Bebegimden de vazcecip gidecegim

Aileme gidersem çalışamam evet eve bakıyor ama benim ihtiyaçlarını cokbzararuri olmadıkça almaz

Aileme gidersem çalışamam evet eve bakıyor ama benim ihtiyaçlarını cokbzararuri olmadıkça almaz

senin kurtuluşun baba evi falan değil sen kendin çıkacaksın bu işin içinden ama öyle 8 aylık bebeği bırakayım ne yapacağımı bilmeden çıkıp gideyimle olmaz.

bunu zamana yaymalısın bu süreçte evdekiyle sadece gerektiği kadar muhatap ol
birlikte olmaya zorlarsa lütfen korun
bunu söylemek çok acı ama idare etmek için sinirni zıplatacak bişey yapma sana zarar vermesin. sabrederken gelecekteki güzel günlerini düşün çocuğunla.
iş ilanlarına bakmaya başla gizli gizli görüşmelere git iş için. bu sırada kalabileceğin yerleri araştır her yeri ara sundukları imkanalrı öğren sana hangisi uygunsa onu değerlendirirsin.
ayrıca bir avukatla görüşüp izleyeceğin yolları öğrenmen bilinçlenmen lazım.
eğer hem iş hem barınma olarak uygun bişey bulursan toparlanıp gidersin ama keşke darp raporun da olsa.
inşallah bir daha şiddet görmezsin ama eğer en ufak bir şiddet uygularsa hemen darp raporunu al bunu ihmal etme.

babanız bıraksaydı ona da aynı öfkeyi duyacaktınız. babasızlık travması başka, annesizlik başka. hepsi zor. yaşayanlar daha iyi bilir. ne anne ne baba ayrılık sürecinde çocuğu terk etmeyecek. imkanı ölçüsünde maddi, sonuna kadar da manevi ilgilenicek.

ne kolay gelıyor dogurup dogurup bırakmak ınsanlara
ördek bıle arkasına bakıyor yavrum benımle mı dıye
sız nasıl rahat soyleyebılıyorsunuz
kendınız dayak yıyorsunuz ama bebegı ona bırakmayı dusunuyorsunuz oda dayak yesın dıye mı

bıle bıle gore gore yasaya yasaya dogurup cocukları etrafa bırakmayın artık yeter
kendınızde gucsuz hıssedıyorsanız devletden yardım ısteyın ve doktora gıdın

katlanamıyorum artık.

Anam babam sabah akşam mesai gibi saysa sövse elin psikopatının eziyeti karşısında çiçek bahçesi gibi gelir. Bence bebeği bırakmadan aileyle yakınlaşmak samimi şekilde yaklaşmak tek çaresi…
aynen oyle... babası bagırsa babam bagırdı der gıder kocası dover ona cocuk yapar oturur bunu da anlamıyorum ben
madem her turlu sıddet gorucem barı annem babam yapsın derım

yok onuda deneyimledim. zaten olmayan birinin sizi terk etmesi çokta koymuyor açıkçası.ama özellikle bir kız çocuğu olduğunuzda ilk regl i söyleyecek;ilk hoşlantınızdan bahsedecek;en ihtiyaç duyduğunuz anda kollarını açacak bir annenizin olmaması; allah düşmanıma bile bu yokluğu yaşatmasın (ve hani kaderdir vefat filan etmemiş kendi keyfine bırakıp gitmişse) o içimdeki ateş asla sönmüyor. yaşayan biriyim.ben biliyorum merak etmeyin.

bebeğini terk eden tanıdığım anneler var, babaları çok iyi büyüttüler çocukları. ama sizin baba şiddetçi biri ise düzgün çocuk yetiştiremez.

kreşi olan bir işyeri bulmaktan başka çare yok. yaşadığınız yerde kreşi olan iş imkanları yoksa, hangi şehirde bulursanız oraya gideceksiniz mecburen. ama piskopat baba bu sefer dünyayı dar eder mi, veya boşanma aşamasında şehir değişikliği yasak mı avukatınıza sorun, belki kocanızın avukatı çocuğun şehir dışı ulaşımına tedbir filan koydurur.

burdan çare aramak bir başlangıç olmuş, elinizde telefon kaymakamlık, baro, yadım dernekleri vs heryeri arayacaksınız. kreşli iş, kalacak yer ayarlayacaksınız. sonra da dava açacaksınız. çünkü işinizi ve kalacak yeriniz olmadan geçici velayeti vermezler babası itiraz ederse diye biliyorum. dava açma aşamasına gelene kadar dava dosyası için hazırlığınızı iyi yapacaksınız. dersinizi iyi çalışacaksınız şahitler, mesajlar, gizli ses kaydı çekim yapın, aşağılanma dayak belgelemek başka türlü zor çünkü. bebeği döverken adamı gizli çekmeseydi annesi, yataktan düştü uydururdu. mahkeme kanıt olarak kabul edebiliyor bazı durumlarda bu kayıtları. ses kayıt cihazı alın bir tane muhakkak. telefon net çekmez şarjı biter fln. boşanma sonunda kusurları da ispatlarsanız az da olsa bir de tazminat filan alırsınız.

ben o dayağı yesem gözüm döner süper kahraman kesilirdim söyleyim. aramadık başvurmadık yer bırakmazdım. netflix te maid dizisi sizinle aynı konu. hoş amerikada işler elbet daha kolay ama siz yine de izleyin. insan karar verince herşeyi başarır.

siz elbette bebek olmadan daha kolay yol alırdınız. bebeğimizi terk etmeyi seçmek mi? konfor alanımızı terk etmeyi seçmek mi? işte bütün mesele bu.

Sığınma evi dahil nereye giderseniz bebeğinizi de götürün. Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama sanırım her gün kızgın demirle dağlansam yavrumu birakamazdim. Bir kere bırakırsanız emin olun hayatınız boyunca azabınız olacak bu. Geri almayı basarsanız bile karşı taraf bunu hep kullanacak, evladiniza da anlatacak. Herşeyi geçtim 8 aylık bebek annesi yanında olmadan ne yapacak. Eşiniz çok kötüyse evladinizi da onun yanına bırakamazsınız herhalde.

Bilmiyorum belki linç yerim ama çocuklar ayrilik gibi durumlar da neden anne de kaliyor ki hep?
Baba da kalsın baba baksın
Bazi durumlarda kalabilir bence.
Ama genelde normal ayrilinmadigi için karsiyi cezalandırma oluyor cocuklar uzerinden.
Rafet el romanin esi demisti ki simdiki aklim olsa Hulya Avsar gibi davranirdim bosanma ve cocuk hususunda, esimle iyi iletisim de kalirdim..

Beni bu hayata getiren, o adamın çocuğu yapan, sonra da terkedip giden anneyi ölsem affetmem.

Terkedip gitmese de affetmem o ayrı.

Zincirlerinizi siz örmüşsünüz.

Universite kazan ama kocaya kaç, insan yerine konma ama duzelir diye çocuk yap.

Hayatınız tamemen tercihlerinizden ibaret. Hiçbirine kader diyemezsiniz. Akılsızca davranmanin sonuclarini cekiyorsunuz. İşin kötüsü çocuğunuz da cekiyor v3 çekecek belli ki.

Bu arada kadin siginma evine cocugunuzla gidebiliyorsunuz. Cocugun bakimini saglayip size is buluyorlar diye biliyorum.

Boyle oluyor mu diye sormak yerine hemen birakmayi dusunmeniz ne acı. Yazik o yavruya.

Bence ilk önce darp raporu alıp mahkemeye ve polise başvurun daha sonrasında da bebeğiniz ile birlikte kadın sığınma evine geçin.

O kadar haklısınız ki ama tesellim su ki Bana davrandığı kadar ona merhametsiz davranmaz belki. Fakat gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğim icin
Belki mi?
Bende dayak yiyen psikolojik siddete maruz kalan insanlara üzülürum herkes gibi ama nasil davranacagina bile emin olmadiginiz ortamda cocuk yapmissiniz ve butun ceremesini o 8 aylik cocuk mu cekecek?
Belki kızanlar olacak ama soyleyecegim annesi birakti kacti gitti ben bakamiyorum diyerek yesltistirme yurduna birakabilir mi baba çocugu bunun cevabini bilen biri versin her acidan düşünelim bence.
Cocugu alip annenizin evine gitseniz ne yaparlar size ?

He tabi, bebegini psikopatin eline birakip git de adam bütün hirsini bebekten cikartsin Tamam siddet görüyorsunuz, eminim psikolojiniz de kötüdür bu durumda ama Allah rizasi icin aklinizi kulanin ve kadin siginmaya bebeginizi alip gidin.

Sizce sekiz aylık bı bebek anneye mi muhtactir babaya mi.
tabiki kesinlikle anne
çocuklar her zaman en çok anneye muhtaçtır
büyük konuşmayayım aklımdan bile geçiremem
ne yapardım ben olsam
önce beddua etmez, kocama olan hırsımı burdan çıkarmazdım

ne yapar eder aileme dönerdim herhalde kapıya atmazlar
isterse annem babam hergün bin laf söylesin o kocayı çekmekten iyidir

Aileme gidersem orda da baskı vat asla calistirmazlar. Ve en korktuğum şey de oraya da gitsem kendi ayaklarımın üstünde duramayacağım ve sonuç olarak yine bi nevi aynı kapıya cikacak
bu adam sizi dövüp sövüp küfür edip bide üzerine zorla seks yapıyordur tahminim
en azından bunlar olmaz bakarsınız zaman içerisinde aileniz ikna olur

kendi ayaklarımın üzerinde duramayacağım diye 8 aylık bebeği bırakıp gitmeyi düşünmek.. ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…