Bebeğime bakamıyorum benim yüzümden böyle oldu

Bence bebeginiz sizdeki stresi hissediyor. Ona merhametle yaklaş. Belki ictigi devam sutunun icinde vucudunun kabul etmedigi bir madde var. Veya anne sutu sagip veriyorsaniz anne sutu almak istemiyor olabilir. Belki de kullandiginiz biberinu sevmiyor. Sik sik biberon degistirinz lutfen kendinizi bu kadar suclu bulmayin. O sizin bebeginiz. Sadece size ihtiyaci var.
mama da denedim canım 3 farklı mama normal de sağıp veriyorum dediğin gibi ama mama sa kabul etmiyo inan simdi denedim damaklı biberon onu da almadı

1 den beri beslenmiyor emmiyor beni emse biberonla ugrasmam her gün 600 cc içmesi gerek ama içmiyo biberon da almıyo simdi sürekli ögürüyo
Sürekli beslediğiniz için olabilir mi? Hiç iş yapmıyorum sürekli biberon ağzında diyorsunuz. Çocuk acıkmıyor ki. 3 aylık bi çocuk maksimum 7 kilo olmalı, sizinki 6yı geçmiş. Daha ne olsun?

Ben strese girdim şimdi 8 aylık kızım 8 kilo .annesi çocuğu rahat bırak. Aciktiginda ya da saatinde ver.

kaç aylık çocuğunuz bir de ağlıyordur benim ki tepki bile vermiyo duruyo öyle onu sorun ediyorum gece gündüz hiç birşey vermesem aglamıyo
remature mi dogdu bebeğin ? benım yığenim premature dogmuştu eve ılk geldıgınde o da böyle aglamıyordu

canım burnu tıkalı bebek yemek yıyemez burnu tıkalı olmadıgına emin ol. burnunu serum fizyolojikle yumuşat hergun 1-2 damla damlat

canım benim oğlum tam 3 aylık şu an da 5.500 kg
ben bebeğimi yarım saatte bir emse de emmese de memeye veriyorum ve bence çok emiyor göbeği bile var ve ben fazla mı besleniyor ki diyorum yani anne sütü diye kafama takmıyorum çok mu beslendi yoksa diye

senin bebeğinin kilosunun 6 yı geçtiğini söylüyorsun ve paniklemişsin
karşılaştırınca ben oğluma tombik tombik diyorum sen eyvahh diyorsun o zaman benim de korkmam gerekiyor
acaba sen mi panik yapıyorsun diyorum
sağlık ocağına götür onlar bir anormallik varsa söyler ya da farkı bir doktra gtür bakalım evde kendi kendini perişan etme tatlım

dünden beri aç birşey yemedi babasıyla uğraştık durduk
kan şekerımı düştü acaba
bekleme doktora gıt uzun syre yemezse kan şekeri düşürmiş bu yuzden he uyurmus sesı cıkmazmıs
burdan okuyarak çözemezsın o halde hıc yemıyorsa daha fazla bekleme

Merhaba, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, hepimiz aynı yerlerden geçiyoruz. Senin biraz uzun sürmüş ama. Sana bir tavsiyem var. Face de Emzirme Akademisi diye bir grup var. Hemen ona katıl. Orada senin durumunda olan o kadar İnsan var ki. Onları oku. Orada ki adninlerle yazış. Onlar yardımcı oluyorlar.

Bu siz ve bebeğiniz için verdiğiniz doğru bir karar.Siz çok iyi bir annesiniz.Cocugunuza yönelik sorumluluklarınızın farkındasıniz ve bu süreçte birseylerin yolunda gitmediğini kabul ediyorsunuz . Gelişmeleri sizden duymak isterim.

Canım ac değilse içmez. Benim bebeğim doğduğundan beri 2 saate bir emmedi. Kendi düzeni vardı bozmadım. 3-4 saate bir emmek isterdi. Biberon emmedi. Yettiği kadar emzirdim. Kilo alımı 750yi geçmedi ve doktorumuz normal dedi. Benim kız 5aylik 6 kilo. Sen niçin kilosunu sorun ediyorsun ki? 5.ayda 300gr aldı ek gıdaya başladık. Bakalım nasıl olacak? Psikiyatri ilaç verip yolluyor. Psikolog ise iyi konuşursunuz. Emziriyorsan ilaçlara gerek yok. Bebeğin için en iyi anne senain

Canım ac değilse içmez. Benim bebeğim doğduğundan beri 2 saate bir emmedi. Kendi düzeni vardı bozmadım. 3-4 saate bir emmek isterdi. Biberon emmedi. Yettiği kadar emzirdim. Kilo alımı 750yi geçmedi ve doktorumuz normal dedi. Benim kız 5aylik 6 kilo. Sen niçin kilosunu sorun ediyorsun ki? 5.ayda 300gr aldı ek gıdaya başladık. Bakalım nasıl olacak? Psikiyatri ilaç verip yolluyor. Psikolog ise iyi konuşursunuz. Emziriyorsan ilaçlara gerek yok. Bebeğin için en iyi anne senain
sende mi gittin canım benim çok acayip oldu hiç bir dey yapmadım her ağladığında besledim deli gibi kilo aldı sonra düzen kurmaya çalıştım kuramadım hala daha öyle hiç birşey yapmıyorum onu besliycem diye saldım şimdi ağlayacak mı diye bekliyorum acıkınca benim yüzümden böyle oldu yani ac mı tok mu hala anlamıyorum öyle saate bakıyordu normal degılım anlayacağın

sende mi gittin canım benim çok acayip oldu hiç bir dey yapmadım her ağladığında besledim deli gibi kilo aldı sonra düzen kurmaya çalıştım kuramadım hala daha öyle hiç birşey yapmıyorum onu besliycem diye saldım şimdi ağlayacak mı diye bekliyorum acıkınca benim yüzümden böyle oldu yani ac mı tok mu hala anlamıyorum öyle saate bakıyordu normal degılım anlayacağın
Bana lohusalikta git psikiyatriye diye çok baskı yaptılar ama gitmedim kendim atlattım. Önceden gitmiştim bir dolu ilaç kullandım anksiyete diye ordan biliyorum. Her bebeğin sinyali farklıdır. Benimkide seninki gb ağlamaz. Parmagini emmeye başlar. Ya açtır ya uykusu vardır derim. Önce beslemeye çalışırım. Emmek istemezse uuyuturum. Sürekli mizirdaniyorsa gezdiren de memnun olmuyorsa altı kirlidir. Senin bebeğin ne yapiyor ona bak. Psikologa git. O da yönlendirici konuşmalar yapar. Faydasını görürsün.

Back
X