Doğuma Hazırlık Bebegime isim bulamiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben olsam Utku, Ömer, Mete bu üçünden birini seçerdim. Ya da Ömer mete gibi ikili kombinasyon yapardım.

Bu arada ben de daha kız ismi seçemedim. Bana da yardım edin lütfeeen :) Aylin, Bilge, derin ya da başka bir isim olabilir. Çift veya tek isim fark etmez.

Bu arada ben de daha kız ismi seçemedim. Bana da yardım edin lütfeeen :) Aylin, Bilge, derin ya da başka bir isim olabilir. Çift veya tek isim fark etmez.
Kesinlikle Aylin cok güzelllbir kizim olsa aylin koyacaktim oglum oldu

Yeni nesil isimler çok komik ve manasiz.
Lâl koyan hanımlar çok ama dilsiz demek mesela.. Dora ismi duydum geçen günlerde oldukça kaba...
Bence Aras, Deniz gibi modern ama güzel isimler koyun.. Kutay biraz kaba sanki..

Çift isimli olduğum için bence çok kullanışlı değil.
Kardelen, Açelya gibi güzel çiçek ısimleri koyabilirsiniz

Toprak konulabilecek en ama en agir isimlerden biri.
Her insan kaldiramiyor bu ismi.

Toprak konulabilecek en ama en agir isimlerden biri.
Her insan kaldiramiyor bu ismi.
Toprak yaşam demektir bana göre, o yüzden çok çok severim bu ismi. Biri kız, biri erkek, iki Toprak tanıdım, hayat dolu, zeki, mutlu insanlardı. Bilmiyorum o yüzden, isimlerin enerjisi olduğuna inanırım ama Toprak'ın ağır bir isim olduğunu hiç düşünmedim. Lisedeki sevgilimin adı olmasa kızıma verirdim bu ismi. =))

Yeni nesil isimler çok komik ve manasiz.
Lâl koyan hanımlar çok ama dilsiz demek mesela.. Dora ismi duydum geçen günlerde oldukça kaba...
Bence Aras, Deniz gibi modern ama güzel isimler koyun.. Kutay biraz kaba sanki..
Aras’ ın at kılı anlamı var, bu sebeple koymadım.
İsim için tüm anlamlarına bakmak, kelime kökenine inmek be hangi dilden geldiğini, o dildeki anlamını iyice araştırmak gerek.
Arman ı da çok beğenirdim, ermeni demekmiş mesela.

İsmin anlamı ve fonetiğinden çok şansına bakın bence..Mesela tanıdığım bütün fatihler çekici ve çok tercih edilen tipler olmuştur..Serkanlar havai fırlama:) Şansı hep yaver gitmiş insanları analiz edin bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…