Bebeğim...

bitanesininannesi

Çiçek değilim , lakin soluyorum.. 🍂
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
1.353
1.766
333
Herkese iyi akşamlar hanımlar. Konunun yeri burası değil sanırım affiniza sığınarak bi sorum olacak.
23 aylık oğlum var iki gün benden ayrı kalmak zorunda kaldı gece de bıraktığım günden beri sürekli pesimde geceleri uyumuyor ağlayarak uyanıyor hele dün gece hiç uyumadi sürekli bir şeyleri ağlayarak yaptırmaya çalışıyor huyu değişti çocuğun 2 yaş sendromu diye birşey varmı tecrübeli annelerden yardım istiyorum çok yoruldum geceleri uykusuz kalmaktano_O

Canim benim oglumda 2 yasinda. Ben kizimda doguma gittigimde 2 gece bensiz kaldi. Dondugumde inanilmaz huy degistirmisti. Hircinlasti. Bi cok konuda gerileme gosterdi. Inatlasti. Bensiz yatmak istemedi. Ilk geldigim gece yataginda yatiyordu. Aglayarak kalkip evde dolasti. Bi kac gun boyle devam edince yanimda yatirmaya basladim. Simdi duzeldi cok sukur. Sadece gunduzleri cok hareketli zaman gecirirse cok heyecanlanirsa uykusunda bagiriyor yada uyaniyor. Gece teroru denen olay yani. Inatlasmasi, herseyi kendi yapmaya calismasi hep 2 yas sendromundan. Ama size duskunlugu onu birakip gideceginiz korkusundan olabilir. Onu birakmicaginizi hissettirmeli gerekirse anlatmalisiniz. Kucuk demeyin. Inanin guzelce anlayabilecegi sekilde anlatirsaniz cok rahat anliyorlar

Canim benim oglumda 2 yasinda. Ben kizimda doguma gittigimde 2 gece bensiz kaldi. Dondugumde inanilmaz huy degistirmisti. Hircinlasti. Bi cok konuda gerileme gosterdi. Inatlasti. Bensiz yatmak istemedi. Ilk geldigim gece yataginda yatiyordu. Aglayarak kalkip evde dolasti. Bi kac gun boyle devam edince yanimda yatirmaya basladim. Simdi duzeldi cok sukur. Sadece gunduzleri cok hareketli zaman gecirirse cok heyecanlanirsa uykusunda bagiriyor yada uyaniyor. Gece teroru denen olay yani. Inatlasmasi, herseyi kendi yapmaya calismasi hep 2 yas sendromundan. Ama size duskunlugu onu birakip gideceginiz korkusundan olabilir. Onu birakmicaginizi hissettirmeli gerekirse anlatmalisiniz. Kucuk demeyin. Inanin guzelce anlayabilecegi sekilde anlatirsaniz cok rahat anliyorlar
Aynı anlattığıniz gibi oldu huy değiştir di çocuk yanımda yattığı zaman sıkıntı yok kendi odasında sabaha kadar uyanıyor
bende öyle yapayım ozaman yanımda yatiraym inşallah düzelir

Onu bıraktığınız için geçici süreliğine tepki gösteriyorda olabilir 2 yaş sendromuda olabilir. Ilımlı yaklaşın,ilgisini dağatın. Sabır diliyorum..

Aynı anlattığıniz gibi oldu huy değiştir di çocuk yanımda yattığı zaman sıkıntı yok kendi odasında sabaha kadar uyanıyor
bende öyle yapayım ozaman yanımda yatiraym inşallah düzelir
Bebeginizin ihtiyaci varsa ki oyle gorunuyor yatiracaksiniz mecburen. Daha sonra kendileri yataklarini istiyorlar zaten. Sizin onu birakmicaginizdan emin olsun kendi yatagina yatirin. Cok uzun surmez umarim. Allah kolaylik versin tum 2 yas sendromunu yasayan annelere.

Bebeginizin ihtiyaci varsa ki oyle gorunuyor yatiracaksiniz mecburen. Daha sonra kendileri yataklarini istiyorlar zaten. Sizin onu birakmicaginizdan emin olsun kendi yatagina yatirin. Cok uzun surmez umarim. Allah kolaylik versin tum 2 yas sendromunu yasayan annelere.
Peki çok teşekkür ederim bilgiler için

ben oglumu 1 hafta birakmak zorunda kaldim 22 aylikken.
dondugumde bambaska bi cocuktu haliyle.
ama 3 haftada eski haline dondu.
sabredin.
bi sure gece aglayarak uyanir bu cok normal,sizi kaybetmekten korkuyor.
yaninizda yatirmaktan cekinmeyin bence,ben sorunu oyle halletmistim.

ben oglumu 1 hafta birakmak zorunda kaldim 22 aylikken.
dondugumde bambaska bi cocuktu haliyle.
ama 3 haftada eski haline dondu.
sabredin.
bi sure gece aglayarak uyanir bu cok normal,sizi kaybetmekten korkuyor.
yaninizda yatirmaktan cekinmeyin bence,ben sorunu oyle halletmistim.
Evet 15 gün oldu ilk zamanlara göre daha iyi gibi ama dün gece felaketti bizim için inşallah en kısa zamanda duzelicek

Back
X