bebeğime bişey alamazsam naparım ben :(

Canım panik yapma.
Daha zamanın var.
Kendimden örnek vereyim.
8 aylık hamileyken yaptım alısverislerimi.
Yinede ilk çocuk olunca insan azıcık sapıtıyor gerekli gereksiz herseyi alıyor.
Ben aldıgım birçok seyi kullanamadım vermek zorunda kaldım.
Şimmdilik az ve öz alırsın zaman icinde ihtiyacına göre almak emin ol daha mantıklı.
1 gun de tum alışverişini tamamladık eşimle beşikte dahil.
Hele sağlıkla kucagına alda gerisi kolay :)

üzülme canım ya bebeğin kısmetiyle gelir inşallah. şu an bebeğimin olsa o saydıklarının hepsini rahatça alırım ama bizim de bebeğimiz olmuyor ne yazıkki. bi de böyle düşün

Abimin bebişinin kıyafetleri var,tertemiz hepsi. Oyuncaklar da var isterseniz özelden adresinizi yazın kargoyla yollayayım bir kaç bir şey.
Benim şirin bir oyuncak dükkanım var küçük olsa da.. Bebişinizin odasını bunlarla süsleyebilirsin :)
Hiç canını sıkma sen.. Rabbim yardım eder. Eğer istersen bizde elimizden geleni yaparız.
içini ferah tut :)

canım benımde 3. kızım gelıyor ınsallah etraftan durumumu bılen arkadaslar o kadar cok sey verdıkı cıft cıft oldu hersey benım durumum kotu degıldı hamdolsun sadece ev almak ıcın bırıkım yapıyorduk o sebebtendı darlıgımız rabbım yagdırdı resmen bende sana yollayacagım ozel mesaj hakkını doldur bana adresını yaz allahın ıznıyle yollayacagım

Canım hiç sıkma canını ne güzel prensesin geliyor inş sağlıcakla doğar. Mesaj hakkın olunca bana da mesaj atar mısın?

bak gördün mü ne kadar çok şey yollamak isteyen var geriye bir adres kalıyor sana . her bebek rızkıyla nasibiyle gelirmiş. senin bebeğinde kadınlar kulübü teyzeleriyle geliyor sen yeter ki adres ver neler neler yollarız sana. fakat tek bir şartım var yollamak için. bebişin odasını görmek istiyorum hazırladığın zaman resmini yükleyeceksin anlaştık mı?

Cok duygulandim yazini da sana yardim etmek isteyenlerin yorumlarini da okuyunca. Burasi gercekten bir aile.. Ben de bebisine ciciler alip gondermeyi inan cok isterdim ama issiz ve fakir butcem izin vermiyor. :) maddi olarak yardim edemesem de bebegin ve senin icin bol bol dua ederim ben de. Saglikli bir sekilde bebegini kucagina alman icin, hayirli evlat olmasi icin, durumunuzun en kisa zamanda duzelmesi icin.. Ayrica ben de babamin sark gorevi sirasinda diyarbakirin kucuk bi ilcesinde dogdum. Durumumuz kotu oldugu icin degil ama orada alisveris yapacak yer olmadigi icin annem de beni kendi ordugu bir battaniye ve bikac tane zibinla pijamayla idare etmis uzun zaman. Birini yikayip birini giydirirmis falan. Ama hicbir zaman eksikligini hissetmedim, bak ben de buyudum kocaman kiz oldum. :) tek sorunun ona kiyafet alamamak olur insallah. Allah caresi olmayan dertlerden korusun.

bak ya hem tehlikeli bir hamilelik geçiriyorsun hemde üzüyorsun kendini allahın izniyle herşey olur allah bereketiyle gönderir onu size inşallah en yakın zaman işleriniz yoluna girer dualarım seninle...bu ara diğer arkadaşlarımız gibi bende kızına bişeyler alıp yollamak istiyorum adresini yollarsan sevinirim

Merhaba, öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bir anne adayı olarak endişelerinizde çok haklısınız. Kim istemez ki çocuğunun bütün ihtiyaçlarını karşılayıp hiç bir şeyini eksik etmemeyi. anladığım kadarıyla siz de elinizden geleni yapıyorsunuz zaten. Belki bebeğinizin bir sürü kıyafeti olmayacak, almak isteyip alamayacağınız şeyler olacak. Belki de aksine maddi durumunuz iyileşecek ve içinizde kalan hiçbir şey olmayacak. Ama bundan daha önemlisi bebeğinizin sizin sıcaklığınızı, sevginizi hissetmesi. Bırakın 3 tulumu eksik olsun ama o anne kokusunu doyasıya içine çekerek büyüsün. Emin olan bu çok daha gerekli ve önemli olan bir şey. O yüzden maddi olanaksızlıklara çok kafanızı takmamaya çalışın. Unutmayın, bebeğiniz şu anda da doğduktan sonra da sizin yaşadığınız stresten etkileniyor.

Tatlım kendini bunlar için üzme, bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bu arada adresini bana da yollarsan ben de bebişine bir şeyler göndermek isterim. Sağlıcakla kal...

Canim benum ikiz bebislerim var,biri erkek biri kiz.. Kizmin kiyafetlerinin hepisi duruyo,bebeklikten tut ki simdi 2,5 yasinda,ben almanyada kaliyorum ve yozgatliyim,kayseride halam var,mayisin 3de trye tatile gelcem ve kayseriyede gelcem,insallah ozaman bende sana kiziminkilerini hazirlarim bi valiz olarak,istersen bulusuruz yoksada evine yollarim.... Bende cok sevdim bi ablanin verdikleriyle büyütdüm oglumu,durumum olmadindan degil, ama abla okadar temiz birakmiski herseyi,bizim ufakliktan sonra esimin cok sevdi bi arkadasinin ogluna verdik,ve kücük gelenleri hala veriyorum...... Yeterki yavrun saglikli dogsun.....

cnm üzme kendini bak bebişin olumsuz etkilenir bana da adresini yollarsan bende karınca kararınca bişiler yollarım meleğine ama işe daha yeni girdim ay başında anca
sen üzülme bebeğini de üzme yeter
allah'ın izni ile herşey olur
allah bi gün nasip ederse bana yuva kurmayı benimde en büyük hayalim o heyecanı yaşamak
bu günlerinin kıymetini bil mutlu ol tadını çıkar anneliğin karnında taşıdığın mucizenin

Son düzenleme:
Güzel arkadaşım, üzme kendini lütfen
bebişini de üzme
heves edersin tabi ama bişey diyim mi, benim yengem, yani abimin eşi, ne de olsa 1 ay 2 ay giyip her sey küçülecek diye maddi imkanı olmasına ragmen hic bişey almadı, ablasının bebeginden kalan ne varsa kıyafet mıyafet topladı getrdi gercekten de 2 ay sonra onlar olmadı bebege ve onları yengem de başkasının bebişine verdi
zaten bissürü de hediye geldi
bunlar en ufak detaylar
canını sıktıgına hiç degmez
adresini vermeye cekinmezsen bebişe bir hediye de benden
şimdiden ikinize de saglık ve mutluluk diliyorum

sükret arkadasim bebegin seninle INSALLAH rizkiyla beraber gelir ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH(AMIN)

kk daki arkadaslarda yardimci olmus bak ALLAH bir kapiyi kapatir digerini acar umudunu kaybetme hic bir zaman..

Son düzenleme:
ay kiyamam üzülme ,bu dusunceler ne kendini nede bebegini yorma canim benim.... mesaj sayini doldur , adressini yaz bana istediklerini de yaz seve seve alirim cimciye hediyeler :)

Bende hamileyim ve bebeğime bir şey almadım. Senin kaygını hamilelik psikolojine vermek gerek diye düşünüyorum. Bilmiyorum ama ben 7.aydan sonra alışverişe başlayacağım. Çevremdeki çoğu kişide hep son aylarda yaptı alışverişi. Bende o zaman dolaşmak zor olur diyordum ama hamilelikte bir hastalık değil sonuçta. Son aya kadar yürüyüş veriyor doktorlar hatta imkanı olana yüzün diyorlar kasları çalıştırdığı için. Senin gebeliğin muhtemelen şu anda riskli değildir; eğer riskliyse de internet üzerinden yaparsın alışverişi...Bu küçük kaygıları bırakın artık, hayatta gerçek sorunlar var. Kimseyle kendinizi de kıyaslamayın, benim imkanım bu; 2 tane tulum alırım yıkar yıkar kullanırım. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Dua edin bebek sağlıklı olsun; tek önemli olan bu. Ben kendim için ve tüm bebişler için bunu diliyorum.

Canımm durumu iyi olanlar herşeyi fazla fazla alıyorlar zaten onlar fazla oluyor ve giydirmeden küçülüyor, oda ilk etapta zaten gerekli değil bir beşik alsan ucuzundan koysan yanına yeter. Gücünün yettiği şampuanı alırsın. Bebekken çeşit çeşit giydirmene gerek yok ki. Arabaya da pek gerek yok yine ucuzundan bir ana kucağı al yeter şimdilik hatta battaniyeye bile sarıp çıkarabilirsin dr gittiğiniz zamanlarda ilk başlarda. Annelerimiz bizi nasıl büyütmüş sanki böyle markalar mağazalar mı varmış dolaplarımız mı doluymuş benim odamda yoktu yatağımda beşiğim vardı bir tek işte. Çok çok kaliteli pahalı şeyler almaya gerek yok zaten küçülecek giyilmeyecek. Pamuklu olsun sadece yeter. Her bebek kısmetiyle gelir demişler canım eşinin de işleri düzelir sonrasında istediğini alırsın üzme kendini. Kimseyle de kyaslama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…