Bebegime birsey alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kedi kopek mamalari ucmus arkadas bunlarda luks valla cocuk yapmak kadar luks bi aşısı 60 tl anam. Evde kedin kopegin olmasi icin bile zengin olmak grekiyo artik dyorumm bi maması 120 tl kiloca alinca.. Bi suru cana yetismek icin herseyi yaparm keske yetebilsem disarda kilere de bakiyorum elimden geldigince. Yetiyorumdur ins.
Evet ya cok pahali ben artık açık mamaya gectim 6 7 aydır napim zaten az yiyor benimki ufak irk baya sure gidiyor o yuzden,golden falan olsa bu kadar pahali alamazdim yetisemezdi. Yetiyorsundur canim. Onlar insan gibi degiller. Paylasirlar dostlariyla mamalarını. Bizim türümüz yamyam. Keske hayvanlar gibi olsa insanlar.

Ne kadar vicdansinca yorumlar yapiyosunuz Allah askina . Kadin yardim istiyo siz yargiliyosunuz. Vicdan yoksunlari. Maddi durumu duzelecekmi zaman gecince ne demek neden cocuk yaptin? Durumu olmayan insanlarin anne olmaya hakki yokmu. Allah askina karsinizdakinin insan oldugunu bilerek yorum yapin.
Iyi siz yardim edin. Hevesi kalmasin magazanin onunden gecerken. Buradaki kisileri vicdansizlikla suclayana kadar elinizi tasin altina koyuverin

Ben özelde öğrendim zaten ama doktorlar ısrarla açıklamamışlardı

Bulunduğunuz illere göre değişebilir. Bazı aileler erkek bebek olmadığını öğrendiklerinde eşlerine şiddet uygulayabiliyormuş yada farklı durumlar ortaya çıkabiliyormuş. O yüzden devlette cinsiyet söylemiyorlar diye biliyorum ben.

Yorum yapmayayım yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum.Bencilsiniz,dibine kadar bencilsiniz.Günahsız bir bebeği böyle bir yokluğun içine bile isteye getirip hayata 1-0 geriden baslamasına neden oluyorsunuz.Neden? Çünkü siz anne olmak istediniz değil mi? Çünkü evlenip çocuk yapmak bu hayattaki tek amacınız.Bir üye yazmış daha yaşınız 22 imiş.Yazık size de yazık o bebeğe de yazık.Ya bu yaşta kendimi geliştireyim,okuyayım diye düşüneceğinize tek derdinizin çocuk olmasını anlamıyorum.Daha siz çocuksunuz,maddiyatı geçtim manevi olarak yetebilecek misiniz? Ben o cocuga üzülüyorum,hayatı boyunca bir seylere sahip olmak için didinip duracak,psikolojisinde yaralar açacak.Yazık ya biraz el insaf.Çok bencilsiniz,çok sinirlendim gerçekten.Hayatınız boyunca da birilerinden bez yiyecek mi isteyeceksiniz.Kıyafetle bitse keşke

Herkes bi ogrenmis fetva verme 😂 asıl siz neyo ne kadar biliyosunuzda kotunseyler yaziyosunuz. Hadi siz haklisiniz yalan soyluyor ben ne kaybederim. Ama gercekten ihtiyaci varsa
siz değil ama gerçek ihtiyaç sahipleri cok şey kaybeder. benim ve benim gibi bir-çok insanın yapabileceği yardım miktarları bellidir. bunu da gerçek ihtiyaç sahibine yapmazsam gerçek ihtiyaç sahipleri kaybeder. üzgünüm ama bu dönemde çok dikkatli olmamız lazım.

Evet ya cok pahali ben artık açık mamaya gectim 6 7 aydır napim zaten az yiyor benimki ufak irk baya sure gidiyor o yuzden,golden falan olsa bu kadar pahali alamazdim yetisemezdi. Yetiyorsundur canim. Onlar insan gibi degiller. Paylasirlar dostlariyla mamalarını. Bizim türümüz yamyam. Keske hayvanlar gibi olsa insanlar.

O kadar haklisin ki. Hayvanlari daha merhamet sahibi sadakatli buluyorum. Buarada bi ornek vermek istiyorum. Ayilar ozellikle kutup ayisi yeterli kiloyu alamazsa hamileligini durduruyor. Kalmiyor yani bisekilde kis ayinda yoksa ölür. Bunu bi hayvan bile ypabiliyor bunda bi ibret oldugunu dusunuyorum biz insanlara konuya mutakip. uygun sartta cocuk dogurmak en mantiklisi neyse konu sahibi artk hamile umarm duze cikar bisekilde.

Abartmayın arkadaşlar ya , mahkemeye cevirmissiniz burayı . Yardım etmek istemeyen etmesin de yargilamanin yeri burası değil.

Çok zengin olup çocuğuna her ihtiyacı alan anne babalar bir anda iflas edip çocukları her türlü imandan geri çekip ekmek alamayacak duruma düşüyor.

Yardım isteyene ( doğru yalan bilemeyiz ) yargılama yapılmaz. Biz böyle gördük, ne çabuk unuttuk herseyi

siz değil ama gerçek ihtiyaç sahipleri cok şey kaybeder. benim ve benim gibi bir-çok insanın yapabileceği yardım miktarları bellidir. bunu da gerçek ihtiyaç sahibine yapmazsam gerçek ihtiyaç sahipleri kaybeder. üzgünüm ama bu dönemde çok dikkatli olmamız lazım.
Tamam da ben kisi gercek ihtiyac sahibi demedim ki. Sadece guvenmeyen yardim etmek istemeyn etmez ama ne gerek var bu sekilde insani uzmeye. Ne demek cocuk yapmasaydin. Allah askina nasil sozler bunlar.

Abartmayın arkadaşlar ya , mahkemeye cevirmissiniz burayı . Yardım etmek istemeyen etmesin de yargilamanin yeri burası değil.

Çok zengin olup çocuğuna her ihtiyacı alan anne babalar bir anda iflas edip çocukları her türlü imandan geri çekip ekmek alamayacak duruma düşüyor.

Yardım isteyene ( doğru yalan bilemeyiz ) yargılama yapılmaz. Biz böyle gördük, ne çabuk unuttuk herseyi
Kendimi yalniz saniyordum. Ama toplum olarak bu duruma gelmisiz uzuldum acikcasi. Tamam yardim edecek kiyafetim yok maddi olarakta imkanin yok ama bari elestirme

Hanımlar,
bireysel yardım konuları yasaktır, biliyorum kulağa hoş gelmiyor ve konu sahibesini de tenzih ediyorum ama maalesef yardım konularında site üyelerinin vicdan ve merhamet duygularını zedeleyen birçok olay yaşadık, yardımları suistimal edenler oldu, kimi topladığı kıyafet ve mamaları başka sitelerde sattı, kimi komşumun bebeği için deyip vicdanlara dokunarak nakdi yardım toplayıp kendi ev kredisini ödedi, ki nakdi yardım devletin yetkili ilgili kurumlarından izne tabiidir, gelişigüzel para toplanamaz maalesef, kimi burada topladığı bebek eşyalarını kendi almış gibi kendine aitmiş gibi gösterip özelden ulaştığı kişilere satmaya çalışırken üyelerin dikkati üzerine rapor edildi, bazısı yardım konularının serbest olduğunu görünce düğün yapıyoruz düğün yemeği için pirinç sıvıyağ vs ihtiyacımız var yollar mısınız deyip alınacaklar listesi yayınladı, gönül ister ki gerçek ihtiyaç sahipleri mağdur olmasın lakin takdir edersiniz ki yönetim ihtiyaç sahiplerini tek tek tespit edemez, doğruluğunu teyit edemez, hal böyleyken site yönetimi olarak yardım talepleriyle ilgili hiçbir sorumluluk alamayız, sorumlu tutulmak istemeyiz, bu konular suistimale açık olduğu ve maalesef üyelerin merhamet duygularıyla sürekli oynandığı için böyle bir yasaklama getirildi.

Konu sahibesi kardeşimiz bağlı bulunduğu ilçenin kaymakamlığına ve belediyesine giderek durumunu anlatırsa nakdi yardım ve bebeğin ihtiyaçlarına yönelik yardım alacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X