- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi gamzelii34
-
Rabbim size bağışlasın. Kaç haftalıktı kalbi durduğundaCanım hamileyken down sendromu olduğunu bilseydin aldıracak miydin? Rabbim öyle uygun gördü Demek ki. Ayrıca dakikalar sonrasına garantimiz var mı? Başımdan geçtiği için böyle konusabiliyorum. O kadar sağlıklı bir hamilelik geçirdim ki önden gidiyordu gelişimi. Ama doğumda kalbi durdu beyne oksijen gitmediği için engelli oldu evladım. Demek istediğim Rabbimden gelen herşey bizler için. Sabırlar diliyorum inşallah sağlıkla taburcu olursunuz
Rabbim size bağışlasın. Kaç haftalıktı kalbi durduğunda
Canım 32 haftalık ama kaybettim ben kuzumuRabbim size bağışlasın. Kaç haftalıktı kalbi durduğunda
Zaten enseden sonra hep hamileliğim şüphe ile geçti aldırmayacagım için testleri yaptırmadım zaten çok dua ettim rabbim böyle yazmış demekki, çok geçmiş olsun sizede rabbim yardımcınız olsunCanım hamileyken down sendromu olduğunu bilseydin aldıracak miydin? Rabbim öyle uygun gördü Demek ki. Ayrıca dakikalar sonrasına garantimiz var mı? Başımdan geçtiği için böyle konusabiliyorum. O kadar sağlıklı bir hamilelik geçirdim ki önden gidiyordu gelişimi. Ama doğumda kalbi durdu beyne oksijen gitmediği için engelli oldu evladım. Demek istediğim Rabbimden gelen herşey bizler için. Sabırlar diliyorum inşallah sağlıkla taburcu olursunuz
Ben testleri yaptirdim doktorum down sendromu riski yuksek cikti .Kizim saglikli ayni sekilde ablaminda yuksek cikti .Onunkide saglikli, inşallah sizinkide saglikli bir sekilde cikicak hastaneden Allahin izniyle.Zaten enseden sonra hep hamileliğim şüphe ile geçti aldırmayacagım için testleri yaptırmadım zaten çok dua ettim rabbim böyle yazmış demekki, çok geçmiş olsun sizede rabbim yardımcınız olsun
İşte belli olmuyor canım malesefBen testleri yaptirdim doktorum down sendromu riski yuksek cikti .Kizim saglikli ayni sekilde ablaminda yuksek cikti .Onunkide saglikli, inşallah sizinkide saglikli bir sekilde cikicak hastaneden Allahin izniyle.
Benim de ablamin ogluna ense kaligini baz alarak down sendromu denildi ablam dogurdu masallah sapasaglam. Insallah sizinde öyle olur ilk bebeginizmiZaten enseden sonra hep hamileliğim şüphe ile geçti aldırmayacagım için testleri yaptırmadım zaten çok dua ettim rabbim böyle yazmış demekki, çok geçmiş olsun sizede rabbim yardımcınız olsun
İnşallah . Evet ilk bebeğimBenim de ablamin ogluna ense kaligini baz alarak down sendromu denildi ablam dogurdu masallah sapasaglam. Insallah sizinde öyle olur ilk bebeginizmi
Ense kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
Sizin ailede cekik olan var mi belki ondan birine cekmistir ne olursa olsun o sizin evladinizEnse kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
Beni gören güler aynada kendimi inceliyorum bu kadar ayrıntılı bakmadım krndime. İlk dogdugunda hemşire gözleri sana agzı fılanda babaya benzıyor demişti. Tabiki benim evladım rabbim saglıgını versinSizin ailede cekik olan var mi belki ondan birine cekmistir ne olursa olsun o sizin evladiniz
Öylemi yaşıyor sandım canım. Üzülme o da Allahtan, çok zor bi imtihan Allah sabır versin canım.Canım 32 haftalık ama kaybettim ben kuzumu
Amin cnm Allah razı olsunÖylemi yaşıyor sandım canım. Üzülme o da Allahtan, çok zor bi imtihan Allah sabır versin canım.
İnşallah canım inşallah adaklar adadım herdakika yalvarıyorum rabbime ilk down şüphesi var dediği an doktorun düşündüğüm şey bana birşey olursa kim bakar oldu ilk düşündüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?