Cok uzuldum yaa cidden
Ama kesinlikle katiliyorum. Yani calisacaksan cocuk yapmayacaksin. Yada calisip cocuk isini sonraya erteleyeceksin. Gerci allahin isi, cocuk nasip eder veya etmez bilemiyor insan ama...
Benim esimde anneannesinin elinde buyudu ve ailesine karsi cok soguk. Yani keske anam yanimda olaydida parasiz buyuyeydim diyor
Merhabalar.Şubatın başında çalışmaya başlayacağım .Bebeğim o zaman 10 aylık olacak.Ailelerden uzaktayız.Alt komşum istersen ben bakabilirim dedi.İkinci alternatif kayınvaldemler gelip bakacaklar ve sürekli bizimle yaşayacaklar.Sizce hangisini seçmeliyim.Kayınvalidemin çok iyi bakacağına eminim gözüm hiç arkada kalmaz.siz olsanız ne yaparsınız?
kayınvalidene tabi daha fazla güveneceksin sonuçta torununa bakıyor ama hem sizde yaşamaları sorun olacak hem de anne- babaanne çocuk hakkında çatışacaksınız.. annesinin düzenine uyan babaanne pek görmedim bildiklerini okurlar genelde.. umarım sizinki farklı olur gül gibi geçinirsiniz tabi..
alt komşunuzu da düşünün.. güveniyorsanız sonuçta bakıcı da tutabilirdiniz, değerlendirmek size kalmış..
kayınvalidene tabi daha fazla güveneceksin sonuçta torununa bakıyor ama hem sizde yaşamaları sorun olacak hem de anne- babaanne çocuk hakkında çatışacaksınız.. annesinin düzenine uyan babaanne pek görmedim bildiklerini okurlar genelde.. umarım sizinki farklı olur gül gibi geçinirsiniz tabi..
alt komşunuzu da düşünün.. güveniyorsanız sonuçta bakıcı da tutabilirdiniz, değerlendirmek size kalmış..
Dedeler/büyükanneler torunlarına tapıyorlar. Sen sınır koyamazsan ev hayatın cehenneme dönüşebilir. Biz bu aksam eşimle ve bebekle eve döndük 21.00 gibi.bir de baktık ki anneanne gelmiş bize, evde uslu uslu torununu bekliyorsen komsuyu hatta mümkünse daha iyi yönlendirebileceğin bir bakıcıyı tercih et bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dedeler/büyükanneler torunlarına tapıyorlar. Sen sınır koyamazsan ev hayatın cehenneme dönüşebilir. Biz bu aksam eşimle ve bebekle eve döndük 21.00 gibi.bir de baktık ki anneanne gelmiş bize, evde uslu uslu torununu bekliyorsen komsuyu hatta mümkünse daha iyi yönlendirebileceğin bir bakıcıyı tercih et bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu an bizzat o sorunu yaşıyorum cehenneme döndü hakikaten hayatım tamam çok seviyorlar şu bu ama bildiklerini okuyorlar senin dediğini dinlemiyorlar en basiti bnm oğlum astım bronşit hasta oldu mu kortizonla atlatıyoruz dün sabah KAYINVALİDEMLE birlikte doktora götürdük ben işe gittim akşam geldim çocuk iyice mahvolmuş dondurma yedirmişler hasta çocuğa eşim de ben de kızdık hiç ha duvara demişin ha onlara iyiyken kötü olma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.