• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim

Valla bana gore cok erken. Bari bi 6 aylik olsun. Sanirim annelige alisamadin evde bunaldin gibi hissettim. Lohusasin olur tabiki.

Avent veya medela gogus pompasi al. Sagip evde birak. Sen yokken bakan kisi onu icirir. Isten gelince de emzirirsin diyeyim.

Gecerli, gercekten ciddi bir sebebiniz yoksa eger bebege cok uzuldum... Yazik.

Siz toparlanmış olabilirsiniz ama bebeğinizin ilk günleri.. size ihtiyacı var!
Oğlum 13 aylık...tuvalete gittiğimde eşim kahkahalarla, oğlumun beni nasıl oda oda aradığını anlatıyor, gözleri endişe içinde

Çok tatlı yaptığı ama ne kadar mesaj içerikli dimi? Üstelik siz 20 günlük diyorsunuz

iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
Allah anali babali buyutsun. Saglikli mutlu uzun omurlu olsun ins.Bence cok zorda kalmadikca calismayin. Bebeginizle ilgilenin ilerde pisman olursunuz icinize batar. Cok mecbursanizda sutunuzu sagin tam bilmiyorum ama buzdolabinda belli bir sure duruyor bozulmadan. Biberona koyup su icinde ilitip verilir. Amaaa biberona alisip sonra sizi emmeyebilirde. Cok kucuk daha cokk lutfen yaninda olun toparlanana kadar.

iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
İşiniz sizinmis zaten aceleniz ne 20 günlük bebeği bırakıp çalışmaya gideceksiniz kesinlikle bu hatayı yapmayın o daha küçücük nasıl kiyacaksin yazık günah değil mi

hadi siz lohusalik bunalimina girdiniz evden cikmak istiyorsunuz da esiniz demiyor mu hanim bu bebegin sana ihtiyaci var diye?
nasil bi is ki 20 gunluk bebecik 5 saat anneden uzak kalacak, ilginc gercekten

O bebegin şu an sadece anne kokusuna ihtiyacı var. Senin kalp atışında başka ses tanımıyor ki. Nasıl vicdanın el verecek 20 günlük bebeği bırakmaya. İhtiyaç olsa tamam ama çok saçma. Kaçıyorsun resmen

Sütü sağıp bırakın, bakan kişi içirsin.

Neden hemen dönmeniz gerekiyor işe?

Kızımın 20 günlükken halini hatırladım gözlerim doldu vallahi sizin bebeğiniz için. 20 günlüklen daha emme düzeni bile olmıyor. Bazen 10 dk da bir bazen saatte bir emiyor. Kucağından yatağına koyduğun anda bile için ürperiyor. Nasıl bırakıp gideceksin? O bebeğin şu anda senin kokuna,sıcaklığına ihyiyacı var. Çocuk yaparken bunları düşünmüyormusunuz Allah aşkına? Madem öyle işlerini rayına oturtunca yapsaydın çocuğu. Hem sana hrm bebeğine yazık olmazdı. Öteki bebeklerle kıyaslayınca çok acıdım garibime. Allah kolaylık versin hem size hem bebeğinize..

O bebeğin yalnız sütüne ihtiyacı yok. Sana da ihtiyacı var. Sütün olmazsa mama verirsin. Hiç mi bağlanmadın yahu kendi iş yerin varken bırakıp gitmeye çalışıyorsun.

Şöyle düşün ;bebegın emmese bile meme ucunda yatmak isteyecek.hayal et bunu.2.5 aylık bebegım var .bırde 3 yasında ve inanki tüm tecrubelerime datanarak soyluyorum.Sütün daha yeni gelecek cocugun cenesi anca güçlenıyor. Yok sutum olsun olmasın ben mamada verırım dıyorsan işe başla.Bunaldım ev hayatı daralttı dersen az sabret.Bebegın sorunsuz olursa bı ıkı ay ıcınde bı duzene girer gunluk nı ıkı saatlıgınd dısarı kaçarsın.Sabret ki dönüp arkana baktıgında üzülmeyesin. Yazan:tek basına bir çocuk bir bebekle ;bol kusmuklu bebeği ve ilgiyi çekmeye çalışan çocugu ile lohusalığı yasayamamış bir ben

Back
X