- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Gerçekten çok ilginç, Ankara’da başıma geliyor bu durum.
Ben de Ankara-Konya arası mekik dokuyorum. Demek tümüyle doktorun inisiyatifinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok ilginç, Ankara’da başıma geliyor bu durum.
Evet ya cok pahali ben artık açık mamaya gectim 6 7 aydır napim zaten az yiyor benimki ufak irk baya sure gidiyor o yuzden,golden falan olsa bu kadar pahali alamazdim yetisemezdi. Yetiyorsundur canim. Onlar insan gibi degiller. Paylasirlar dostlariyla mamalarını. Bizim türümüz yamyam. Keske hayvanlar gibi olsa insanlar.Ya kedi kopek mamalari ucmus arkadas bunlarda luks valla cocuk yapmak kadar luks bi aşısı 60 tl anam. Evde kedin kopegin olmasi icin bile zengin olmak grekiyo artik dyorumm bi maması 120 tl kiloca alinca.. Bi suru cana yetismek icin herseyi yaparm keske yetebilsem disarda kilere de bakiyorum elimden geldigince. Yetiyorumdur ins.
Iyi siz yardim edin. Hevesi kalmasin magazanin onunden gecerken. Buradaki kisileri vicdansizlikla suclayana kadar elinizi tasin altina koyuverinNe kadar vicdansinca yorumlar yapiyosunuz Allah askina . Kadin yardim istiyo siz yargiliyosunuz. Vicdan yoksunlari. Maddi durumu duzelecekmi zaman gecince ne demek neden cocuk yaptin? Durumu olmayan insanlarin anne olmaya hakki yokmu. Allah askina karsinizdakinin insan oldugunu bilerek yorum yapin.
Ben özelde öğrendim zaten ama doktorlar ısrarla açıklamamışlardı
siz değil ama gerçek ihtiyaç sahipleri cok şey kaybeder. benim ve benim gibi bir-çok insanın yapabileceği yardım miktarları bellidir. bunu da gerçek ihtiyaç sahibine yapmazsam gerçek ihtiyaç sahipleri kaybeder. üzgünüm ama bu dönemde çok dikkatli olmamız lazım.Herkes bi ogrenmis fetva vermeasıl siz neyo ne kadar biliyosunuzda kotunseyler yaziyosunuz. Hadi siz haklisiniz yalan soyluyor ben ne kaybederim. Ama gercekten ihtiyaci varsa
Evet ya cok pahali ben artık açık mamaya gectim 6 7 aydır napim zaten az yiyor benimki ufak irk baya sure gidiyor o yuzden,golden falan olsa bu kadar pahali alamazdim yetisemezdi. Yetiyorsundur canim. Onlar insan gibi degiller. Paylasirlar dostlariyla mamalarını. Bizim türümüz yamyam. Keske hayvanlar gibi olsa insanlar.
Bi alemsiniz yeminle. Ayni frekansta degiliz iletisim kurmanin geregi yok.Iyi siz yardim edin. Hevesi kalmasin magazanin onunden gecerken. Buradaki kisileri vicdansizlikla suclayana kadar elinizi tasin altina koyuverin
Tamam da ben kisi gercek ihtiyac sahibi demedim ki. Sadece guvenmeyen yardim etmek istemeyn etmez ama ne gerek var bu sekilde insani uzmeye. Ne demek cocuk yapmasaydin. Allah askina nasil sozler bunlar.siz değil ama gerçek ihtiyaç sahipleri cok şey kaybeder. benim ve benim gibi bir-çok insanın yapabileceği yardım miktarları bellidir. bunu da gerçek ihtiyaç sahibine yapmazsam gerçek ihtiyaç sahipleri kaybeder. üzgünüm ama bu dönemde çok dikkatli olmamız lazım.
Kendimi yalniz saniyordum. Ama toplum olarak bu duruma gelmisiz uzuldum acikcasi. Tamam yardim edecek kiyafetim yok maddi olarakta imkanin yok ama bari elestirmeAbartmayın arkadaşlar ya , mahkemeye cevirmissiniz burayı . Yardım etmek istemeyen etmesin de yargilamanin yeri burası değil.
Çok zengin olup çocuğuna her ihtiyacı alan anne babalar bir anda iflas edip çocukları her türlü imandan geri çekip ekmek alamayacak duruma düşüyor.
Yardım isteyene ( doğru yalan bilemeyiz ) yargılama yapılmaz. Biz böyle gördük, ne çabuk unuttuk herseyi