Bebegime birsey alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru beni tanımıyorsunuz ama bir anne neden dolandirmak istese para istemesin sadece durumumu anlattım guvenmemeniz normal benimle konuşmasının tanışmasının inanmazsiniz ama ben numaramı verir gerekirse whatsaptan konusmakisterim hiçbirşey için olmasa bile dertlesmek icin

valla ben anne degilim. daha once bu sitede kedi ameliyat ettirmek icin bile beni dolandirmaya calisan oldu o yuzden kimseye cidden guvenemem. yardim etmeyi cok isterim ama dedigim gibi bu sekilde olmaz. umarim yoneticilerden destek alirsiniz ve ihtiyaciniz karsilanir.

Eski konulariniza baktim ustun caba sarfetmissiniz cocuk sahibi olmak icin. Kazara da olmamis. Bu yokluga bir cocuk dunyaya getirmek ne kadar akillica? Keske ilerisini de dusunseydiniz. Cunku kucuk kalmayacak. Buyudukce masraflari da artacak. Bazen yemege ekmegimiz yok diyorsunuz, nasil besleneceksiniz? Olmus bir kere evet ama siz de oldurmak icin cok cabalamissiniz. Hadi bu cocuk neyse de, bir ikinci kez hamile kalmamak icin cok dikkat edin, onleminizi alin o zaman. Her cocuk rizkiyla dogar lafina ben pek inanmiyorum. Evet elbette Allah rizki verendir ama bizlere de akil fikir vermis.

Doğru beni tanımıyorsunuz ama bir anne neden dolandirmak istese para istemesin sadece durumumu anlattım guvenmemeniz normal benimle konuşmasının tanışmasının inanmazsiniz ama ben numaramı verir gerekirse whatsaptan konusmakisterim hiçbirşey için olmasa bile dertlesmek icin

valla kıyafet isteyip satan oldu burada.
güvenmememiz artık normal.

Dua etmekten başka çarem yok
Keşke her zaman dualarımız gerçek olsa.
Şu an yapabileceğiniz en mantıklı şey belediyeye başvurmak olabilir. Bazı şehirlerde ikinci el bebek kıyafetleri veriliyor ihtiyaç sahiplerine. Ben kimseye elden vermiyorum mesela belediyenin kumbaralarına atıyorum. Sizde belediyelere başvurun o kumbaralara atılan giysiler mutlaka dağıtılıyordur.
Ama ne yazık ki çocukların masrafı giysiyle bitmiyor, en basiti giysi. Ekgıda döneminde temiz ve taze sebze meyve, haftada en az bir balık, ilikli kemik suyu, et gibi pek çok ihtiyacı asıl bütçe zorlayanı. Allah yardımcınız olsun

Erken değil mi elbise derdine düşmek için
Ki sadece elbise de değil bir çok masraf oluyor. Ailelerinizle bir konuşun güzelce açıklayin. eşiniz çalışmıyor mu ayrıca bir süre ek iş yapsa . Bakın hayat gerçekten zor sizin için biliyorm ama çocuk olduktan sonra daha da Zor olacak . Bundan sonra daha dikkatli olun. Valiliğe gidin mutlaka bir yardım olur.
Cinsiyet ne bu arada

Erken değil mi elbise derdine düşmek için
Ki sadece elbise de değil bir çok masraf oluyor. Ailelerinizle bir konuşun güzelce açıklayin. eşiniz çalışmıyor mu ayrıca bir süre ek iş yapsa . Bakın hayat gerçekten zor sizin için biliyorm ama çocuk olduktan sonra daha da Zor olacak . Bundan sonra daha dikkatli olun. Valiliğe gidin mutlaka bir yardım olur.
Cinsiyet ne bu arada
Kızım olacak

Daha 5 ayliksiniz.... elbette alınır sagdan soldan birileri verir... simdiden düsunmeyin bunu... ayrica arkadaşınız hem kız hem erkek için bir şeyler aldi ise o onun salaklığı....takilmayin..

:bicak:
oha..
bebek çocuk bölümünde vardı biri kızlar üşenmedi şikayet etti.
karı koca dolandırıcılardı. kadın hamile haliyle hapse girdi.

Valla oyle hatirliyorum ama mune abla daha iyi bilir
Bende hapse gireni hatirlamiyorum
Birde esiyle bosanan aylarca derdini dinledigimiz ogrenci halimle kiyafet gonderdigim biri vardi sonbaharli bsy nicki
Oda dolandirici cikmisti

Eğer gerçekse neden bu şartlarda bebek düşündünüz eşya aldıktan sonra kapanacakmı konu.
Yok sahteysede konu yabancı uyruklu olduğunu düşünüyorum konu sahibinin malum ülkeden.

Çok inanmadım kusura bakmayın

oha..
bebek çocuk bölümünde vardı biri kızlar üşenmedi şikayet etti.
karı koca dolandırıcılardı. kadın hamile haliyle hapse girdi.

ailesinden biri hasta diye yalvar yakar bana sonucunu atan biri vardi nolursun babana goster diye. babamin mailini verdim konusabilirsiniz dedim. babama attigi sonuc taa 2010da cikmis sacma sapan bir mr sonucuymus salak fotoyu yanlis acidan cekmis. babam da dalga mi geciyosunuz siz benle demis. sonra babamin mailini ogrenmis oldu kac tane farkli hesaptan nolur yardim edin suna ihtiyacim var, ameliyat olmam lazim, cocugum olacak issizim
diye bir suru mail geldi. hayatimda babamdan yedigim en buyuk fircanin sebebidir :D

kedi ameliyat ettirme mevzusunda da agzima s.cmisti zhshshshhs ben akillanmam ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X