Benim kizim 17 aylikken yürüdü...11 aylikken desteksiz oturmayi öğrenmiştiMerhaba sevgili anneler
Bebegim. 11 aylık bugün doktora gittik hasta baya bi viruse yakalanmış iştah falan sıfır neyse doktor bana kenarlara tutunup yürüyor dimi dedi ama benim bebegim yürümuyor ayağa kalkıyor ama ilerlemiyor bende çok serbest bırakmadım dusucek diye her ayağa kalktığında tuttum kafama takıldı sizin bebeklerinız ne kadarlık ti yurudugunde
Canim buyub oglum yaşını bir ay geçince yürüdü,kucuk oğlum daha 9aylikti yurudu. Suanda 2bucuk yaşında ama konuşmuyor sadece anne baba abi gibi laflar söylüyor. Buda normal diyorum 3yasindan sonra susmak bilmiyorlar. Merak etme usengec sadece yuruyemediginden degil yaniMerhaba sevgili anneler
Bebegim. 11 aylık bugün doktora gittik hasta baya bi viruse yakalanmış iştah falan sıfır neyse doktor bana kenarlara tutunup yürüyor dimi dedi ama benim bebegim yürümuyor ayağa kalkıyor ama ilerlemiyor bende çok serbest bırakmadım dusucek diye her ayağa kalktığında tuttum kafama takıldı sizin bebeklerinız ne kadarlık ti yurudugunde
Merhaba sevgili anneler
Benimki 9 10 aylikken desteksiz oturmustu sanirim ve surunmeye baslamisti.. smdi emekleme konusunfa ustad kendisi.. ama 17aylik simdi ve hala tek basina yurumuyor :/Benim kizim 17 aylikken yürüdü...11 aylikken desteksiz oturmayi öğrenmişti
11 aylikkende oturtmayi annem öğretmişti...banada kızmışti sen buna niye ogretmedin diye sanki ben oturmasini istemiyorum...Benimki 9 10 aylikken desteksiz oturmustu sanirim ve surunmeye baslamisti.. smdi emekleme konusunfa ustad kendisi.. ama 17aylik simdi ve hala tek basina yurumuyor :/
Ya bizimki elini cekip 3 5 adim atti simdiye kadar ama gerisi gelmedi. Yerde bisey gorse yada gitmek istemese hemen oturdu dizinin ustune vs..11 aylikkende oturtmayi annem öğretmişti...banada kızmışti sen buna niye ogretmedin diye sanki ben oturmasini istemiyorum...
Oooo cevremde ne eleştiriler havada uçuşuyordu...bir hekim arkadasim yürüme konusunda sakin kaslarina baski yapma birak ne zaman hazir olursa kalkar yürür demisti..
Aynen oyle oldu bi gun telde annemle konusuyorum bi baktim kalkti adim atmaya basladi... annem sakin ciglik atma sakin kal demisti hahahaeeee yalniz dogunun bi ucra köşesinde cocuk buyutmek zor... aman bisey olmasin hastane yok dogru dürüst korkudan kizim herseyi gec ogrendi...
hiç ummadığınız bi anda kalkıp yürüyecek hiç merak etmeyinYa bizimki elini cekip 3 5 adim atti simdiye kadar ama gerisi gelmedi. Yerde bisey gorse yada gitmek istemese hemen oturdu dizinin ustune vs..
Simdilerde elini cekmiyor hic. O adim atmalar da yalan oldu oof ..Bakalim ne zaman yuruyecek acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?