Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi gamzelii34
-
İlk bebeğimi 5 aylık erken Doğumla kaybettik eşimde kromozom bozukluğu var bundan ötürü çocuğum özel çocuk olarak doğabilirInşallah cnm inşallah. Sizin de mi var böyle bir açınız?
Canım benim Rabbim yardımcınız olsun hiç belli olmaz bu isler. Ol der ve olur...İlk bebeğimi 5 aylık erken Doğumla kaybettik eşimde kromozom bozukluğu var bundan ötürü çocuğum özel çocuk olarak doğabilir
Neden ameliyat olacak ki?Bugun gittim meleğimi görmeye. Doktoru kardiyolojı doktorunun incelediğini ve amelıyat olması gerektıgını söylemiş. Rabbim kimseye yaşatmasın
Neden ameliyat olacak ki?
Allahım şifa versin tez zamanda sağlıkla kucağına al insallah[/.
Aminn inşallahhhNeden ameliyat olacak ki?
Allahım şifa versin tez zamanda sağlıkla kucağına al insallah
doktor istemiyor cihazları koparacak nerdeyse diyor kollarını sarmışlar
Aynen öyle canım, gözümde öyle güzelki öyle masumki minicik herşeyi bütün vucudu zerresine kadar çok güzelBu cumleye bittim.
Gozlerim doldu otobuste.
Hersey bu cumlede sakli.
O oylesine guclu bir bebek ki!
Yasamak istiyor!
Annesini onun sutunu sicacik kollarini istiyor!
Down veya degil, kimin umrumda???
O senin evladin!
MasallahhhAynen öyle canım, gözümde öyle güzelki öyle masumki minicik herşeyi bütün vucudu zerresine kadar çok güzel
Amelıyat 1 yaşına kadar dedi cnm, doktoru olumluda konusmuyor olumsuzda heran herşey olabilir dedi bitkisel hayata girdim resmen öyle güzelki öyle tatlıki daha önce hiç melek görmemiştimmerhaba nasıl oldu bebeğin, ameliyat ne zaman?gamzelii34
Merhaba 2li test sadece tahmin boyutunda kesinliği yok benim bebeğime 1.50 oranı down çıkmıştı kızım sağlıklı bu test sadece para tuzağı.İkili de risk belli oluyor aslında ama yaptirmadiniz sanırım.İnsallah değildir ama öyleyse de özel bir çocuğunuz var özel bir annesiniz .
Bebeğim hala yogun bakımda canım gelişme yok malesefBebeginiz nasil? Umarim her sey yolundadir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?