gerçekten bunu bende merak ediyorum.. abimle genç kızlığımda bile kavga ederdik aramızda 9 yaş var tekme tokat girişirdik... yani eşim Allah korusun beni dövmeye kalksa refleks olarak duramam gücüm yetmez ama yinede dediğiniz gibi elime ne geçse fırlatırım rezillik çıkarırım bende vururum bilmiyorum belki bize söylemek kolay geliyordur ama birazda karakter ve
Aileme gidersem çalışamam evet eve bakıyor ama benim ihtiyaçlarını cokbzararuri olmadıkça almazDaha sizi emen bebeğinizi bırakıp kendinize yeni bir hayat kurabilmeniz imkansız zaten. Ne kafanızı toparlayıp işe güce odaklanabilirsiniz ne de mutlu olabilirsiniz. Bence ailenizle konuşun. Onlardan şiddet görme ihtimaliniz var mı fiziksel olarak? Eğer yoksa artık hakaretlerini falan göze alıp gidip ailenizin yanında oturacaksiniz. Sonra ise girersiniz anneniz de bebeğinize bakar bir şekilde hem çocuğunuza bakarsınız hem de ailenizin eline biraz para verirsiniz bari de çeneleri bir nebze kapanır. Şuan yapabilecek başka birşeyiniz yok. Kendinizin kurtulmak istediği cehennemde el kadar bebeğinizi bırakıp gitmeyin. Zaten kendi hayatınız bu kadar calkantiliyken dünyaya onu getirip 'duzelme' umudu olarak görmeniz baştan yanlış ya,oraya hiç girmiyorum!! Yada bebeğiniz için minimum iletişimde kalarak mevcut evinizde oturacaksiniz. Bebeğin masraflarını,evin sorumluluğunu ustleniyor mu bari hayvan herif
O zaman kuyruğu kısıp oturmaktan başka çareniz yok. Gitseniz nereye gideceksiniz zaten.Aileme gidersem çalışamam evet eve bakıyor ama benim ihtiyaçlarını cokbzararuri olmadıkça almaz
Aileme gidersem çalışamam evet eve bakıyor ama benim ihtiyaçlarını cokbzararuri olmadıkça almaz
babanız bıraksaydı ona da aynı öfkeyi duyacaktınız. babasızlık travması başka, annesizlik başka. hepsi zor. yaşayanlar daha iyi bilir. ne anne ne baba ayrılık sürecinde çocuğu terk etmeyecek. imkanı ölçüsünde maddi, sonuna kadar da manevi ilgilenicek.bu hastalıklı düşünceden vazgeçin. annem ayrıldığında 13 yaşındaydım cehennemin ortasına babamın avuçlarına bırakıp gitti diye 17 yıl yüzüne bakmadım.daha yeni yeni ama affetmiş değilim aramıza inanılmaz bir soğuklu k girdi.komşu kadın ondan daha değerli benim nezdimde.
aynen oyle... babası bagırsa babam bagırdı der gıder kocası dover ona cocuk yapar oturur bunu da anlamıyorum benAnam babam sabah akşam mesai gibi saysa sövse elin psikopatının eziyeti karşısında çiçek bahçesi gibi gelir. Bence bebeği bırakmadan aileyle yakınlaşmak samimi şekilde yaklaşmak tek çaresi…
telefonla arayıp sorun tek tek. onlar sizi yönlendirir şurayı ara burayı ara diyeNasıl öğreneceğimi bilmiyorum gerçekten lütfen beni linclemeyin ama neyi nasıl araştıracağımi bilmiyorum. Internette bakıyorum ama ya öyle değilse diyorum
yok onuda deneyimledim. zaten olmayan birinin sizi terk etmesi çokta koymuyor açıkçası.ama özellikle bir kız çocuğu olduğunuzda ilk regl i söyleyecek;ilk hoşlantınızdan bahsedecek;en ihtiyaç duyduğunuz anda kollarını açacak bir annenizin olmaması; allah düşmanıma bile bu yokluğu yaşatmasın (ve hani kaderdir vefat filan etmemiş kendi keyfine bırakıp gitmişse) o içimdeki ateş asla sönmüyor. yaşayan biriyim.ben biliyorum merak etmeyin.babanız bıraksaydı ona da aynı öfkeyi duyacaktınız. babasızlık travması başka, annesizlik başka. hepsi zor. yaşayanlar daha iyi bilir. ne anne ne baba ayrılık sürecinde çocuğu terk etmeyecek. imkanı ölçüsünde maddi, sonuna kadar da manevi ilgilenicek.
Bazi durumlarda kalabilir bence.Bilmiyorum belki linç yerim ama çocuklar ayrilik gibi durumlar da neden anne de kaliyor ki hep?
Baba da kalsın baba baksın
Belki yazmışsınız. Bebeğinizi bir ihtimale dayanarak mı bırakacaksınız?O kadar haklısınız ki ama tesellim su ki Bana davrandığı kadar ona merhametsiz davranmaz belki. Fakat gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğim icin
Çocuğunuz yok değil mi.Bilmiyorum belki linç yerim ama çocuklar ayrilik gibi durumlar da neden anne de kaliyor ki hep?
Baba da kalsın baba baksın
Belki mi?O kadar haklısınız ki ama tesellim su ki Bana davrandığı kadar ona merhametsiz davranmaz belki. Fakat gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğim icin
tabiki kesinlikle anneSizce sekiz aylık bı bebek anneye mi muhtactir babaya mi.
Niye kadin siginma evlerine bebekleri almiyorlar mi ?Bebeğimi götüremem ama
bu adam sizi dövüp sövüp küfür edip bide üzerine zorla seks yapıyordur tahminimAileme gidersem orda da baskı vat asla calistirmazlar. Ve en korktuğum şey de oraya da gitsem kendi ayaklarımın üstünde duramayacağım ve sonuç olarak yine bi nevi aynı kapıya cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?