- Konu Sahibi fundadurmaz
-
kızlar hepinizin yazdıklarını okudum ve herbirinize cok cok dua ettim.gercekten burası cok güzel bir aile hepinizden ALLAH razı olsun. dediğiniz gibi annelerimiz bizi öyle cok cok kıyafetlerle falan büyütmedi elbette , aynen cevremden duydugum kadarıylada bebişler cok cabuk büyüyor. bazı arkadaşlarım özelden mail adreslerini göndermişler sağolsunlar ulaştım yazıştım onlarla. İnanın bana birşeyler göndermenizden cok hala insanlığın ölmediğini birilerine derdini anlatınca sana ne kadar destek olduklarını tekrardan gösterdınız ve bir o kadarda mutlu ettiniz.benim bebeğim bi arkadaşımızın dediği gibi kadınlar kulübü teyzeleriyle büyüyecek :) çok ta şanslı bence. hepinizden allah tekrardan razı olsun ve bebeği olmayan arkadaşlarım nolur hiç üzülmeyin ben size bol bol dua ediyorum Allah dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
kızzz bana da yazsaydın yaa.ben msj gönderemiyorum kiben de nerdesin diye merak ediyordum.neyse şimdi daha iyiysen ben de mutluyum.ihtiyacın olduğunda lütfen yaz.çok öptüm.
yeşilturuncu bende sen gibi yenı uye oldugumdan mesaj yazamıyorum bi arkadasımız açıklamış zaten. :) ama bana ulaşmak isteyen arkadaslarım sağolsunlar bayagı yardımcı oldular inanın ben buraya ilk yazdıgımda hiç bi şekilde aklımdan bebeğime bişeyler alırlarmı dıye gecmedi sadece içimi dökmek istedım ve sağolsunlar herkes yardımcı oldu içimde ferahladı. ve bende aynı şekilde derdi sıkıntısı olan arkadas olur konusmak isterse forum yöneticileride eğer izin verirse mail adresimi vereyım umarım yöneticiler bişey demez derlersede tekrar düzenlerim yazımı. essence_19@hotmail.com
dılaynur gerçekten cok üzüldüm allah bol sabır versin kardeşimdoğru söyluyorsun zaten buraya yazdığımda bende içimi dökeyim diye yazmıstım ve sağolsun arkadaslar yardımcı olmak için hertürlü sekılde ellerinden gelenı yapmaya ugrastılar. Inan bazısının bebeği olmadıgını bazısının bebeğini kaybettiğini duyunca ben dedim kendi halime gercekten hiç üzülecek bişey yokmuş bunun da farkına vardım.herşey de vardır bir hayır sen nolursa olsun öyle düşün. Ben de kendımden pay biçiyorum belki o gün arkadasımla konustuktan sonra içim bu kadar daralmasa ve buraya yazmasaydım hala insanlığın ölmemiş oldugunu göremeyecektım işte var hepsinde bir hayr..bebeğin seni cennette beklıyor hiç üzülme rabbim gönlüne göre versin ve her evlat isteyen anneye hayırlı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?