- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Evet çok şükür hayatta.çok duskunum anneme kizkardesim de yok eşim de kendisi isteyince koyalım dedik :)Ozaman başka isim koyma filiz yeterli
Anneniz hayatta mı?
Filiz nil çok hoşuma gitti bunu düşüncem :)tek isim yetmez mi?
filiz güzelmiş
illa iki olsun dersen
Filiz Nil?
Filiz Deniz? (bunun soyadı da eklenince iyi gibi olabilir bak)
Evet çok şükür hayatta.çok duskunum anneme kizkardesim de yok eşim de kendisi isteyince koyalım dedik :)
Evet orası öyle de eşim ikinci isim koyalım dedi ondan kısa bir isim arıyorum gerçi belki desem kabul eder tek kalsın die soyliyim bakalım ne dicek :)Annenizin ismi güzel tekbaşına yeter bence.
Hem onunismini koyup hem bi isim daha eklerseniz sanki koymak için koymuş gibi olursunuz.
Kızınız ileride beğenmezse isim ekletir kendine o işler kolay artık
Ananesine aşık olacak ama büyüyünce :) zaten ikinci isim böyle düşünür diye de istiyorum biraz da bakalım kısmet artık bende babannemin ismini istemezdim bide benimki bedriye Filiz gibi güzel değil keşke Filiz gibi olsaydı begenirdimFiliz güzel isim
Kızımın adı Filiz olacak deseydiniz ay ne güzel derdim
Lakin ismimin anneannemin ismi olmasını istemem
İsim bebeğe özel olmalı
annem anneannemi çok severdi de benim adımı da onunki koymuş hissi çocuk açısından iyi değil bence
Ay güldüm ya inşallah anlayışlı insanlarla karsilasirsiniz :) es önemli ya belki çok asktandir bizimki belki ailesiyle olan bagindandir bilemiyorum :)O değil de böyle eşler çoğalsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?