E="ruzgarelif, post: 43711397, member: 624618"]Benim bir bucuk yasinda oglum var ama boyle bir sorunla karsilasmadim bence bi hastaneye goturseniz iyi olur atesi falan yok demi[/QUOTE]
Atesi yok
Dikkat ettinizmi bilmem ama bende zaten Allah korusun dedim cıkışmanızı anlamlandıramadım
titremesi normalse size göre
E uyusunda büyüsün ozaman.
Sizede hayırlı geceler.
Ateşi olmasına gerek yok ki hiç soğuk havale diye bişey duymadınız mı doktora gitmek tek yol buraya konu açıyorsunuz insanlar yardımcı olmak için yorum yazıyor verdiğiniz tepkiler çok yanlış madem yazılanlara kulak asmayıp uyutacaksınız o zaman ne diye soruyorsunuz
Canım ateşini nasıl olctun dereceyle mi yoksa elinle kontrol ederek mi.benim kızımda ateslendiginde ağzı titrer elleri ayakları buz gibi olur ama dereceyle olctugumde 38 derece atesi çıkar. Eğer sende dereceyle olctugun halde ateşi yoksa bence bi acile götür bekleme
Doktorların içten ateş dediği birşey de var ve aynı durumda bir tanıdığımızın 6 yaşındaki kızı havale geçirdi. Ateşi yok hiçbişiyi yok durup dururken titremeler ayakları elleri dudakları ve hemen acile götürdüler. Havale imiş. Tabiki allah korusun inşallah yoktur öyle birşey. Yine de dikkatli olmakta fayda var.