Sipirmin olduğu icin her hakkı kendinde görüyorlar maalesef. Tohumu serp git sonra da her seye kendin karar ver oh ne ala.
Ya elmy erkeklerin icinde olabilir se kadinlar kendi yerini koruyabilse boyle olmaz.kpederimin boyle bir laf ettigini dusunemiyorum bana.esim bile teklif dahi etmedi anaciginin ismi icin.
Canım biraz sessizlikten biraz alınmış bir karara güvenmekten kaynaklanıyor.
Ben de hic böyle bir durumla karşılaşmadım. Gerçi benim ex o kadar ego yüklüydü ki kendi adını koyacaktı manyak
Ay bizim ilki erkek olsaydi biz de oyle dusunmustuk.simdi hamile kalsam erkek olsa nedense sicak bakmiyorum bu konuyaask birbirine alismaktir belki de kismen,alevler daha tehlikesiz hale geliyor zamanla evlilikte:)))
Fi tarihinde bi sevgilim vardı,anasının adı da Bağdat'tı...Neymiş,ilerde çocuğumuz kız olursa adı Bağdat olackmış.
Eşinizin yaptığı gerçekten saygısızca...Nasıl çözülür bilemedim ki...:26:
Acemilik iste o zaman asktan basiretimiz bağlanıyormuş demek ki :)
Alev malev karıştırma simdi cuma cuma abdestimiz kacmasın
hadi yine iyisin. kaynananın adı güzelmiş. ama asıl sorun kaynananın isminin ne olduğu değil, eşinin ailesine pısırık sana aslan kesilmesi..
Kv denin yanında arada bir eşşeeek neslihan yapma öyle de :)) bak nasıl değiştirirler iki güne :))
Kv denin yanında arada bir eşşeeek neslihan yapma öyle de :)) bak nasıl değiştirirler iki güne :))
Aa eşime ve ailesine sorsan bana pısırık onlara aslan nasil oluyosa
Oh ne güzel memleket annemi kıramadım diyemediğin yerde islamda isim koyma hakkı babada diye savunma yap
Sen ev işi yapmıyorum çocuk bakmıyorum emzirmiyorum ,yemek yapmıyorum islam mecbur tutmamış desen ve yapmasan ne hisseder acaba ? Karşılıklı anlaşmadır bunlar verilmiş her hak kullanılmak zorundamı? sen çocuğun adını hiç olmayacak çok yadırganacak bir isim koymak istesen o zaman hakkını kullansın veya ikinizin ortak anlaşacağı bir isimde uzlaşmaya çalışsın neslihan değilde neslişahı teklif etsin ama bu düpedüz saygısızlık.
Yırtık olmayanın ceza verme şekli sessizlik inan daha etkili ve elit bir yöntem keşke bende biraz sessizliği başarabilsem senin yerinde olsan şuan karakoldu mahkemeydi bin türlü rezillikle uğraşıyordum...
Aa eşime ve ailesine sorsan bana pısırık onlara aslan nasil oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?