BEBEGIM:(((((

nnazzoo

Paşa oğlum,pamuk kızım ve kıvırcık babaları❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
28 Mart 2008
1.535
4.038
658
slm arkadaslar. Hesabım aynı telefondan girdiğimiz için,ablamınki ile birleştirilmiş.bu bilgiyi verdikten sonra artık anlatabilirim. biz esimle 7 aydir ayriyiz bosanma davasi actim.bebegime ve bana siddet uyguluyordu.ama malesef kanitim yok;(mahkeme suruyor olmasina ragmen bebegimi ayda iki kez gormek icin veriyorlar daha 11 aylik oglum.gormesin diye baska sehre gittim.orda yasiyorum.resmi olarakta kaydimizi o sehre aldirdim.avukatimla gorustugumde 15 gun gorme hakki var yilda dedi.sehir uzak oldugu icin 15 gun babada kalacakmis.arkadaslar kucucuk cocugu 15 gun verirler mi babaya:KK43:

Son düzenleme:
Şiddet uyguluyor diye şikayet ettiniz mi şiddet uygulayan bir babaya verilirmi çocuk ya...bu Nasıl adalet

ispat edebilseniz el kadar bebek olduğu için belki vermezler.
Normalde babasının bu hakkı var uzaklıkla alakalı değil yaz tatillerinde bir ay, sömestr tatilinin 15 günü baba da kalıyor okulda okumasına gerek yok. bayram tatilleri de var ayrıca.

Inanmiyorum ya kesinlikle vermeyin babasına o kadar uzun süre kamera falan koysaydin keşke. Pislik herif
vermemek icin elimden geleni yapacagim zaten.alsa Allah korusun herseyi yapar cunku bebegim onun en buyuk dusmaniymis.:(((((

ispat edebilseniz el kadar bebek olduğu için belki vermezler.
Normalde babasının bu hakkı var uzaklıkla alakalı değil yaz tatillerinde bir ay, sömestr tatilinin 15 günü baba da kalıyor okulda okumasına gerek yok. bayram tatilleri de var ayrıca.

ahhhh bi ispatim olsa.cok sey degisecekte yok iste yok:(yasadigim sehre gelsin gorsun bizim yanimizda dedim.fakat oyle olmaz dedi avukatim.
pisslik ya vicdansız mahluk.. evladım demiyor el kadar demiyor bu nasıl bi rezillik ya..
kendi istiyor mu peki görmeyi?

istemez mi sevdiginden degil sirf bana aci cektirmek icin istiyor tabiki

daha iyi bir avukat bulun bence, küçücük bebeği ne yapıcak babası? babannesi falan yok mu konuşabileceğiniz aklı başında bir büyük

Polise gidip bebeğime şiddet uyguluyor dediniz mi? Böyle bir durumda yapacak bir şey yok ispat gerekir demezler herhalde. El kadar bebek konuşup anlatacak değil ya.

Muhakkak yapılacak bir şeyler olmalı. Vicdansız nasıl kıyabiliyor yavrusuna.

Back
X