- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
Arkadaşlar kızım şu an dizlerimde uyuyo kısa kesmek istiyorum. Kolik Bi bebekti sallanınca sancıları azalıyordu ilk aydan sallanmaya alıştı şu an 2 ayımız yeni bitti. Bu aralar sallanmayı reddetti kucağımda koluma kafasını gömerek uyuyor ve koyduğum saniye geri uyanıyor. Hiç Bi işimi yapamıyorum yemek yiyemiyorum wcye gidemiyorum bebeğimin bezlerini bile atamıyorum çöpe. Evi bok götürüyor yataklar toplanmıyor bulaşıklar tezgahta kalıyor ütüler duruyor vs vs tahmin edersiniz. Hepsi, kızımın o uyuyunca bırakamamamdan kaynaklanıyor koyduğum saniye uyanmasa tüm işlerimi yapıcam ama uyanıyor. Uykusu inanılmaz hafif. Şimdi sizce 3 aylık olunca uyku eğitimi versek bu hali düzelir mi? Bana ihtiyacı var biliyorum kucağımda bu yüzden uyuyor kıyamıyorum ben de işler elbet yapılır diyorum fakat yatağında uyusa kendisi de dinlenicek böyle kolda dizde her yeri ağrır yavrucağın. Napıcam bilemiyorum uyku eğitimi için de zararlı deniyor güven duygusunu zedelediği söyleniyor, anneyle uyuyan çocukların daha özgüvenli vs olduğu da yazıyor. Kafam karışık gecem gündüzüme girdi her şey karıştı.