Kusura bakmayın bebegi bırakmak ne..sıkıntılı bir aileye ve eşe sahipseniz bebek yapmayacaktınız..her ne yaşamış olursanız olun evladınızı bırakmak aklınızın ucundan bile gecmemeli…Yaşadıklarınız kolay olmayabilir evladınızı bırakırsanız rahat mı olacaksınız anlamadım?Her günüm pişmanlik her günüm aşağılanma. Sahip çıkan bir ailem yok gitsem bile orda aşağılanacagim. Bebeğim olduğu için gidemiyorum elimi kolum bağli halde. Ondan da vazgeçip gitmek istiyorum ama yüreğim yanıyor. Kadın sığınma evine gitsem bi ise yerlessem duzenimi kurumca onida alayim diyorum ama içim açıyor onu bırakmak istemiyorum. Ama oni gotursem de eşim pesimi asla bırakmaz ve hiçbir iae giremem bakacak kimse de yok. Her günüm pismanlik ve sikinti dolu böyle yaşayamıyorum artik
bu adam sizi dövüp sövüp küfür edip bide üzerine zorla seks yapıyordur tahminim
en azından bunlar olmaz bakarsınız zaman içerisinde aileniz ikna olur
kendi ayaklarımın üzerinde duramayacağım diye 8 aylık bebeği bırakıp gitmeyi düşünmek.. ne bileyim
Öyle yapacağım teşekkür ederimtelefonla arayıp sorun tek tek. onlar sizi yönlendirir şurayı ara burayı ara diye
Öf niye Merve'nin vaktini alıyorsunuz böyle konularla.Öf gidiyosan git be bu kaçıncı konu?
Hayır asla bırakmayacağımBelki yazmışsınız. Bebeğinizi bir ihtimale dayanarak mı bırakacaksınız?
Yavrunu bırakma ne olurÇünkü anne gibi kimse sevemez koruyamaz anne sıcaklığı bambaşka
Hayır kesinlikle öyle değilBana sanki bebek evliligin yara bandi olacakti gibi geldi. Işe yaramadi simdi ayak bagi tabi. Empati yapmaya calisiyorum, ama Allah canimi almadan bebegimi siddet uygulayan bir herifin eline birakmam
Birikim yapabileceğim hiçbi imkanım yollu. Çalışmama da musade etmiyor aslaBebeğiniz büyüyene kadar eşinizle kavga etmeyin sadece günü kurtarın ve yaşayın.
Bu süreçte biraz birikim yapmaya çalışın..
Çocuğunuz kreş yaşına geldikten sonra bir şeyler düşünürsünüz ama şu yaşında onu bırakıp gitmeyin..
Şuan size muhtaç küçücük bir sabiiçim parçalanıyor okuyunca..
'çocuk' bile değil yalnız ' bebek'Bilmiyorum belki linç yerim ama çocuklar ayrilik gibi durumlar da neden anne de kaliyor ki hep?
Baba da kalsın baba baksın
yok yaaa saf bir kız buBana sanki bebek evliligin yara bandi olacakti gibi geldi. Işe yaramadi simdi ayak bagi tabi. Empati yapmaya calisiyorum, ama Allah canimi almadan bebegimi siddet uygulayan bir herifin eline birakmam
burdaki konuşulanlarla ikna olduysanız çok sevindimHayır asla bırakmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?