Bebek Beslenmesi Bebegimde balgam var ve sürekli uyuyor..Yardım edin...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
Bir buçuk aylık oğlum dünden beri sürekli uyuyor uyandiramiyorum. Arada öldürüyordu bugün acile götürdük.akcigerinde balgam oluşmuş dediler asist surup verdi. Ama hala surekli uyuyor. Sürekli uyuması canımı çok sıkıyor.birde iki gündür kakası yeşilimsi.bu arada mama takviyelide olsa emziriyorum ve 3-4 gündür grip gibi biseyim.benden mı geçti ki.cok moralim bozuk. Bir buçuk yasindada bir kızım var. O da sürekli huysuz kıskanıyor sanırım.ne yapacağımı şaşırdım.bi akıl verin oğluşum neden böyle oldu

Benimde2 aylık kızım var ve balgam oluştu,can sıkıcı bi durum,nefes alamıyor yavrum.burnuna iğne uçsuz şırıngayla serum fizyolojik sıkıyoruz ve otri bebe ile cekiyoruz.balgam bitmiyor ama bebek cokrahatlıyor.

Canım ıhlamur elma kabuğu ve ayvayı demle. Ben bebeğime içiriyorum bu soğuk algınlığını atacaktır. Bir de üşümüş belli ki giyimi konusunda daha dikkatli olabilirsin yataktan kalkınca üstüne mutlaka bir yelek geçir hasta insanlara dokundurtma hatta mümkünde kimseye dokundurtma. Bir en mama yerine sütün yetiyorsa anne sütünü ver

Back
X