BEBEGIM:(((((

psikolog esliginde vereyim dedim.olmaz dedi avukat.polisi aradim polis esliginde veremezmiyim diye her cocugunu veren polis esligindemi veriyor bisey olmaz mahkeme karari var polis hangi birinizle ugrasacak dedi polis.adam ruh hastasi diyorum kanit yok hadi yalan soyluyorsan nasil inanayim diyor polis inanin caresiz kaldim;(
Ya bu adamlar oldurunce mi suclu oluyolar bi tek yeter ama adaleti bile saglayamayan bi ulkede yasiyoruz can guvenlıgımız yok resmen. Sen o bebegi tek birakma bak lütfen bırak psikolog polis vs git yapış sende adamın evine gitmiyorum de o bebek ordayken sen rahat edebilecek misin baska yerde aman allahim hastalıklı ya

Ya bu adamlar oldurunce mi suclu oluyolar bi tek yeter ama adaleti bile saglayamayan bi ulkede yasiyoruz can guvenlıgımız yok resmen. Sen o bebegi tek birakma bak lütfen bırak psikolog polis vs git yapış sende adamın evine gitmiyorum de o bebek ordayken sen rahat edebilecek

kafayi siyiririm heralde gelene kadar bebegim.tabi verirse bidaha bide vermeme durumu var.inanin caresizim bir cikar yol bulamadim.hersey ters gidiyor.delirmek uzereyim

kafayi siyiririm heralde gelene kadar bebegim.tabi verirse bidaha bide vermeme durumu var.inanin caresizim bir cikar yol bulamadim.hersey ters gidiyor.delirmek uzereyim
Sakin olun sakin ve mantikli hareket edin. Bu herifin anası babası yok mu acaba veya yakını , akrabası vs

Sakin olun sakin ve mantikli hareket edin. Bu herifin anası babası yok mu acaba veya yakını , akrabası vs
ben hic biriyle kesinlikle gorusmuyorum.ilk baslarda agzimdan laf almak icin msj attirdi akrabalarina hic birine cvp vermedim

ben hic biriyle kesinlikle gorusmuyorum.ilk baslarda agzimdan laf almak icin msj attirdi akrabalarina hic birine cvp vermedim
Hiç mi vicdanli biri yok yahu evladini korusun. Senden tamam gidicem gibi bi cevap gelmiyo baksana. Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. Benim eşim böyle bişey yapsaydı ben evladim icin herseyi göze alirdim tabiki onun canini yakacak ve ben diretmicem öyle mi kendimi parcalarim yinede onlari tek birakmam , asla. He dövecek mi dövsün hayhayyy ki darp raporu alabilesin. Lafla mı ezecek e cocuguna eziyetten cok daha hafif bişey. Başka napabilir

ben bebekle cok ilgileniyormusum.bana aciklamasi buydu.kiskaniyordu resmen bebegi bebekle yatmam bile batiyordu adama oyle iste canim.
Canım ben çok üzüldüm bu duruma, minicik Bebek o daha, kötülük nedir bilmez, masum yavrucuk ... :((( eabbim onu size bağışlasın muhafaza etsin

Hiç mi vicdanli biri yok yahu evladini korusun. Senden tamam gidicem gibi bi cevap gelmiyo baksana. Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. Benim eşim böyle bişey yapsaydı ben evladim icin herseyi göze alirdim tabiki onun canini yakacak ve ben diretmicem öyle mi kendimi parcalarim yinede onlari tek birakmam , asla. He dövecek mi dövsün hayhayyy ki darp raporu alabilesin. Lafla mı ezecek e cocuguna eziyetten cok daha hafif bişey. Başka napabilir
nasil gidebilirim yaa bu kadar olay yasamisim adam beni oldurmeye kalkmis bebegimi korumak icin elimden geleni yapmaya hazirim.merak etmeyin.gi
Canım ben çok üzüldüm bu duruma, minicik Bebek o daha, kötülük nedir bilmez, masum yavrucuk ... :KK43:(( eabbim onu size bağışlasın muhafaza etsin
amin canim

nasil gidebilirim yaa bu kadar olay yasamisim adam beni oldurmeye kalkmis bebegimi korumak icin elimden geleni yapmaya hazirim.merak etmeyin.gi

amin canim
evet yapılacak bişey olsa yaparsınız eminim ona zaten birşey demiyorum. ama dediginiz lafa bi bakın nasıl gidebilirim.. ya ben garip düsünüyorum o zaman yemin ederim konu cocugumsa gozumu kırpmam giderim asla tek bırakmam onu. buda sizin düsünceniz benden bu kadar

Baslarim boyle adalet sistemine sahit yok kamera yok darp raporu yok diye bu kadin ortadami kaldi bebegiyle..belki sayisiz dayak yedi..tekrarmi dayak yemeyi goze alip bebegine siddeti gorup ispatliycak..iste akilli olun bunlari zamaninda yapmaliydiniz..siz nerdesiniz simdi aileniz ne diyor..sizlerde sahit bulun..siddet kotu muamele gordugunuze dair..o yalanci sahitleri ayarlamis bak..Allahim sasirtsin insallah onlari mahkemede..cumhurbaskani kalemini ara basbakani ara mektup yaz kadin ve aileden sorumlu bakani ara anlat herseyi yalvar yakar agla biri duysun sesini..ve en ufak mesaj konusma kaydet..korkma cesur ol yaninda Rabbin var.hicbirsey yapamaz.

bakin ben cok merakli degilim bebegimi gondermeye.vicdansiz hepsi onlarin.bi babasi var oda yasli koruyamaz bebegimi.ben zaten vermemek icin elimden gelen herseyi yapiyorum.gerekirse ceza versi
evet yapılacak bişey olsa yaparsınız eminim ona zaten birşey demiyorum. ama dediginiz lafa bi bakın nasıl gidebilirim.. ya ben garip düsünüyorum o zaman yemin ederim konu
Baslarim boyle adalet sistemine sahit yok kamera yok darp raporu yok diye bu kadin ortadami kaldi bebegiyle..belki sayisiz dayak yedi..tekrarmi dayak yemeyi goze alip bebegine siddeti gorup ispatliycak..iste akilli olun bunlari zamaninda yapmaliydiniz..siz nerdesiniz simdi aileniz ne diyor..sizlerde sahit bulun..siddet kotu muamele gordugunuze dair..o yalanci sahitleri ayarlamis bak..Allahim sasirtsin insallah onlari mahkemede..cumhurbaskani kalemini ara basbakani ara mektup yaz kadin ve aileden sorumlu bakani ara anlat herseyi yalvar yakar agla biri duysun sesini..ve en ufak mesaj konusma kaydet..korkma cesur ol yaninda Rabbin var.hicbirsey yapamaz.
bimere yazdim canim.polis cagirdi ifade verdik falan iste bisey cikmadi.onlarda ilgilenmis gorunmek icin ilgilendiler.ben gorusmuyorm ne kendiyle ne ailesiyle nede arkadaslariyla hic bir sekilde.Ailemden ablam bogazimdaki kizariklari gordu sadece evden ciktigim gun.bisey anlatmadim oncesinde aileme evden ciktiktan sonra anlattim cocuga ve bana siddet uyguladigini.keske anlatsaydim.ablam sadece onu soyleyecek baska bisey gormedi soyleyemez gormedigi biseyi.onun ailesine gelince onlarda gormedi bisey ama merak ediyorum bende acaba neler soyleyecekler mahkemede

bakin ben cok merakli degilim bebegimi gondermeye.vicdansiz hepsi onlarin.bi babasi var oda yasli koruyamaz bebegimi.ben zaten vermemek icin elimden gelen herseyi yapiyorum.gerekirse ceza versi

bimere yazdim canim.polis cagirdi ifade verdik falan iste bisey cikmadi.onlarda ilgilenmis gorunmek icin ilgilendiler.ben gorusmuyorm ne kendiyle ne ailesiyle nede arkadaslariyla hic bir sekilde.Ailemden ablam bogazimdaki kizariklari gordu sadece evden ciktigim gun.bisey anlatmadim oncesinde aileme evden ciktiktan sonra anlattim cocuga ve bana siddet uyguladigini.keske anlatsaydim.ablam sadece onu soyleyecek baska bisey gormedi soyleyemez gormedigi biseyi.onun ailesine gelince onlarda gormedi bisey ama merak ediyorum bende acaba neler soyleyecekler mahkemede
bu arada baska bi sehirde abimin yaninda kaliyorum

slm arkadaslar.biz esimle 7 aydir ayriyiz bosanma davasi actim.bebegime ve bana siddet uyguluyordu.ama malesef kanitim yok;(mahkeme suruyor olmasina ragmen bebegimi ayda iki kez gormek icin veriyorlar daha 11 aylik oglum.gormesin diye baska sehre gittim.orda yasiyorum.resmi olarakta kaydimizi o sehre aldirdim.avukatimla gorustugumde 15 gun gorme hakki var yilda dedi.sehir uzak oldugu icin 15 gun babada kalacakmis.arkadaslar kucucuk cocugu 15 gun verirler mi babaya:KK43:
kanıta ihtiyacın yok ( darp raporu filana gerk yok ) baba şiddet gösteriyor diye görme yasağı verdirsin avukatın. avukatını kadın avukat ile değiştir.
alkol bile alsa bunu öne sür, alkol alıyor ve bebeğe iyi davranmıyor desen iş biter.

kanıta ihtiyacın yok ( darp raporu filana gerk yok ) baba şiddet gösteriyor diye görme yasağı verdirsin avukatın. avukatını kadın avukat ile değiştir.
alkol bile alsa bunu öne sür, alkol alıyor ve bebeğe iyi davranmıyor desen iş biter.
avukatim bayan zaten.gercekten ise yarar mi acaba icki iciyordu zaman zaman.tesekkur ederim umarim biseyler cikar bundan

avukatim bayan zaten.gercekten ise yarar mi acaba icki iciyordu zaman zaman.tesekkur ederim umarim biseyler cikar bundan
yahu cılgın mısın kardeşim bebek diyorsun bebek ??? hiç bir avukat hiç bir hakim bebeğime gerçekten şiddet uyguluyor alkl alıyor bilmem ne içip çekiyor dediğinde bunu asla göz ardı edemez.
ya olayın önemini anlatamadın yada delilim yok diyip söyledin.

savcininda haberi var.bimere yazdigim icin.zaten ifade alin diye polisleri savci gondermis eve
cok sinirlenicem ama sormak durumundayım .bebeğe nasıl zarar veriyor ? ne yapıyor yani.
birde su tarafı var zarar vermiyor da sana öyle geliyor olabilir mi?

Back
X