Çocuk Hastalıkları Bebeğimde ağız eğriliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

excusitus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
104
53
28
39
arkadaşlar oğlum 5 aylık pek dikkat etmedik bir doktor bizi uyarınca kontrole gittik ağlarken ve gülerken alt dudağı aşağıya çekiyor ve eğriliyor doktorumuz bize yüz felci olabilir uzmana götürün dedi biz 2 tane doktora götürdük 1 doktor yüz felci değil ama doğuma bağlı olarak kas eksikliği veya kas zayıflığı olabilir dedi plastik cerraha götürdük sıkıntı yok zamanla düzelir dedi kas zayıflığı dedi ama insan yinede korkuyor bebeği böyle olup zamanla düzelen kimse varmı ?

arkadaşlar oğlum 5 aylık pek dikkat etmedik bir doktor bizi uyarınca kontrole gittik ağlarken ve gülerken alt dudağı aşağıya çekiyor ve eğriliyor doktorumuz bize yüz felci olabilir uzmana götürün dedi biz 2 tane doktora götürdük 1 doktor yüz felci değil ama doğuma bağlı olarak kas eksikliği veya kas zayıflığı olabilir dedi plastik cerraha götürdük sıkıntı yok zamanla düzelir dedi kas zayıflığı dedi ama insan yinede korkuyor bebeği böyle olup zamanla düzelen kimse varmı ?
Umarım geçici biseydir bi anne olarak uzldum dogrusu

sağolun doktorlar geçici diyor ama yinede insan korkuyor kimsenin başına gelmemiş galiba böyle bişey

çok korku olmadı ama ilk çocuğumu 4 aylıkken düşük yaşayıp kaybettim oyüzden biraz tedirgindim doğum sezeryan oldu ve yüzü üzeri geldi gerçi doktorlarda dedi doğumda bu şekil doğduysa nedeni bu diye ama işte insanın içi rahat etmiyor

Back
X