Bebek Beslenmesi Bebegimde sicrama ve titreme var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bahtsiz87

Duam, iki minik el kabul olup tut ellerimden
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
57
20
18
38
18 günlük bebeğim de sıçrama ve titreme oluyor herşeyden korkup sıçrıyor ve ayrıca sicramadan ayrı bacaklarını titretiyor bunun epilepsi belirtisi olduğu yazıyo nette küçük bebegi olan anneler lutfenn yardimm sizde gozlemliyomusunuz by hareketleri

Canim allah korusun bebegini. Sicrama korkma bebeklerde olur ama titreme duymamistm bence bi doktora alin gecmia ols

Canım titreme derken hani sicrarken bacağını cekiyoya titreme dediğim o o şekilde tek bacağında urperme gibi oluyo

abimde yeğenim ilk doğduğunda benzer bi durumdan ötürü çocuğu doktor doktor gezdirdi doktorlar bişeyi yok dedikçe o başka doktora geçti ve sonunda eeg emg gibi testler yaptırmaya zorladı. sonuç turp gibi bir bebek. meğerse bebekler yeni dünyaya alışma evresinde böyle şeyler yaşayabilirmiş idrarını yaparken bile irkilme yaşarmış. şu anda yeğenimin 4 yaşında bıdı bıdı konuşan koşturan sağlıklı bir çocuk olduğunu söylemeden edemicem. çok aklınızı kurcalıyorsa bir doktora danışın ama abimin yaptığını sakın yapmnayın. en önemlisi bebeğinizi internete bakarak büyütmeyin siz paranoyak bebeğinizde doktor doktor gezmekten depresif olur. geçmiş olsun

Canm birsey oldugunu sanmiyorum bu bebeklerde olan bi refleks diye biliyorm benm kizim cok korkardi bayaa surdu bu . ama sen icin rahat etsin diye doktora al ama bana da bildirrsen sevinirim merak ederim insalah hic birseyi yoktur bebeginin dua edecem onun icin.

Bebeklerde olur sıçrama, titreme. Daha dünyaya alışma safhasında o.
Hemen epilepsi diye düşünmeyin.
Kontrollerde doktorunuza söylersiniz. Biraz daha büyüyünce, hala devam ediyorsa başka bir doktora da götürürsünüz.

Hatta benim abim de doktor o bebegim ilk dogdugunda onu kollarina alip yukari asagi yapmisti irkilmesini saglamasi acisindan niye die sordgmda bi refleks varms adni unuttm suan ama bebeklerde olmasi gerekiomus

Ya benim hamileligim başından beri çok sorunlu geçti ondan kaldı bu pimpiriklilik çocuk az hızlı nefes alsa evham yapiyorm bu arada cevaplariniz için çok sağolun #ley-zey teşekkür ederim duaya herzaman ihtiyacımız var Allah razı olsun

Saol cnm senden de allah razi olsun. Bnm de hamileligm cok riskli gecti once dusuk riski sonra erkn dogm riski bebegm dogduktan sonra da cik hastalandi 2 defa yogn bakmda yatti 3 defa hastanede normal odada bebek bakmak cok zor allahm yokluklarini gostermesin

Kundak yap ellerinden korkuyor benim bebegimdede aynisi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…