Çocuk Hastalıkları bebegimde ciddi derecede inek sütü alerjisi ve toz alerjisi cıktı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

goncamelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
353
1
96
İstanbul
arkadaşlar bebegimde kabızlık vardı doktora götürdüm test yapıldı toz alerjisi ve ciddi derecede inek sütü alerjisi cıktı 3 yasına kadar süt ürünlerini tüketemeyecek bende emzirdiğim için bende tüketmeyecegim doktor tedavi edilmezse kronik kabızlık bronsit ve gelişme geriliğine yol actıgını söyledi hemen ilaçlara basladık evdeki tüylü esyaları kaldırdım süt ürünlerini kestim moralim cok bozuk ya gecmezse ya gelişme geriliği ve diğer rahatsızlıklar ortaya cıkarsa diye cok korkuyorum böyle bi durum yasayan varmı varsa bana yardımcı olabilirmi kendimi cok kötü hissediyorum oglum insallah iyilesir cok üzülüyorum

öncelikle çok geçmiş olsun bende bu hafta oğlumun alerji testleri için koşturup durdum..solunum testi negatif çıktı çok şükür toz hayvan polen ,mantar küf vs..yok.sadece orta derecede besin alerjisi çıktı oda büyük ihtimalle yumurta.yazın ilk yumurtaya başladıgımda sinek ısırıgı gibi oluyodu ordan şüphelenmiştik..herhangi bi dokunma olmuyo.bu aralar oda yok.doktor kesmememi sadece üst üste fazla vermememi söyledi.bende çok korktum solunum testinden zor çünkü toz polen olmayan yer varmı..inşallah hayırlısıyla geçer kurtulur miniğin üç yaşından sonra...sizde ne gibi problem oluyo nasıl anladınız alerjisi oldugunu..

Back