bebeğime bişey alamazsam naparım ben :(

Bebeğinize verebileceğiniz en kıymetli şey sevginiz, onun pahalı giysilere, oyuncaklara değil, mutlu bir anneye ihtiyacı var bunu sakın unutmayın
Bikaç parça zıbın, badi v.s. alın, eli boş gelmez hayırlı olsuna gelenler de getirir illa ki bişeyler, yıkar sıkar giydirirsiniz, siz şimdi hamileliğin tadını çıkarın daha 4 aynız var

Canimm ben evli degilim bebegimde yook bebegimin kuculmusude yok insallah banada nasip olur :) yuzun gulecekse bende elimden geleni yapmaya hazirim sevgiyle kalin cok opuyorumm:))

Ne kadar guzel,yardim etmek isteyen bir suru kisi cikmis sana,valla Allah razi olsun kizlar !
Sakin bu tur seyleri dusunup kendine sikinti yapma,arkadaslarin dedigi gibi bebek bereketiyle gelir.Her sey zamanla halledilir.Hem ben sana bisey diyeyim,inan sadece bizim toplumda bu kadar takiliyo bu bebek esyasi konusu.Illa her seyi olacak,her seyi hemen alinacak,yok odasi tam olacak,su olcak,bu olcak.Bir suru gerekli gereksiz sey alma derdine dusuluyo bebek haberinin alindigi andan itibaren.Ben yurtdisinda yasiyorum,burda oyle bebek odasi falan yapmiyo millet.1 yatak 1 komodin bikac sus tamam.Diger esyalari desen,sadece en gerekli olanlari aliyolar,bitti.Yani bizde gereginden fazla stres yapildigini dusunuyorum bu durumun.
Onemli olan saglikli olmasi ve ihtiyaci olan sevgiyi almasi,hic bisey bu ikisinin yerini tutamaz.Rabbim yardimcin olsun

işte herkesin dediği gibi sağlığıyla gelsin o.al bebişi olmayan arkadaş var.ya da benim gibi vajinismus olanlar var.senin bebişin olacak biz napalım a fundadurmazcım?herkesin derdi var be canım.her şeyin başı sağlık ve dua.inşllah bizi yabancı kabul etmezsin de bir hayır duanı alabiliriz.

Merhaba arkadaşım
Benim çocuğum erkek.
O yüzden sana onunkilerden yollayamam
Ama adresini bana yazarsan alıp gönderirim kargoyla.
KK daki bir teyzesinden hatıra hediyesi olur :13:
Allah olmayanlara da nasip etsin evlat inşallah.
Yavaş yavaş tüm eksikleri hallolur hiç üzme kendini.

benim kızım 6 aylık,bir çok eşyasını kullanamadık bile.bir şeyler göndermek isterim prensesine.banada msjla atabilirsen adresini çok sevinirim.

Icinde kalmasin hicbirsey...kk da duyarli insanlarda var.bana adresini.adini soyadini ve bebegin cinsiyetini soylersen sana bir hediye paketi yollarim. Saglicakla kal.

Bebeğin ne zaman doğacak canım.
Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Arkadaşlar kıyafet sorununa el atmış :)))
Bende sana özelden adres ve isim bilgilerini verirsen diğer ihtiyaçlarından, bakım malzemelerinden bir paket göndermek isterim.
Yavruya bir faydamız olsun :))

Son düzenleme:
canım sakın üzülme bişey alamadım diye. benimde kızık var 2.5 yaşında doğtuktan sonra çevremden o kadar çok kıyafet getiren olduki kimilerini giyemedik bile öylece küçüldü. eğer kabul edersen kızımın küçülen tertemiz kıyafetleri var onları gönderebilirim. sen sadece adresini yaz okadar. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kızını...

Allah rızkıyla verir onu size merak etme ... küçüçük bebek zaten sen doyurcaksın onu annesi bi bez sorunu yasarsınız hiç bulamazsan hiç alamazsan evden temiz bezler sararsın üstü basıda gelen hediyeler olur birşeyler olur alınır edilir merak etme. Allah yardımcınız olsun buda sizin sınavınız demekki

canım benim de ikizlerim var biri kız biri erkek ellerinden öperler :) portbebe ve çantasını ben yollayayım sana yepyeni duruyor kızımınkini göndereyim kış bebekleri oldukları için çok kullanamadım zaten dışarı çıkartmadım doktor kontrolleri hariç. yani yepyeni. şimdi benimkiler büyüdüler sığmıyorlar içine :) kanguru da gönderirim sana o da yepyeni yalnız ben biraz daha kullanırım bebek arabası alana kadar onu da 1-2 ay içinde yollarım sana zaten kilo sınırını aşmamıza az kaldı yani kanguru falan alma bizden gelecek sana. kıyafet olayında da eksiğin varsa söylersin ben de gerçi çok kıyafet almadım çünkü hızla büyüyorlar inan senin de çok almana gerek yok aldığın yenidoğan zıbınlar tulumlar 1,5 ay sonra olmayacak bebeğe. bebeğin doğsun ne demek istediğimi anlayacaksın hızla kocaman kız olacak. adres bilgilerini bana yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
kızlar hepinizin yazdıklarını okudum ve herbirinize cok cok dua ettim.gercekten burası cok güzel bir aile hepinizden ALLAH razı olsun. dediğiniz gibi annelerimiz bizi öyle cok cok kıyafetlerle falan büyütmedi elbette , aynen cevremden duydugum kadarıylada bebişler cok cabuk büyüyor. bazı arkadaşlarım özelden mail adreslerini göndermişler sağolsunlar ulaştım yazıştım onlarla. İnanın bana birşeyler göndermenizden cok hala insanlığın ölmediğini birilerine derdini anlatınca sana ne kadar destek olduklarını tekrardan gösterdınız ve bir o kadarda mutlu ettiniz.benim bebeğim bi arkadaşımızın dediği gibi kadınlar kulübü teyzeleriyle büyüyecek :) çok ta şanslı bence. hepinizden allah tekrardan razı olsun ve bebeği olmayan arkadaşlarım nolur hiç üzülmeyin ben size bol bol dua ediyorum Allah dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

canim benim üzülme rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinn... hersey zamanla olur her bebek rizkiyla gelirmis canim benim..
bak ben bes senelik evligim 3,5 senedir urasiorum daha rabbim nasip etmedi anneligiiii..... bol bol dua et canim benim.... yazdiklarini oluyunca cok duygulandirdin beniii.... ben yurtdisinda yasiyorum sana yardim etmek isterim elimden geldigi kadar
bana adresini yasarsan kargoyla kücük melegimize birseyler göndermek istiyorum
hic bir zaman ümüdini yidirme hep rabbimle beraber ol.. dualarim seninle allaha emanet ol ve kendine iyi bak canini sikma hersey yoluna girer

canım benim hiç stres yapma.daha erken.önünde 4ay var.alırsın daha.hem çok almana bile gerek yok. bi sürü hediye gelecek zaten.onları giydirirsin.

ben alışverişe 7aydan itibaren doğuma kadar yavaş yavaş yapmıştım.hem dediğim gibi bir iki bişey alsan yeter. hamileliğin keyfini çıkar. bebişini üzme annesi.

canım psikolojini bozacak bir durum yok lütfen sakin ol ve şunu düşün. o bebiş zaten rızkıyla gelicek. belki sizin bile hayatınızı değiştirecek o yüzden hiç üzülme

canımmm uzulme aynı zamanda dogum yapıcaz ve benımde bebegımın hıcbıseyı yok suan dıyebılırım ama uzulmuyorum allah cok bbuyuk herşeyı zamanla olur ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…