Doğuma Hazırlık Bebeğime isim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
53
Arkadaslar en son buraya açmaya karar verdim inşallah yardım edersiniz çok sevincem bebegime ikinci isim arıyorum ilki annemin ismi Filiz olacak yanına uygun ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum

Filiz hoş bir isim. Filiz esin kulağa hoş geliyor. Ben pek sevmem ama Nisa anlamlı olur gibi. Hani Filiz gibi kadın anlamında kullanılabilir.

Doğa , Deniz, Sare , Nil bunlar geldi aklıma :)
Şahsen ileride kız çocugum olursa düşündüğüm isimler :)

Son düzenleme:
Filiz hoş bir isim. Filiz esin kulağa hoş geliyor. Ben pek sevmem ama Nisa anlamlı olur gibi. Hani Filiz gibi kadın anlamında kullanılabilir.
Filiz ela diye düşünmüştüm ama daha güzeli belki olur die kararsizliga düştüm nisa çok var gibi yeni nesilde ama esin güzel düşüncem Teşekkürler

Ama ikinci isim olursa annenin ismi geride kalır pek kullanılmaz. Filiz mina güzel. Ben şeyi merak ettim annenin ismini koyarken esin nasıl kabul etti veya kayinvaliden hix bozuldu mu

Ama ikinci isim olursa annenin ismi geride kalır pek kullanılmaz. Filiz mina güzel. Ben şeyi merak ettim annenin ismini koyarken esin nasıl kabul etti veya kayinvaliden hix bozuldu mu
Kayinvalidemin umru değil eşim kendisi dedi ilk annenin ismini koyalım diye hayatta böyle kayinvalidelerde var torun filan umursamayan :)

Bence tek isim daha iyi. Filiz güzel :) Çift isimde karışıklık oluyor hep. İki isim birden kullanılmıyor. İlerde okulda falan sorun oluyor. Çocukların aklı karışıyor. Evlendiğinde kendi soyadını da tutmak isterse 2 isim 2 soyisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…