Bebeğimde gelişme geriliği

oyahan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
3
0
16
44
Bebeğim anne karnında gelişme geriliği nedeniyle 1.800 gr düşük kilolu doğdu.Sütüm yeterli gelmediği için mamaya başladık Yarın 3ay bitecek ve biz bu ay toplamda 500 gr aldık.Gelişme geriliği hala devammı ediyor anlamadım.Bu duruma çok üzülüyorum.Benim yaşadıklarımı yaşayan anneler varsa moral açısından yardımcı olursanız sevinirim

Similac kullanıyorduk mamayı değiştirmemi önerdi bende aptamile geçtim.Ama bebeğimin fazla iştahı yok.3aylık bebekler 120 cc mama içmesi gerekiyor.Benim bebeğim 60cc yi zor bitiriyor

benm bebegimde sizinki kadar olmasa dusuk kilolu dogdu ve cok iştahsızdı.bebekler genelde aptamili sevmiyorlar
en sonunda dayanamayıp 7 aylıkken iştahsızlık yuzunde doktora goturdum aptamilin sadece hastahanelerde satılan hazır sıvı haldeki mamalarından kullanmamaızı soyledi.işte o mamaları kullanınca gercekten kendini toparladı ve kilosuda iştahıda yerine geldi yanlız özellikle belirtiyorum marketlerde ki toz aptamil degil özel hastane eczanesinden satın aldıkmamaları baska yerde yok

Similac kullanıyorduk mamayı değiştirmemi önerdi bende aptamile geçtim.Ama bebeğimin fazla iştahı yok.3aylık bebekler 120 cc mama içmesi gerekiyor.Benim bebeğim 60cc yi zor bitiriyor
Canim bebegin ihtiyaco kg sine orantili ondan sebe daha az iciyordur

Back
X