Doğuma Hazırlık Bebegime isim bulamiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kutay hosuma gitmiyor benim. Arkadasimin yaramaz otesi oğlunun adi oldugundan midir nedir, bana cok yaramaz cocuk cagristiriyor :)

Aslan koyacagiz biz. Dusunebilirsiniz siz de

Sağlıkla doğsun, önerim; Kerem

Benimde ekimde oglum olacak nasipse. Ben Kerem istiyorum.Eşim Ömer Asaf istiyor.Hamile kalmadan önce ruyamda ömer nerede demistim.Ömer trafk kazasinda öldü dediler. O yuzden ömer istemiyorum. KEREM ASAF olacak sanirim

livalinda sen elediklerinden söylesen onlardan seçsek çogunluga gore etkılensen mı :) boyle herkes bı ısım sankı daha cok kafan karısıcak gıbı geldı bana

Rüzgar,kuzey,murat,ali,efe,ata,batu,can,kayra,kaya bende bu isimleri seviyorum kutay da güzel bir isim ama ben olsam tercih etmezdim.pek alışıldık değil ondan insanlar sessizlikle karşılamış olabilirkoray var alternatif olarak

Selim, Salih, Semih, Tarık, Melih, Mete, Utku, Akif, Enver, Erdem, Ekrem, Aykut, Hakan, Erhan, Erkan, İhsan, Sedat benim beğendiğim isimler. Çok yazdım ama belki başkalarına da fikir olur.

Kutay da farklı değişik bir isim. Ama söylemesi çok sert geldi ilk defa duydum bir de. Koyacaksınız da tek olarak koyun. Telaffuzu da kolay değil çünkü.

Utku bunlarin arasinda en begendigim Zaten tek isim istiyorum cok radikal bir begenim cikmadikca.Tesekkurler.

Arkadaşım oğluna bergutay ısmini kattı anlamını bilmiyorum ve haktan ismide cok guzel

Of evet farkli geliyor belki de.Batu yu da onerdim esim istemedi. Batu, Deniz,Ata bunlar benim begendigim ama esimden onay almayan isimler.Kutay i ikimiz de begenmistik ama benim bu isimle ilgili kafam karisti.Daha cok begendigimiz cikarsa vazgececegiz.Karar vermek cok zor.

Kutay'ı beğenmedim ama birilerinin beğenip beğenmemesinin hiçbir önemi yok elbette, önemli olan sizin içinize sinmesi. Evlat sizin, zevk sizin.
Benim beğendiğim erkek isimleri; Ozan, Toprak, Bulut, Arda, Eren, Mehmet...
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah oğlunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…