o yapsin yapmaya çalışsın dussun kalksın

Büyük kızım tam bir yaşını bir hafta geçe yürümüştü. Küçük kızım 14 aylıkken yürüdü. Kızkardeşimin oğlu 11 aylıktı yürüdüğünde. O kadar değişken bir durum ki bu, genetik falan da değil, kardeş kardeşe bile benzemiyor.
Ama her ayağa kalktığında da düşecek diye tutmayın. Tehlikeli şeyleri ortadan kaldırın, düşerse düşsün sonrasında. Düşünce de hemen gidip kaldırmayın. Bırakın o kalksın. Bağımsızlaşsın, tek başına başarsın ve özgüveni oluşsun!

Bebeğim su an 11aylik olmasına 1 hafta var ve o da yürümüyor üstelik emeklemiyor bile korkma bence normal

Sacmalayin ya 11 aylik bebekten bahsediyoruz. Benim kiIm ayaga yeni yeni kalkmaya baslamisti 11 aylikken. Su an 17aylik ve elinden tutmazsam da yurumuyor. Ben ne yapayim o zaman..

Benim kizim 17 aylikken yürüdü...11 aylikken desteksiz oturmayi öğrenmişti
Benimki 9 10 aylikken desteksiz oturmustu sanirim ve surunmeye baslamisti.. smdi emekleme konusunfa ustad kendisi.. ama 17aylik simdi ve hala tek basina yurumuyor :/

Her bebek bir değil eğer sağlık açısından bir sıkıntısı yoksa 18 aya kadar normal kabul ediliyor. Benim oğlum 8 aylık tutunarak kalkmaya başladı yürümesi tam 11 aylıkken oldu. Arkadaşımın oğlu 14 aylık yürüdü. Aynı ay doğdukları halde. Benim oğlum çok konuşamıyor onun ki daha fazla şey söylüyor. Çok sıkmayın biraz serbest bırakın sonuçta düşe kalka öğrenecek.

Benimki 9 10 aylikken desteksiz oturmustu sanirim ve surunmeye baslamisti.. smdi emekleme konusunfa ustad kendisi.. ama 17aylik simdi ve hala tek basina yurumuyor :/
11 aylikkende oturtmayi annem öğretmişti...banada kızmışti sen buna niye ogretmedin diye sanki ben oturmasini istemiyorum...
Oooo cevremde ne eleştiriler havada uçuşuyordu...bir hekim arkadasim yürüme konusunda sakin kaslarina baski yapma birak ne zaman hazir olursa kalkar yürür demisti..

Aynen oyle oldu bi gun telde annemle konusuyorum bi baktim kalkti adim atmaya basladi... annem sakin ciglik atma sakin kal demisti hahaha eeee yalniz dogunun bi ucra köşesinde cocuk buyutmek zor... aman bisey olmasin hastane yok dogru dürüst korkudan kizim herseyi gec ogrendi...

Ya bizimki elini cekip 3 5 adim atti simdiye kadar ama gerisi gelmedi. Yerde bisey gorse yada gitmek istemese hemen oturdu dizinin ustune vs..
Simdilerde elini cekmiyor hic. O adim atmalar da yalan oldu oof ..Bakalim ne zaman yuruyecek acaba..

Benim bebegim 14 aylıkdı yürümüstü ilk defa tek başına. Bazı bebekler hemen ögrenir bazıları ise yavaş bence endişe etmene gerek yok

Bende sizler gibi düşünüyorum ama dr öyle bi sorunca cocugum geriden mi geliyor dedim herkese teşekkürler içim rahatladı inanın

5 aylık emekleyen, 7 aylık sıralayan bebeğim 15 aylık yürüdü.
Çok normal, daha erken bile hatta.
Kimi hiç emeklemeden yürüyor, kimi benimki gibi 1 sene yerde diz çürütüyor.

Ya bizimki elini cekip 3 5 adim atti simdiye kadar ama gerisi gelmedi. Yerde bisey gorse yada gitmek istemese hemen oturdu dizinin ustune vs..
Simdilerde elini cekmiyor hic. O adim atmalar da yalan oldu oof ..Bakalim ne zaman yuruyecek acaba..
hiç ummadığınız bi anda kalkıp yürüyecek hiç merak etmeyin ) yürümeye başlayınca hızını yetişemiyeceksiniz kızım bize kök söktürdü yürümeye başlayınca bebek arabasına binmedi milletin çocuğu 3 yaşına kadar bebek arabasına biner benim kız 17 aylıkken yürümeye başladı 18 aylıkken bebek arabasına binmedi dünyaları başımıza yıktı ... yürüyecemde yürüyecem... bi dolaşmak eziyet olmuştu bize...

Benim kızım 15 aylıkken yurumustu endişelenmeyin doktor gerçekten tuafmis sadece size tavsiyem yürüme arkadaşı diye birşey var bizim işimizi kolaylastirmisti çok işe yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…