Doğuma Hazırlık Bebeğime isim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet çok şükür hayatta.çok duskunum anneme kizkardesim de yok eşim de kendisi isteyince koyalım dedik :)

Annenizin ismi güzel tekbaşına yeter bence.
Hem onunismini koyup hem bi isim daha eklerseniz sanki koymak için koymuş gibi olursunuz.

Kızınız ileride beğenmezse isim ekletir kendine o işler kolay artık

Annenizin ismi güzel tekbaşına yeter bence.
Hem onunismini koyup hem bi isim daha eklerseniz sanki koymak için koymuş gibi olursunuz.

Kızınız ileride beğenmezse isim ekletir kendine o işler kolay artık
Evet orası öyle de eşim ikinci isim koyalım dedi ondan kısa bir isim arıyorum gerçi belki desem kabul eder tek kalsın die soyliyim bakalım ne dicek :)

Ben de sadece Filiz den yanayım. Sen ne kadar uyarsan da illaki birileri kolaya kaçip ya sadece Filiz diyecek ya da sadece ikinci ismini söyleyecek sen de sinir olacaksın. hatta hangisini kullanıyorsunuz sorusuna çok maruz kalacaksın. İkisini de kullanıyoruz demene rağmen ısrarla kendi Seçtikleri ismi söyleyecekler. Hatta bence çok ilgisiz olsa bile kayinvalide tarafın kiskanclik yapıp Filizi kullanamayacak.... gibi gibi gibi karar senin

Filiz güzel isim

Kızımın adı Filiz olacak deseydiniz ay ne güzel derdim

Lakin ismimin anneannemin ismi olmasını istemem

İsim bebeğe özel olmalı

annem anneannemi çok severdi de benim adımı da onunki koymuş hissi çocuk açısından iyi değil bence

Filiz alya
Filiz asya
Filiz ece
Filiz efsa
Filiz ezgi
Aklıma bunlar geldi

Ananesine aşık olacak ama büyüyünce :) zaten ikinci isim böyle düşünür diye de istiyorum biraz da bakalım kısmet artık bende babannemin ismini istemezdim bide benimki bedriye Filiz gibi güzel değil keşke Filiz gibi olsaydı begenirdim

anane babanne isimlerine karşıyım ama madem siz isteyerek koyosunuz sadece filiz olsun. 2. isimde gereksiz. filiz tek başına güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…