Bebek Beslenmesi bebeğim yüzünü örterek nefessiz kalıyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.549
merhabalar, bundan yıllar önce de diğer çocuğum için aynı konuyu açmıştım. maalesef çözüm bulamamış, birkaç ay elim yüreğimde gezmiştim, şimdi 2 numara da tamamen aynı tehlikeli işi yapıyor. battaniyesini ben fark etmeden yüzüne çekebiliyor, ne kadar sıkıştırırsam sıkıştırayım bir şekilde çekiyor. uyku tulumu vardı çuval tarzı olanlardan, onda da çok sıkılıyor, ağlıyor. normal uyku tulumu için de küçük gibi, daha 5 aylık bile değil. geceleri uyuyamaz oldum

Sanırım bu durumda bebeğinizin yanından hiç ayrılmamanız lazım..
Allah yardımcınız olsun..

merhabalar, bundan yıllar önce de diğer çocuğum için aynı konuyu açmıştım. maalesef çözüm bulamamış, birkaç ay elim yüreğimde gezmiştim, şimdi 2 numara da tamamen aynı tehlikeli işi yapıyor. battaniyesini ben fark etmeden yüzüne çekebiliyor, ne kadar sıkıştırırsam sıkıştırayım bir şekilde çekiyor. uyku tulumu vardı çuval tarzı olanlardan, onda da çok sıkılıyor, ağlıyor. normal uyku tulumu için de küçük gibi, daha 5 aylık bile değil. geceleri uyuyamaz oldum
bebekler icin uyku takimi oluyor canim yastik ortu ve yatacagi yerden olusan 3lu bi takim onunla hicbisey olmaz. cunku ustudeki ortu kalip gibi ve agir da degil nefes alabilir onun ustune baattaniyeyi geride birakarak ortebilirsin ( cekme ihtimaline karsi) ben hep oyle yapiyorum ustune cekse bile nefes alabiliyor. cunku kalip gibi bosluk kaliyor.

bebekler icin uyku takimi oluyor canim yastik ortu ve yatacagi yerden olusan 3lu bi takim onunla hicbisey olmaz. cunku ustudeki ortu kalip gibi ve agir da degil nefes alabilir onun ustune baattaniyeyi geride birakarak ortebilirsin ( cekme ihtimaline karsi) ben hep oyle yapiyorum ustune cekse bile nefes alabiliyor. cunku kalip gibi bosluk kaliyor.
resim eklemeniz mümkün mu acaba?

denicem. suanda evde degilim daha sonra cekip avatara koyarim. nasil eklenecegini bilmiyorum. avatardan bakarsin.

Uyku tulumu için neden küçük olsun ki? Koyun çuval gibi olana öyle yatsın. Ben kızımı ilk 6 ay 1yaş tulumuyla yatırdım çok rahat ettim. Her dakka kalktığı için de öyle üşütme derdi Filan olmadı en azından.

X