- 6 Eylül 2016
- 244
- 102
- 18
- Konu Sahibi Papatyaaski05
-
Canım bi sürü şey almışsın da cinsiyeti bekleseydin en azından :) kıyafet beşik nasıl aldın 11 haftalıkken cinsiyet kesinleşmeZki.Bosver boyle dusunmeyen gitsin bebek dogduktan sonra alsin.. o kdr zman bekleniyo anne olabilmek icin. Bende aldim bebek arabami besigimi bir suru kiyafet ve kimseyede sormam acikcasi daha 11 haftaligiz ama icimdeki en buyuk hevesti anne olabilmek. Allah bebeklerimize saglik versin insallah. Baskasi ne dusunur diye hic dusunme herkesin hayati kendine kuzum :) kimi ilk cocuktan hevesini aliyo kimi bu konularda isteksiz oluyo kiminin ailesi hevessiz oluyo o yzden bosver :)
Benim ki 8 haftalikken doktor tahmin etmişti vallahi erkek diye suan 16 haftalık ve erkekCanım bi sürü şey almışsın da cinsiyeti bekleseydin en azından :) kıyafet beşik nasıl aldın 11 haftalıkken cinsiyet kesinleşmeZki.
Ben de 19 haftanın içindeyim canım. Bi de benim sıpa tüp bebek baya bekledik. İnsan hevesleniyo ama kıyafetler çok tatlı değil mi minnak minnak.Bende alıyorum vallahi insan görünce dayanamıyor. Bende kıyafet falan aldım arabayla ama daha var alinacakalalinacaklar :)) amin inşallah canım. Senin ki kaç aylık
Bana 3 kere erkek dedi.18 haftalıkken kız dedi.bazen tutuyor bazen de benim gibi olabiliyor.azcık beklemek lazım:) insan çok hevesleniyor tabi de nolur nolmaz benim kızım nanik yapmış meğersem pipi değilmiş oBenim ki 8 haftalikken doktor tahmin etmişti vallahi erkek diye suan 16 haftalık ve erkek
Çok sevindim Allah hayırlı evlat eylesin inşallah :) hemde nasıl çok değişik duygular ya rabbim herkese nasip etsin. Insan herşeyin en güzelini en iyisini almak istiyor :)Ben de 19 haftanın içindeyim canım. Bi de benim sıpa tüp bebek baya bekledik. İnsan hevesleniyo ama kıyafetler çok tatlı değil mi minnak minnak.
Ne güzel konusmussun :) o markyida duymuştum çok iyi diye umarım en kısa zamanda nasıl eder rabbim. Bence de herşey birden alınınca zor oluyor yavaş yavaş almak daha mantıklı:)) tek olmadığımı bilmek güzel:)))))ben daha evlenmeden beşik almış bir insanım. bir şey olmaz. hevesleniyorsan al.
ayrıca şuan evliyim çocuk için uğraşıyoruz. bugün yarın bende alacağım bebek arabası. cadillac air düşünüyorum ben. böyle pahalı şeyleri erkenden almak daha iyi. ödenmiş ödenmiştir. her şeyi bir kaç aya yığarsan masrafların altından kalkmak daha zor olur...
AhahhahahahaBana 3 kere erkek dedi.18 haftalıkken kız dedi.bazen tutuyor bazen de benim gibi olabiliyor.azcık beklemek lazım:) insan çok hevesleniyor tabi de nolur nolmaz benim kızım nanik yapmış meğersem pipi değilmiş o
Benim arkadaşım kullanmıştı çok memnun kaldı severek almıştı. Pierre cardin güzel bir marka pişman olmassin canım. Ayrıca çok da erken değil alman için normal :))Bende 28+2 günlük hamileyim bende dayanamayıp aldım bebek arabasını pierre cardin twist nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok sadece gördüm beğendim aldım inşallah kullanışlıdır kullanan varsa memnunlar mı ?
Ya gerçekten mi bana etrafımda bir kaç kişi bir süre sonra kullanışı zor olduğunu söylemişlerdi memnun değillermiş ciddeen su serptin içime :) erken mi zamanı mı bilmiyorum artık ama heycan dorukta 2 ay kaldı doğuma sezeryan olacağı için çok sabırsızım yaaa off :) :)Benim arkadaşım kullanmıştı çok memnun kaldı severek almıştı. Pierre cardin güzel bir marka pişman olmassin canım. Ayrıca çok da erken değil alman için normal :))
Canimmmmmm sıkma canını kullanmayı bilene hiç birşey zor olmaz öğrenirsn hem önemli olan bebisin rahat etmesi :)) az kalmış rabbim hayırlı dogum etsin inşallah canım bol bol elini karnına koy salavat getirYa gerçekten mi bana etrafımda bir kaç kişi bir süre sonra kullanışı zor olduğunu söylemişlerdi memnun değillermiş ciddeen su serptin içime :) erken mi zamanı mı bilmiyorum artık ama heycan dorukta 2 ay kaldı doğuma sezeryan olacağı için çok sabırsızım yaaa off :) :)
Besik beyaz mesela :) bebek arabasi kirmizi siyah ve 2 bebegede uyumlu en azindan 2. Bebegimede kullanirim diye dusundum. Aldigim kiyafetler sari yesil yani 2 bebegede kullanilcak renkler yani kizda olsa giydircem erkekte olsa giydircem. Beyaz mesela 2side giyer. Cinsiyeti belli olunca asil neler alicam neler :) bana dr lar yillarca hamile kalamazsin pko var sansin cok az dediler. Kg almaman lzm dediler tiroid cikti kilo aldim cok zor ama tedaviler var artik dedi dr lar. Sukur ki evlendigimin 2. Ayi hamile kaldim bebegim olmaz diyede korunmadm acikcasi. Benm en buyuk hayalimdi anne olabilmek ve Allah nasip etti suan hamileyim cok sukur. O yuzden belki 11 hafta erken gozukyo ama ben yillarca bu ani bekledim o yuzden gec bile kaldim bu hevesimi yasamaya :)Canım bi sürü şey almışsın da cinsiyeti bekleseydin en azından :) kıyafet beşik nasıl aldın 11 haftalıkken cinsiyet kesinleşmeZki.
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Çok güzel bi duygu .Besik beyaz mesela :) bebek arabasi kirmizi siyah ve 2 bebegede uyumlu en azindan 2. Bebegimede kullanirim diye dusundum. Aldigim kiyafetler sari yesil yani 2 bebegede kullanilcak renkler yani kizda olsa giydircem erkekte olsa giydircem. Beyaz mesela 2side giyer. Cinsiyeti belli olunca asil neler alicam neler :) bana dr lar yillarca hamile kalamazsin pko var sansin cok az dediler. Kg almaman lzm dediler tiroid cikti kilo aldim cok zor ama tedaviler var artik dedi dr lar. Sukur ki evlendigimin 2. Ayi hamile kaldim bebegim olmaz diyede korunmadm acikcasi. Benm en buyuk hayalimdi anne olabilmek ve Allah nasip etti suan hamileyim cok sukur. O yuzden belki 11 hafta erken gozukyo ama ben yillarca bu ani bekledim o yuzden gec bile kaldim bu hevesimi yasamaya :)
Besik beyaz mesela :) bebek arabasi kirmizi siyah ve 2 bebegede uyumlu en azindan 2. Bebegimede kullanirim diye dusundum. Aldigim kiyafetler sari yesil yani 2 bebegede kullanilcak renkler yani kizda olsa giydircem erkekte olsa giydircem. Beyaz mesela 2side giyer. Cinsiyeti belli olunca asil neler alicam neler :) bana dr lar yillarca hamile kalamazsin pko var sansin cok az dediler. Kg almaman lzm dediler tiroid cikti kilo aldim cok zor ama tedaviler var artik dedi dr lar. Sukur ki evlendigimin 2. Ayi hamile kaldim bebegim olmaz diyede korunmadm acikcasi. Benm en buyuk hayalimdi anne olabilmek ve Allah nasip etti suan hamileyim cok sukur. O yuzden belki 11 hafta erken gozukyo ama ben yillarca bu ani bekledim o yuzden gec bile kaldim bu hevesimi yasamaya :)
Amin canımm inşallah allah hemize kolay doğumlar nasip etsin :)Canimmmmmm sıkma canını kullanmayı bilene hiç birşey zor olmaz öğrenirsn hem önemli olan bebisin rahat etmesi :)) az kalmış rabbim hayırlı dogum etsin inşallah canım bol bol elini karnına koy salavat getir)
Ne güzel yapmışsın canım herşeyi sırasıyla halletmissin :) doğumda gelmiş nerdeyse hayırlı dogum nasip etsin rabbim. Çocuğun kilo almasını istiyorsan bol bol meyve ye son haftalarda :))Kizlar ben 30 haftada felan heršeyimi tamamladim daha olmadan hem kiz hem oğlana olcak zibin felan almistim hamileligimi ögrenip 5.5 aylik cinsiyeti kesin öğrenince hastane çikislarini aldim her hafta birseyini aldim kendim secerek gezerek icime sineni 30 haftaya kadar kiyafetleri sonrasinda bebek arabasini pusetini küvetini aldim 32 hftada biberonlarini aldim 34 haftada sampuanini sabununu emzigini aldim suan 37 oldum bezini felanda gecen hafta aldim hiçbir eksigim kalmadi cantamiz hazir oğlusla heycanla bekliyorum mayis 11 son gözüküyo doktorum nisanin sonuna doğar dedi pazartesi 2800 gram olmus saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insallah
Sagol canim aminnn insallah 3 kg gecer günümün bitmesine 10 gün felan var ama doktorum olabilirde dedi birde benden tavsiye yavas yavas alisverisinizi yapin sonradan zor oluyo gezmesi karin kasiliyo yürüyemiyosunuz birde maddi yönden birden ağir olmuyoNe güzel yapmışsın canım herşeyi sırasıyla halletmissin :) doğumda gelmiş nerdeyse hayırlı dogum nasip etsin rabbim. Çocuğun kilo almasını istiyorsan bol bol meyve ye son haftalarda :))
Ayyyyy ne güzel konuştun ya herkes erken yapmayın diyor ya :) inşallah 3 kilo olur en azından:)Sagol canim aminnn insallah 3 kg gecer günümün bitmesine 10 gün felan var ama doktorum olabilirde dedi birde benden tavsiye yavas yavas alisverisinizi yapin sonradan zor oluyo gezmesi karin kasiliyo yürüyemiyosunuz birde maddi yönden birden ağir olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?