Merhabalar bayanlar canim cok sıkkın bebeğimi 9 gun once sezeryan ile dogurdum bir gun sonra eve geldim ve dogumumun 4. Günü eşimle tartistik o zamana kadar buğlem ismini düşünüyorduk tabi yanına kaynanaminadida oolacakti adet boyleydi..fakat eşimle tartıştıktan sonra Eşim buglemi istemedigini söyledi..bana anne babami adam yerine koyupta siz ne düşünüyorsunuz diye sormadin dedi..bebeği ben taşıdım ama ismini onlara soracakmisim tabi kayinbabamda laf vuruyor bize sormadiniz falan...neyse 7. Gunu esim gitti nufusa bana mesaj atti kaynanamin ismini koymus..gerekçe olarakta dinimize gore ismi baba koyarrmis dedi..bende bunu duyunca çıldırdım resmen eşime hakkımı helal etmediğimi söyledim. .
Ben karnimda tasiyim bebegime ben bakiyim ismi başkaları koysun
Çok moralim bozukk sütüm kesilecek diye korkuyorum hoş azaldi zaten ; (
Kayınvalidenizin ismi cok mu kötü, ona göre kavga dozajını ayarlayalım :)
Kadınlarımızın kaderi ne zaman değişecek acaba bi kaç yüzyıl daha bekler miyiz kigelecek yorumları tahmin edebiliyorum.. Ben hayatta izin vermezdim, eşim kavmin ismini koymaya cesaret bile edemez yada öyle birşey olsa kesin boşanırım vb.. Bu yazdıklarımız geneli kapsamadıkça ülkemizde kadına saygıdan söz edebilir miyiz? Yıl 2014 hala kadınlar çocuğuna isim koyamıyor..
Cok kötü değil ben onun isminin konmasina karsi degildim ama yanina benimde istedigim ismi koymaliydi kaynanamin adi neslihan
değiştir mahkemeyle ismini sende ona sormadan
:) boşanılmaz da büyük kavgalar cıkar.
Bir de baba koyar demiş sanki cocuk kandırıyo
Hoş isimmiş ama eşinin yaptığı büyük terbiyesizlik gerçekten. Çözebileceğine inanıyor musun? Gerçi eşin ortak paydada bulusabilecek bir adam olsaydı bu hareketi yapmazdı.
Kusura bakmayin da bir erkek bu cesareti karisindan alir. Ortaligi yikacagini bilse koyamazdi heralde
Fi tarihinde bi sevgilim vardı,anasının adı da Bağdat'tı...Neymiş,ilerde çocuğumuz kız olursa adı Bağdat olackmış.
Eşinizin yaptığı gerçekten saygısızca...Nasıl çözülür bilemedim ki...:26:
Gercekten cok uzuldum isim konusunda bende cok hassasim ozellikle anne koymali ama bazi erkekler gercekten dusuncesiz ve benciller emin olun hicbisey bebeginizden ve sizden daha onemli degil bol bol emzirin bebeginizi keyfini cikarin bu mucizenin onlarida allaha havale edin ve her firsatta ismi begenmediginizi ve cok kirildiginizi esinize ve ailesine soyleyin yillar gecsede.. bende cok kinciymisim bu arada ismi ne oldu bebegin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?