Yapmamalısın çünkü bana da defalarca oldu dr amkoştum panik oldum ama nafile,,bebek bazen içe dönüyor anneye sarılır şekilde dönüyor o zaman hareket etse bile az hissediyoruz,bir an kendimi anımsadım:))Bugün 26 haftalık olduk bugüne kadar hareketlerini hep hissediyordum ama bugün o kadar az hareket etti ki hatta hiç etmedi bile denebilir. Üzülüyorum korkuyorum neden böyle oldu. Yemeği biraz fazla kaçırdım üstüne de vitamin aldım çikolata da yedim ama Yok Yok. Korkuyorum. Doktora da gidemem evde yalnızım arabam eşimde ve eşim geç gelecek. Sizce panik yapmalı mıyım ?
Sol tarafına yat dinle canım bebeğini sakince belki uyuyordur bazen karnını kıpırdat bişey yapBugün 26 haftalık olduk bugüne kadar hareketlerini hep hissediyordum ama bugün o kadar az hareket etti ki hatta hiç etmedi bile denebilir. Üzülüyorum korkuyorum neden böyle oldu. Yemeği biraz fazla kaçırdım üstüne de vitamin aldım çikolata da yedim ama Yok Yok. Korkuyorum. Doktora da gidemem evde yalnızım arabam eşimde ve eşim geç gelecek. Sizce panik yapmalı mıyım ?
burda daha önce boyle bir konu okumustum. Bence panik yapma. Biliyorsun panik ve stres bebege zarar verir. İçim rahat olmaz diyorsan atla taksiye git ya da bi yakının arkadasınla gidin hastaneye. Oturup düşünmenin ne sana ne bebege bir faydası olmaz ki.Var mı yakınlarında hastane?
Can'ım evde yürü ve bol su iç. İki gün önce banada öyle oldu uyudu kızım galiba sonra yendiğim tatlıların acısı gece uyumaya çalışırken çıktı. Sabaha kadar çocuk durmadı içimden çıkacak sandım. Oysa gün boyu bi iki kıpraşır gibi oldu sonrasında tık yoktu. Sıkıntı yapma . Ben hemen su şişemi aldım yürüyüşe çıktım eve geldik yattım yatmamla birlikte başladı cadı
Canım kızlar böyle uyuyor bazen üzülme yat uzan karnını iki elinle çok hafif salla o harekete başlarÇok üzdü beni bugün kızım ona da kıyamıyorum göbeğime biraz vurur gibi yapsam belki hareketlenir ama korkuyorum hemde çokbir saate yakın yürüdüm geldim şimdi hala hareket Yok.
Canım kızlar böyle uyuyor bazen üzülme yat uzan karnını iki elinle çok hafif salla o harekete başlar
Uyuyordur ya kiyamam onlar simdi çok caba sarf ediyorlar annesi büyüyebilmek için yoruluyorlar uyuyorlar haliyle.. Bende hep korkuyorum niye hareket etmiyor diye bazen azcik karnimla oynayinca pıt pıt başlıyor sora üzülüyorum uyandırdim kuzumu diye...
Bir kere hareket etse peşini bırakıcam ama hiç tık Yok korkutuyor beni. Tatlı da yedim yemek de yedim Yok Yok Yok((( nolur kızım benimle olsun. 26 hafta çok emek verdim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?