bebeğime "coni" dedi :((

kötü niyetli yapılmış bir espri değil bence de. ilk mesajınızı okuyunca ben de dedim e o zaman ne isim koymayı düşünüyor ki diye. gülün geçin kafanıza takıp üzülmenize değmez ki...

az önce öğlen arası yemekte çocuk isminden konu açıldı. ben de şahsi fikrimi açıkladım "çocuğuma türkçe ya da kürtçe isim koymak istemiyorum" dedim böyle demekten kastım kuran'da geçen bir isim koymayı düşünmemdi. herkesin bunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünerek söyledim. benim gibi hamile olan arkadaş "kale oğlunun adını coni koyacakmış" deyip beni ve çocuğumu alay konusu yaptı. neden böyle düşündüğünü sorduğumda da " eee sen kürtçe de türkçe de koymayacakmışsın aklıma o geldi" dedi şuan gerçekten çok üzgünüm benim bebeğim nasıl alay konusu olur sinirden kulaklarım yanıyo

sana bunu nasıl yaparlar hamişim..söyle de kuvayi milliye ruhuyla saldıralım..bize sadece isimlerini ver..gerisine karışma!! bu artık bizim namus meselemiz..

Arkadaşınızda ki şakacı tavır,sizde ki hamilelige baglı alınganlık,hassalıkla birleşince böyle şeyler ortaya çıkıyor demek ki:9:
Ben de arkadaslara katılıyorum,duygu degişiminden kaynaklı şeyler bunlar.:34:

Sen de ona sensin coni deseydin ödeşmiş olurdunuz hatta coni oğlu coni deseydin daha bir rahatlardın.:9: Bundan alınacak çok bir şey göremedim hassasınız galiba hamilelikten ayrıca çocuğunuza ne türk ne kürt ismi koymayacağım diyince sadece bu bilgiden Kuran'daki bir ismi koyacağınzı açıkçası ben de anlamadım.

coni babandır deseydin ya..
:9::9::9::9::9::9::9::9:
Sen de ona sensin coni deseydin ödeşmiş olurdunuz hatta coni oğlu coni deseydin daha bir rahatlardın.:9: Bundan alınacak çok bir şey göremedim hassasınız galiba hamilelikten ayrıca çocuğunuza ne türk ne kürt ismi koymayacağım diyince sadece bu bilgiden Kuran'daki bir ismi koyacağınzı açıkçası ben de anlamadım.

coni oglu coni hahahaahah bende birine kizinca artik boyle diyecem :27::27::27:

gozumde kucuk bir coni canlandi:emir_bebek::1::1::1::1::1::1:
ay hic gulecegim yoktu gece gece sagolun ,:1:

Acildigindan beri konuya bakiyorum. Soylemeden gecemicem artik. Bu konunun basligini her gorusumde gulesim geliyor yahu. hayir yani, baslik cok komik olmus. :9:

Allahtan konu saçma bulunmuşta 114 yorum yazılmış :37:birde gerçketen dert denecek bişi yazsaydı ne kadar yorum yazılırdı tahmin bile edemiyorum:9:

o sıra rahatsızdım çok demedim ama demek için bizzat yine gidicem az önce yazdım ya.

artık sağlık çalışanlarının tipini beğenmedin diye küfredenlere hapis cezası var uygulanmaya yeni yeni başlandı neyseki ...yüzúne karşı da gerizekalı olduğunu söyle hafifletici sebeplerde gözönünde bulundurulup kaç ayla yırtacaksın cicim? Tabi orası dingonun ahırı söylemezsen adam değilsin

selam tatlım
bence kızma arkadaşına
çünkü ben de anlamadım önce
herhalde yabancı isim koymak istiyor diye düşündüm
espri yapmış art niyetsizdir
her şeyde art niyet ararsan mutsuz olursun
öyle dememiştir de geç
bak bebeğine de yansır senin gerginliğin
stresli bir kişiliğe sahip olmasını istemezsin değil mi
sinirlenince kalk bir abdest al soğuk suyla
iyi hissedersin kendini

artık sağlık çalışanlarının tipini beğenmedin diye küfredenlere hapis cezası var uygulanmaya yeni yeni başlandı neyseki ...yüzúne karşı da gerizekalı olduğunu söyle hafifletici sebeplerde gözönünde bulundurulup kaç ayla yırtacaksın cicim? Tabi orası dingonun ahırı söylemezsen adam değilsin

ne diye şikayet ettin çocuğuma koymayı düşündüğüm isme yivrenç dedi diye mi :27::27::27:
ayrıca böyle internet ortamından milletin arkasından gerizekalı filan demek çok kolay.
yüzüne de gerizekalı dedin mi?

Boş zamanlarınızı 184 ü arayarak geçiriyorsunuz sanırım.İlginç bir meşgale.

doktor dövenler bunlar işte..

Yapmayın arkadaşlar, 184 ü arayınca doktoru cellata havale edip giyotine göndermiyorlar bilginize.

Yukarıda da bir arkadaşın yazdığı gibi bu bayan yasal hakkını kullanmış, kendisine zararlı ilacı yazan doktoru tebrik mi edecekti?

Doktor, mühendis öğretmen, herkes işini düzgün yapmakla yükümlü. Bir doktordan bahsediyoruz, peygamberden değil, hata yapabilir , görevini savsaklayabilir, arkadaşın başına geldiği gibi haddini aşıp üzerine vazife olmayan konularda densizlik edebilir, tabi böyle olusa da gereken yapılacak, yapılmalı.

Son zamanlarda artan doktora şiddet haberleri herkesi etkiledi anlıyorum ama her durumu bir tutup "doktor %100 haklı, hasta %100 haksız" kıvamına getirmeyin meseleyi.

Son düzenleme:
Konu dışına çıkmayınız, tartışmaya girmeyiniz...

Back
X