Doğuma Hazırlık Bebeğime isim yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence tek isim daha iyi. Filiz güzel :) Çift isimde karışıklık oluyor hep. İki isim birden kullanılmıyor. İlerde okulda falan sorun oluyor. Çocukların aklı karışıyor. Evlendiğinde kendi soyadını da tutmak isterse 2 isim 2 soyisim :)

Sırf bu yüzden kızlık soyismimi almadım. Hastaneye gittik babamla tcknm de görünce bozuldu. Dedim hiç kusura bakma, 2 isim olunca ve ikisinin toplamı 11 harf olunca eşimin soyismi de 8 harfli olunca bana pek bir şans bırakmadın dedim. güldü:D tek isim candır. çift isimler birleşik isim olunca kullanışlı olabilir ama Filiz e de uyacak bir isim yok. Filizsu :):)

Bu gidisle tek Filiz olacak sanırım :)) eşim kabul etti karsilikli annesiyle olan ilişkisi kadın çocuklarına değil kendine adamış kendini kayinvalideleri torun u canla başla bekleyenler mi şanslı yoksa ben mi bilemedim hepinize Teşekkürler kizlar

Filiz hoş bir isim. Filiz esin kulağa hoş geliyor. Ben pek sevmem ama Nisa anlamlı olur gibi. Hani Filiz gibi kadın anlamında kullanılabilir.
:) Niye sevmiyorsunuz nisa yi
anlamı çok güzel kadın haklarından bahseder ordan gelmedir benim ismim nisa da alındim hemen

Konu sahibesi ben kızımın ismini Ahsen koydum en güzeli en mükemmeli demek

Bı kızım daha olsa onada nevra derdim oda ışıkli parlak çiçek demek

Ama filiz koyacaksaniz tek olsun bence

:) Niye sevmiyorsunuz nisa yi
anlamı çok güzel kadın haklarından bahseder ordan gelmedir benim ismim nisa da alındim hemen

Konu sahibesi ben kızımın ismini Ahsen koydum en güzeli en mükemmeli demek

Bı kızım daha olsa onada nevra derdim oda ışıkli parlak çiçek demek

Ama filiz koyacaksaniz tek olsun bence
Alınmayın lütfen. Adınızın anlamını biliyorum. Çok hoş bir anlamı var. Ben öztürkçe isimleri daha çok seviyorum. Bu kişisel bir şey. Arapça Latince de çok hoş isimler var. Anlamları çok güzel olanlar var. Koyulduğu kişiye çok yakışanı var ama dedim ya benim ki kişisel bir şey.:KK200::KK50:

Anneme aşık olduğum ve onu mutlu etmek için anne kızdan daha oteyiz biz ayrıca Filiz ismi muhteşem bir isim çoğu yeni isimden güzel ki eski sayilmaz
Ben de annemi cok seviyorum, ismi de cok cok guzel. Ama kızım olsa hic düşünmem bile. Zaten annemde var o isim, neden kızıma aynı aile içinde aynı ismi koyayim? Hic anlam veremiyorum. Ayrica sizin isminiz de babannenizinmis ve bakin nefret ediyorsunuz isminizden. Belki ilerde kızınız da, başka isim mi yoktu bunu koydun diyebilir

Ben de annemi cok seviyorum, ismi de cok cok guzel. Ama kızım olsa hic düşünmem bile. Zaten annemde var o isim, neden kızıma aynı aile içinde aynı ismi koyayim? Hic anlam veremiyorum. Ayrica sizin isminiz de babannenizinmis ve bakin nefret ediyorsunuz isminizden. Belki ilerde kızınız da, başka isim mi yoktu bunu koydun diyebilir
Sizce bedriye ismiyle Filiz aynı mı ayrıca bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez istersem ayşe koyarım ister fatma ister Filiz üstelik Filiz ismine kimse kötü diyemez anlamindan belli.ayrıca ben ikinci isim de koyacağım alternatif olarak sizde koyduğunuz ismi kiziniz begenmeyebilir sorma şansımız yok malesef bilmem anladınız mi

Sizce bedriye ismiyle Filiz aynı mı ayrıca bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez istersem ayşe koyarım ister fatma ister Filiz üstelik Filiz ismine kimse kötü diyemez anlamindan belli.ayrıca ben ikinci isim de koyacağım alternatif olarak sizde koyduğunuz ismi kiziniz begenmeyebilir sorma şansımız yok malesef bilmem anladınız mi
arkadas sıze fılız ısmı kotu demedı kı ? bellıkı baya yanlıs anlamıssınız
sız cocugunuzu sevıyorsunuz annenızı de sevıyorsunuz
ama cocugunuz annanesının ısmını tasımak ısteyecek mı bakalım ısmı koyarken kendı sevdıgınızden ote cocugunuzu da dusunun demek ıstedı

Hayret bişey ya millet ezme fantezisini burda forumlarda gideriyor pişman ediyorlar soru sordugumuza üyeliğimi iptal edicem

arkadas sıze fılız ısmı kotu demedı kı ? bellıkı baya yanlıs anlamıssınız
sız cocugunuzu sevıyorsunuz annenızı de sevıyorsunuz
ama cocugunuz annanesının ısmını tasımak ısteyecek mı bakalım ısmı koyarken kendı sevdıgınızden ote cocugunuzu da dusunun demek ıstedı
Nie istemesin eski isimmi hayret bişey ya sen kızına koydun ismi kızın begenecekmi ilerde ne malum?

Sizin koyduğunuzu bakalom ilerde kızınız begenecekmi merak ediyorum

Nie istemesin eski isimmi hayret bişey ya sen kızına koydun ismi kızın begenecekmi ilerde ne malum?
begenmeyebılır tabıkı kesın begenecek dıye bırsey yok kızım ısterse gıdıp degıstıredebılır sonsuz saygım var

ama annemın ısmını koysaydım degıstıremeyebılırdı baska bı sorumluluk aıle ıcınde kendı ısmını kızına koyanlar da var genel olarak bı ısım varken aynısından bı tane daha ...
kımse sıze fılız ısmını koymayın demedı kı
fılız gayetde guzel bı ısım eskı ısım dıyen de hıc olmadı
bedrıye de gayet guzel bı ısım ayrıca :)
mevzu zaten o degıl

bugun baya sinirlisiniz anlasılan sıze ıyı aksamlar

Back
X