- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Hayır haklısınız, saçmalamışlar. Eşiniz ne dedi?Herkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Eşim fark etmedi pekHayır haklısınız, saçmalamışlar. Eşiniz ne dedi?
En azından iki güzel kelam dökülmüş ağızlarından ...samimi ya da samimiyetsiz orasını bilemem...torunumuza yegenimize annesi ne güzel bakmış büyütmüş demişler bebeğinizi sahiplenerek.ben çok kötü art niyetli birndurum sezemedim bunu süregelen iliskinizden bağımsız şekilde söylüyorum."aç bu çocuk aç" diye gelinlerin goguslerinden süt geliyor mu diye sıkıştıranlar var.Herkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Bebeğimden bahsediyorlarKızımıza derken kızınızdan mı bahsettiler yoksa size mi kızım dediler.ne gereksiz bir teşekkür olmuş öyle.
En azından iki güzel kelam dökülmüş ağızlarından ...samimi ya da samimiyetsiz orasını bilemem...torunumuza yegenimize annesi ne güzel bakmış büyütmüş demişler bebeğinizi sahiplenerek.ben çok kötü art niyetli birndurum sezemedim bunu süregelen iliskinizden bağımsız şekilde söylüyorum."aç bu çocuk aç" diye gelinlerin goguslerinden süt geliyor mu diye sıkıştıranlar var.
Benim babaannem de anneme teşekkür edermiş bizi kucağında hoplatip zıplayıp severken.ne güzel yavrular doguruyorsun diye:)
Bebeğimden bahsediyorlar
Birkere de eşimin mahkeme işi vardı eşime destek oldum diye bana teşekkür ettiler
Olabilir bilemiyorumBana da kaynanam arada iyiki oglumun karsisina ciktin sana teşekkur ederim diyor ama sizinki biraz garip kaçmış...gelin olarak benimsemeyediyse demek oglunun ve kizinizin bakicisi olarak benimsemiştir
Şu söz işte aslında olan ne yazık ki bazı insanlar torunlarını kendilerine ait gelinlerine emanet olarak görüyor bakıcı muamelesi yapıyor eşinizle ilgili demesine kötü bakmadım eşinizin ailesi size onu sizin aileniz sizi eşinize emanet etti gibisinden davranmıştırBana onların emaneti değil ki
Evet oğlunun çocuğuŞu söz işte aslında olan ne yazık ki bazı insanlar torunlarını kendilerine ait gelinlerine emanet olarak görüyor bakıcı muamelesi yapıyor eşinizle ilgili demesine kötü bakmadım eşinizin ailesi size onu sizin aileniz sizi eşinize emanet etti gibisinden davranmıştır
Bazı anneanneler de torunlarını kendi çocukları sanıyor misal annemEvet oğlunun çocuğu
Özellikle bunu babaanneler yapıyor
Ne ilgisi var hayat zorluğu ile :)Her konuya bakış acısınız böyle mi ?
Hayat zor olmalı sizin için
Boyle bir seye bile bu kadar olumsuz bir pencereden bakmak hayata bakışınızın sonucudur diye düşündümNe ilgisi var hayat zorluğu ile :)
Bazı anneanneler de torunlarını kendi çocukları sanıyor misal annembenim çocuğum o ben doğurdum der oğlum için Defalarca konuştum çare bulamadım
Eşimin halası der ki (Trabzonlular kültürlerinde öyle demek ki) kız çocuğu gelinin erkek çocuğu bizimdir der sanki erkek çocuğu kendi kendine oluşmuş gibiNeyse sağlık olsun en azından gereksiz de olsa teşekkür etmeleri takdir etmeleri içten içe iyi gelmiştir ben hiç takdir görmüyorum eşimin ailesi tarafından hiç bişey için
Boyle bir seye bile bu kadar olumsuz bir pencereden bakmak hayata bakışınızın sonucudur diye düşündüm
Biz tavır alamıyoruz aynı apartmandayız kafamı uzatsam camdan sülalesiyle gözgöze geliyorumİlgincmıs :)
Benimkiler de eşime yAranmak için takdir eder
Eşimle evlendik diye 6 ay konuşmayan insanlar
Eşim tavır alınca ailesine taktir ederler tabi :)
Sizinki daha fena imişBiz tavır alamıyoruz aynı apartmandayız kafamı uzatsam camdan sülalesiyle gözgöze geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?