Çocuk Hastalıkları Bebegimde vajina yapisikligi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
33
31
5.5 aylik kiz bebeğim var kızlar. Önce memelerinden kan geldi diye doktora götürdüm vajinasınin da kapanmaya başladığını doktor farketti açıldı ve bu 4 5 kez olurmuş. Bizim o doktordan sonra 2. Oluşu bu ne yapacağımı şaşırdım. Östrojenli krem vermislerdi 5 gun kullandım. Ama yine oldu.üstelik daha pazartesi actirdim Ama bana çocuğun orasını elletip durma diyolar cahilce konusuyolar. Git gide kapanıyor yine actirmak zorunda kalcam biliyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilecek olan

Bana doktor vazelinle ara ara masaj yap demişti . Azicik yapismaya baslasa ostrojenli kremi kullaniyorum ben. Bir de aldigim vazelin sokol diye icilebilir bir vazelin dogala en yakini oymus. Vucutlari ostrojen uretmeye baslayana kadar tetikte olmamiz lazim. Surekli tekrarlayabiliyormus. Bir de sisko bebekte olurmus acaba zayiflayinca gecer mi?

Benim kizim da 6.5 aylik ve de vajina yapisikligi var. Bi care bulamadik surekli tekrarlayan bu olaya.. :(

Kızlar k.bakmayın uzun süre yazamadım. Ben çareyi buldum sanırım bezimizi değiştirdim.ıslak mendil kullaniyodum bıraktım pamuk kullanıyorum. Birde altını aldıktan sonra krem yerine saf zeytin yağı sürüyorum biraz ve uzun süredir olmuyor tavsiye ederim isterseniz deneyin

Back
X