Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen haftakarda kardiyologa gitmiştim işte gördü hamile olduğumu ikiz olduğunu falan öğrendi neyse oğlana koymayı düşündüğümğz ismi sordu söyledim sonra kıza hangi ismi koyacaksınız dedi işte kararsısız şu şu isimleri düşünüyorum ama dedim. salak adam hangi kız ismini söylesem '' yivvvrenççç '' dedi. üstüne atlayıp parçalayasım geldi yemin ederim ama canım o sıra çok yanıyordu yoksa lafını verecektim. sonra da akşam haberlerine konu olurdum herhalde hamile hasta doktora şiddet uyguladı üzerine uçtu falan diye herhalde. zaten sinirli insanım hormonlarla beraber çılgına döndüm demek ben de
ya bi de zaten sırf kuranda geçiyor diye üzerinde ,altında gibi anlamlara gelen arapça edat vs. koymayın bence ya,onun yerine john bile koysan daha iyi, john sonuçta batının yahya peygamber için kullandığı jonathan isminin kısaltılmış halidir.
İlk olarak, bebeğime coni dedi diye okuyuncaaz önce öğlen arası yemekte çocuk isminden konu açıldı. ben de şahsi fikrimi açıkladım "çocuğuma türkçe ya da kürtçe isim koymak istemiyorum" dedim böyle demekten kastım kuran'da geçen bir isim koymayı düşünmemdi. herkesin bunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünerek söyledim. benim gibi hamile olan arkadaş "kale oğlunun adını coni koyacakmış" deyip beni ve çocuğumu alay konusu yaptı. neden böyle düşündüğünü sorduğumda da " eee sen kürtçe de türkçe de koymayacakmışsın aklıma o geldi" dedi şuan gerçekten çok üzgünüm benim bebeğim nasıl alay konusu olur sinirden kulaklarım yanıyo