İşimize geldimiydi dinimizi harfiyen uygularız biz :) bu arada isim güzelmiş nesli dersin kızına belki kvciğin huylanır :)
Doğru aslinda benim sessiz olduğumu biliyor bu yuzden belkide ama yapi olarak öyle birisi değilim ki bu yuzden kaybediyorum zaten yırtık olmak lazim ama iste ....
O şekilde bişey var mi ki
Fi tarihinde bi sevgilim vardı,anasının adı da Bağdat'tı...Neymiş,ilerde çocuğumuz kız olursa adı Bağdat olackmış.
Eşinizin yaptığı gerçekten saygısızca...Nasıl çözülür bilemedim ki...:26:
bağdat mı
konu sahibi arkadaşım,allah yardımcın olsun eşine trip falan at diyeceğimde ne işe yarayacak
O şekilde bişey var mi ki
İstanbul olsa koyardın dimi mona
Tabi ki var.Biraz büyüsün bence istediği ismi yazdırsın kimliğine.Benim kimlikte yazan adımı hiç kimse kullanmıyordu.Sonra 2 şahitle 1 aylık bir süreç içinde hallettim durumu.Bence yeni doğum yapmışsınız üzmeyin kendinizi bu kadar.
Biz de kayınbabamın ricasıyla kayınvalidemin adını koyduk kızıma ön ad olarak tabi.
hahahaha cok fenasın ninaaa :)
Hayır niye koymak isterler ki anlamam, insan anasının ismiyle cocuğuna nasıl bağırırı acaba
Bilseydim böyle olacağını koyardim tavrimi ama isteKoyardım tabi ayol...
Ayol el kadar bebeye Bağdat denir mi,ver eline kısır tabağını güne yolla.
Şaka bi yana sevgili konu sahibi...Koymak istediğiniz ismin de açıklaması yok.Hani ne olduğu belli değil.:44: Belki böylesi hayırlıdır ama keşke tavrınızı önceden koysaydınız.
Koyardım tabi ayol...
Ayol el kadar bebeye Bağdat denir mi,ver eline kısır tabağını güne yolla.
Şaka bi yana sevgili konu sahibi...Koymak istediğiniz ismin de açıklaması yok.Hani ne olduğu belli değil.:44: Belki böylesi hayırlıdır ama keşke tavrınızı önceden koysaydınız.
Adam niye anasının ismini koyduğunu oturup düşündü mü acaba anası koyacaksın demiş koymuş :) büyüklerin ego tatmini işte.. Bakın bizim gelin sözümüzden çıkmaz ne dersek yaparın başka bi ifade ediş şekli..
Sipirmin olduğu icin her hakkı kendinde görüyorlar maalesef. Tohumu serp git sonra da her seye kendin karar ver oh ne ala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?