Bebegime birsey alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben giymicem onu giydircem aç kalicam dile cem istediğini alicam
bacim aç kalmadan önce bi gözünü aç allah aşkina şuanda o durumdasin ama daha simdiden alamiyosun bu cocugun bezi var mamasi var kizim 6 aydan sonra emmedi suan 18 aylik gecen aya kadar aylik masrafi 600 700 liraydi sadece mama ve bez mamayi gunde bire indirdimde biraz rahatladim oyuncaktan kiyafetten gezmesinden bahsetmiyorum bile hayat pahali daha 10 dk once bir tane meshur yumurtali cikolataya bakkalin ortasinda yapisti alicam diye bi kotu cikolataya 6 lira verdim tepinmesine dayanamadim bizi yanlis anliyosun herkes anne olmak ister evet annelik guzel ama ilerisi daha zor keske biraz daha bekleseydin sartlarini yerine oturtsaydin

Sorduğum soruya bi cevap verir misiniz bez yerine ne bağlıyacaksınız 15 liralık zıbın alamazken
Ben bunları dusunmuyormuyum hanfendi dua etmekten baska çarem yok sadece kıyafetini ilk bebeğim olduğu için heves etmiş olamazmiyim sizden para mi istedim bir insanı dolandiricimi diye denerken hele de hamile bir kadiinin lütfen kırıcı olmayın

Ben bunları dusunmuyormuyum hanfendi dua etmekten baska çarem yok sadece kıyafetini ilk bebeğim olduğu için heves etmiş olamazmiyim sizden para mi istedim bir insanı dolandiricimi diye denerken hele de hamile bir kadiinin lütfen kırıcı olmayın
Et et dua et gökten bez mama yağar belki zorla insanı günaha sokuyorsunuz

Aileniz,akrabalariniz bu kadar duyarsiz mi ? Eski konulara baktim kayinvalidenizle oturmussunuz bir ara.Ayri evdesiniz ozaman su anda.Sizin aileniz ne diyor bu durumunuza? Evden is yapsaniz.Benim bir komsum tutun sarip satiyordu evden durumu baya kotuydu onunda.Kendini ceviriyordu ama.Isiniz nedir?Mesleginiz var mi?Issiz kalmissiniz.Tazminat vs verilmedi mi?

Yardım etmeye bilirsiniz ama hor konuşmayın kiriliyorum yorumlardan ben daha önceki dolandiriciniz dan değilim derdimi açtım bende düşünüyorum söylediklerinizi ama maddi durumun düzelmez bunu bilin ben calisiyordum ihtiyaç sahiplerine yardım ediyordum ama ne oldu işsiz kaldım eşim yetişemiyor siz anne olunca anlarsınız mağazanın önünden geçerken hevesiniz kaçmasını bozuk paranızı biriktirip zibin almak istemeyi
Tabiki her sey insanlar icin, ne oldum dememeli. Allahtan gelene bir sey demiyorum. Actim eski konularinizi okudum. 22 yasinda 1 yillik evli bir kadin, ESİYLE PROBLEMLERİ OLDUGU HALDE sogan küründen catlatma ignesine kadar her seyi deneyerek, zorlayarak hamile kaliyor. Hamilelik haberinden birkac ay sonra da cocuguma bir sey alamiyorum diye yardim istiyor. Arkadasim sen daha evliligini oturtmamissin, kenara cocugunun gelecegi icin 5 kurus para koymamissin, daha 22 yasinda ne demeye cocuk yapmak icin kendini parcaliyosun. Mutsuz bir aileye ve yokluk icine cocuk getiriyosun yazik degil mi o cocuga?

Dolandırıcı dememiş. Burda dolandırıcı mesajından çok herkes size zıbın alamıyorken geri kalan ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağınızı sormuş. Evet bez günde en az 5 bez gidecek ne bağlayacaksınız? İkinci çocuğuma hamileyim ilkinden eşyalar duruyor bunda fazla birşey almam derken hastane çıkışı 3 5 tulum zıbın battaniye vs 600 tl tuttu. Ki istanbulun uygun fiyatlı eşya satan bir yerinden aldım. Sadece 0-3 ay bunlar bir de. Burdan biri devamlı aylık yardım yapmalı o zaman.

Nasıl bakarsiniz beni ilgilendirmiyor açıkçası dogurmaya niyetliyseniz bakmasida sizden anne baba sağ yaş genc bekleyebilirdiniz.
Dilencilik yaparım demissiniz yapmayin. Aliyorsunuz elinize el kadar bebeleri yollarda harap oluyorlar ona üzülüyorum. 1 tl vermiyorum çünkü bebeğine bunu yapan canidir benim gözümde versemde her gün yagmurda camurda getirecek bebeyi

Kusura bakmayın ama yardim konusu açıp, sorulan sorulara neredeyse cevap vermeyen bir üye var ve sanal ortam nerden bileceğiz gerçekten hamile mi, gercekten ihtiyacı var mı? Siz biliyor musunuz gerçekten? Söylenenin hangisi yanlış? İş sadece üç parca kıyafetle mi bitiyor? Sonrası ne olacak? Taşıma suyla değirmen ne kadar dönecek? Siz fazlasıyla yapın zaten yardımınızı ama insanların söylediği doğrular için fetva vermeyin.
Herkes bi ogrenmis fetva verme 😂 asıl siz neyo ne kadar biliyosunuzda kotunseyler yaziyosunuz. Hadi siz haklisiniz yalan soyluyor ben ne kaybederim. Ama gercekten ihtiyaci varsa

Şu parası olmayan anne olmasin mi duyarini bi birakin artik ya yettiniz valla.Allah beyin vermis bi zahmet kullaniverin.Ayrica da evet olmasin ya niye herkes anne olmak zorunda? tamam güzel kutsal vs. ama kanun mu bu ben anlamiyorum ki statü mü atliyoruz anne olunca.Bakamayacak olan dogurmasin yazik günah degil mi o cocuklara sirf kendi bencilliginizden anne olcam diye tutturmanizdan dolayi bi insanin hayatini zora sokuyosunuz.Bu kadar merakliysaniz cocuk dogurmaya calisin efendim okuyun yirtin kendinizi evlenip sirtinizi babadan kaldirip kocaniza dayayana kadar kendiniz bise yapiverin.

Kimse kusura bakmasın isterseniz banlayın ama sürekli ilk mesajınızda sonraki düzenlediğiniz mesajta sürekli dolandırıcı değilim demişsiniz ama bazı mesajlarınızda bu sitedekilerden yardım istiyorsunuz bebeğinize varsa üzüldüm nasıl bir ailede, ortamda dünyaya gelecek. Doğruysa dedikleriniz para yok, çocuk yapılmış, iş güç aranmamış ki ona zaten bir bahaneniz vardır. Buraya yardım toplamak için yazmışsınız, ben kendi abimden bir kuruş isteyemiyorum.

dolandırıcılığın bini bin para artık.ne polisler savcılar profesörler kendileri bile dolandırılıyor artık o yüzden şüpheci yaklaşan insanlara sen bu devirde aman benden nasıl şüphelenirsin diyemezsin.ve hadi diyelim önden önden sana heeeer zaman için çocuğa kıyafet verene buldun, 3-5 kıyafetle o çocuk büyüyüp yetişiyor mu? yazık günah o çocuğa. biraz bilinçli olun yahu ya

Yok artik yaaaa ya esim köpeğe laf ediyordu bakalim bebek olsa napcak 2 yakasi bi araya gelmez 😁😁😁😁😁

Ya kedi kopek mamalari ucmus arkadas bunlarda luks valla cocuk yapmak kadar luks bi aşısı 60 tl anam. Evde kedin kopegin olmasi icin bile zengin olmak grekiyo artik dyorumm bi maması 120 tl kiloca alinca.. Bi suru cana yetismek icin herseyi yaparm keske yetebilsem disarda kilere de bakiyorum elimden geldigince. Yetiyorumdur ins.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X