Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
45
Herkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar

Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;

Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için

Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler

Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım

Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...

Hayır haklısınız, saçmalamışlar. Eşiniz ne dedi?

Hayır haklısınız, saçmalamışlar. Eşiniz ne dedi?
Eşim fark etmedi pek
Evet evet yazık bütün gün o ilgileniyor çok yoruluyor falan dedi benim için ailesine

Eşim kimsenin sözünde kötülük arama ultra iyilik düşkünü bir adamdır . Ailesinin. De dili zaten oldukça başarılı

En azından iki güzel kelam dökülmüş ağızlarından ...samimi ya da samimiyetsiz orasını bilemem...torunumuza yegenimize annesi ne güzel bakmış büyütmüş demişler bebeğinizi sahiplenerek.ben çok kötü art niyetli birndurum sezemedim bunu süregelen iliskinizden bağımsız şekilde söylüyorum."aç bu çocuk aç" diye gelinlerin goguslerinden süt geliyor mu diye sıkıştıranlar var.
Benim babaannem de anneme teşekkür edermiş bizi kucağında hoplatip zıplayıp severken.ne güzel yavrular doguruyorsun diye:)

İyi bakıyorsun demek ayrı
Teşekkür etmek ayrı bence
Bebek zaten benim
Bana onların emaneti değil ki

Bana garip geldi çok bilemiyorum

Bebeğimden bahsediyorlar

Birkere de eşimin mahkeme işi vardı eşime destek oldum diye bana teşekkür ettiler

Bana da kaynanam arada iyiki oglumun karsisina ciktin sana teşekkur ederim diyor ama sizinki biraz garip kaçmış... gelin olarak benimsemeyediyse demek oglunun ve kizinizin bakicisi olarak benimsemiştir

Bana onların emaneti değil ki
Şu söz işte aslında olan ne yazık ki bazı insanlar torunlarını kendilerine ait gelinlerine emanet olarak görüyor bakıcı muamelesi yapıyor eşinizle ilgili demesine kötü bakmadım eşinizin ailesi size onu sizin aileniz sizi eşinize emanet etti gibisinden davranmıştır

Evet oğlunun çocuğu
Özellikle bunu babaanneler yapıyor

Evet oğlunun çocuğu
Özellikle bunu babaanneler yapıyor
Bazı anneanneler de torunlarını kendi çocukları sanıyor misal annem benim çocuğum o ben doğurdum der oğlum için Defalarca konuştum çare bulamadım

Eşimin halası der ki (Trabzonlular kültürlerinde öyle demek ki) kız çocuğu gelinin erkek çocuğu bizimdir der sanki erkek çocuğu kendi kendine oluşmuş gibi Neyse sağlık olsun en azından gereksiz de olsa teşekkür etmeleri takdir etmeleri içten içe iyi gelmiştir ben hiç takdir görmüyorum eşimin ailesi tarafından hiç bişey için

İlgincmıs :)

Benimkiler de eşime yAranmak için takdir eder
Eşimle evlendik diye 6 ay konuşmayan insanlar
Eşim tavır alınca ailesine taktir ederler tabi :)

Boyle bir seye bile bu kadar olumsuz bir pencereden bakmak hayata bakışınızın sonucudur diye düşündüm

Karşımdaki insanlar iyi niyetli değiller çünkü
Burda yaşanılan olumsuzlukları uzun uzun belirtmedim
Eş ailesi dışında hayata bakışım böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…