Sağlıkla doğsun, önerim; KeremSlm guzel kadinlar,
Icimde kipir kipir eden bir minnos buyutuyorum .
Isteyen herkesin olsun insallah.
Bir oglum olacak ama sorun su ki ben ona nasil seslenecegim? Hamileligimin basindan beri ariyorum ama icime sinen bir isim bulamadim. Cok agir ve klasik isimlerden hoslanmiyorum. Son zamanlarda herkesin koydugu, biktiran isimlere de yanasmiyorum
Babasi Kutay' i begeniyor.Sizce nasil?
Bir el atin nolur,onerileriniz benim icin degerli
Yeri burasi degil biliyorum @Mune lutfen bir sure konum burda kalsin. Bu konu beynimi yordu ve buradan umutluyum
Eleye eleye bi kutay kaldilivalinda sen elediklerinden söylesen onlardan seçsek çogunluga gore etkılensen mı :) boyle herkes bı ısım sankı daha cok kafan karısıcak gıbı geldı bana
Utku bunlarin arasinda en begendigimSelim, Salih, Semih, Tarık, Melih, Mete, Utku, Akif, Enver, Erdem, Ekrem, Aykut, Hakan, Erhan, Erkan, İhsan, Sedat benim beğendiğim isimler. Çok yazdım ama belki başkalarına da fikir olur.
Kutay da farklı değişik bir isim. Ama söylemesi çok sert geldi ilk defa duydum bir de. Koyacaksınız da tek olarak koyun. Telaffuzu da kolay değil çünkü.
Sarp guzel isim.Esim istese dusunebilirdim.Mert ismini çok severim dağhan ismi çok güzel benim bebegimin ismi de sarp çok sevmiyorum ama alıştım sarp er de yanyana guzel sanki:)))
Arkadaşım oğluna bergutay ısmini kattı anlamını bilmiyorum ve haktan ismide cok guzelSlm guzel kadinlar,
Icimde kipir kipir eden bir minnos buyutuyorum .
Isteyen herkesin olsun insallah.
Bir oglum olacak ama sorun su ki ben ona nasil seslenecegim? Hamileligimin basindan beri ariyorum ama icime sinen bir isim bulamadim. Cok agir ve klasik isimlerden hoslanmiyorum. Son zamanlarda herkesin koydugu, biktiran isimlere de yanasmiyorum
Babasi Kutay' i begeniyor.Sizce nasil?
Bir el atin nolur,onerileriniz benim icin degerli
Yeri burasi degil biliyorum @Mune lutfen bir sure konum burda kalsin. Bu konu beynimi yordu ve buradan umutluyum
Of evet farkli geliyor belki de.Batu yu da onerdim esim istemedi. Batu, Deniz,Ata bunlar benim begendigim ama esimden onay almayan isimler.Kutay i ikimiz de begenmistik ama benim bu isimle ilgili kafam karisti.Daha cok begendigimiz cikarsa vazgececegiz.Karar vermek cok zor.Rüzgar,kuzey,murat,ali,efe,ata,batu,can,kayra,kaya bende bu isimleri seviyorumkutay da güzel bir isim ama ben olsam tercih etmezdim.pek alışıldık değil ondan insanlar sessizlikle karşılamış olabilir koray var alternatif olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?