- 5 Mayıs 2013
- 33.842
- 41.297
- 798
- Konu Sahibi gamzelii34
-
İnşallah canım inşallah adaklar adadım herdakika yalvarıyorum rabbime ilk down şüphesi var dediği an doktorun düşündüğüm şey bana birşey olursa kim bakar oldu ilk düşündüğümOnce test sonuclarini bekleyin. Insallah bir seyi yoktur.
Tüp bebek demişsiniz pgt yaptırmış mıydınız?Ense kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
Allah sabır versin Dualarımız seninle33 haftalık bebeğim dogdu. Şuan küvezde 11 günlük ve down sendromu şüphesi var çok üzgünüm nasıl bir acı anlatamam , doktor gözler çekik burun basık ve elinde simian çizgisi oldugunu söyledi genetik testten sonra belli olacagını söylüyor, rabbim kimseye yaşatmasın bu şekilde şüphesi olup normal olan varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Canım benim.. Onlar nasıl melekler biliyor musun.. Hepimizden daha iyi, daha temizler. İçlerinde hiç kötü niyet barındırmazlar. Kalp kıramazlar. Hep çok sevecen çok sıcak kanlıdırlar. Gülümserler.. :) Onları sevmemek, bağrına basmamak mümkün değil. Asla itici değiller. O güzel gözleriyle şirinlikler yaparlar. Bilinenin aksine eğer sıkı bir eğitim alırlarsa çok hızlı öğrenirler. Dans edebilir, kitap okuyabilir. Her şeyi yapabilir. Gezip eğlenebilir. Ona sevginizi verirseniz ve kendine güvenmesini sağlarsanız hepimizden daha mutlu olabilir. Sadece gururu incinmesin yeter ona.33 haftalık bebeğim dogdu. Şuan küvezde 11 günlük ve down sendromu şüphesi var çok üzgünüm nasıl bir acı anlatamam , doktor gözler çekik burun basık ve elinde simian çizgisi oldugunu söyledi genetik testten sonra belli olacagını söylüyor, rabbim kimseye yaşatmasın bu şekilde şüphesi olup normal olan varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Merak etme cnm benim de testlerinde cikmıstı down sendromu olabilir bebeğin demişti amniyosentez yapalım dediler razı olmadım valla. Şimdi bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği umarım bişey olmaz iyi düşün bol dua etEnse kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
Hayır yaptırmadımTüp bebek demişsiniz pgt yaptırmış mıydınız?
İnşallah canım inşallah adaklar adadım herdakika yalvarıyorum rabbime ilk down şüphesi var dediği an doktorun düşündüğüm şey bana birşey olursa kim bakar oldu ilk düşündüğüm
İşini ferah tut herşey allahtan canım.. keşke ler geç oluyor ama bir daha çocuk düşündüğünde kesinlikle pgt de yaptırmanı tavsiye ediyorum canım.. allah sabır versin..Hayır yaptırmadım
Ay kuzum benım ya vallaha okuyunca cok duygulandım tabıkı herseyden önce sen bir annesin.hemde tüp bebek kurban olsunlar ona. İnşallah öyle bişey yoktur ama varsa da Allahın takdiri sen ona gül gibi bakarsınEnse kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
genetik test talep edilirse pgt ngs yapılıyor buda ücretliÇok özür dileyerek soruyorum.
Tüp bebeklerde genel olarak bazı testler yapılmadan transfer yapılıyor mu ?
Anomaliler sanırım önceden saptanıyordu diye biliyordum.
Teşekkür ederim bu bilgiler için.genetik test talep edilirse pgt ngs yapılıyor buda ücretli
bahçecide embriyo başına 350 euroTeşekkür ederim bu bilgiler için.
Ücretler yüksek maliyetli mi bu testlerin ?
Anladım.bahçecide embriyo başına 350 euro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?