Kesinlikle Aylin cok güzelllBu arada ben de daha kız ismi seçemedim. Bana da yardım edin lütfeeen :) Aylin, Bilge, derin ya da başka bir isim olabilir. Çift veya tek isim fark etmez.
Doga, dua, masal, gunes..Bu arada ben de daha kız ismi seçemedim. Bana da yardım edin lütfeeen :) Aylin, Bilge, derin ya da başka bir isim olabilir. Çift veya tek isim fark etmez.
Tuna nasıl. Biz koyacağız inşallah.
richard koyarsaniz sen türk degilmisin richard ne diyecek akrabalarin..Tesekkurler
Bir ara dusunmedim degil. Richard koyalim dedim esime. Ben Turkce isim bulamiyorum
Çift isimli olduğum için bence çok kullanışlı değil.Bu arada ben de daha kız ismi seçemedim. Bana da yardım edin lütfeeen :) Aylin, Bilge, derin ya da başka bir isim olabilir. Çift veya tek isim fark etmez.
Kutay'ı beğenmedim ama birilerinin beğenip beğenmemesinin hiçbir önemi yok elbette, önemli olan sizin içinize sinmesi. Evlat sizin, zevk sizin.
Benim beğendiğim erkek isimleri; Ozan, Toprak, Bulut, Arda, Eren, Mehmet...
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah oğlunuzu.
Toprak yaşam demektir bana göre, o yüzden çok çok severim bu ismi. Biri kız, biri erkek, iki Toprak tanıdım, hayat dolu, zeki, mutlu insanlardı. Bilmiyorum o yüzden, isimlerin enerjisi olduğuna inanırım ama Toprak'ın ağır bir isim olduğunu hiç düşünmedim. Lisedeki sevgilimin adı olmasa kızıma verirdim bu ismi. =))Toprak konulabilecek en ama en agir isimlerden biri.
Her insan kaldiramiyor bu ismi.
Aras’ ın at kılı anlamı var, bu sebeple koymadım.Yeni nesil isimler çok komik ve manasiz.
Lâl koyan hanımlar çok ama dilsiz demek mesela.. Dora ismi duydum geçen günlerde oldukça kaba...
Bence Aras, Deniz gibi modern ama güzel isimler koyun.. Kutay biraz kaba sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?