Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

çok elit kibar bir yaklaşım olduğunu düşündüm. Benim kv ve görümce de böyle dese keşke. Tam tersine çocuğuma abur cubur vermiyorum ve onu disipline ediyorum diye yaptıklarımı beğenmediklerini hissettirip duruyorlar. Bilinçli davrandığım, araştırmacı olduğum için takdir ve teşekkür etselerdi çok şık olurdu

Benimkiler de eleştiriyor
Beslenme konusunda da bilinçsizler
Sadece görsel olarak büyümüş gördükleri için teşekkür

Aslında uğraşılacak iş değil ama sizin hatırınıza bakıyorum işte, kıymetimi bilin, deyin bir daha ki sefere.
Böyle saçmalıkları ciddiye değil dalgaya alın. Ben öyle yapıyorum. Milletin ruh hastalığının ceremesini niye çekeyim ki?

kayınbabam ve kaynanam bana sürekli derler ne güzel ilgileniyorsun çocuklarla, evde hep seni konusuyoruz sagol kızım anneliğin çok iyi die. Hiç art niyet aramadım, hatta mutlu bile oluyorum. Art niyet aramak yerine mutlu mu olsanız? Havadan nem kapmayın iyice sogursunuz. Çok olumlu konusmuslar.

Canım aynı şey söylenmiş olmuyor ama....@victoryvivi ye iyi bir anne olduğu icin değil "onların bebeğine iyi baktigi için " teşekkür edilmiş. Bundan duydugu rahatsizlik. Kayınvalidesi cocugun babannesi değil , sabah işe giderken bebeğini victoryviviye bırakan ,gün içinde bebeğini görmek için arayıp bakıcıya memnuniyetini dile getiren taze anne mübarek

Densizler yaa sen nasılsın toparlandın mı demek yok, sanki maaşlı eleman gibi bi de performans değerlendirmesi yapıyolar İyi ki samimi olmamışsınız, boş insanlara benziyorlar zaten.

mesafeli bir ilişkimiz var demişsiniz. onlar da aynı mesafeye dayanarak o belli mesafedeki bir kişi gibi size teşekkür etmişler eşiniz aracılığı ile. herşey dengedir.
madem siz tavrınızı belli edip koruyorsunuz onlar da buna uygun davranmışlar.
takılmayın.

Konuyu ben açtım zannettim oğlum doğduğundan veri böyle bir şey ben de yaşıyorum. Kv ve kayınpeder her telefon da sibelden ALLAH razı olsun çocuğumuza iyi bakıyor bu konuda hakkını yemeyiz,dwrlerdi ya mesela yıkadım cocuk benim heralde yıkıycam Allah razı olsun oğlumuzu yıkadın bu 1,2değil sürekliydi. Eşime anlattım önce ne var bunda dua ediyorlar sana demişti. Sonra o da dikkat etti hep böyle uyardı birkere dediler, sibel annesi yapacak tabi dedi anlamadılar
2.uyardı anlamadılar artık ben onlar diyince. Allah sizden de razı olsun ama ben onun üvey anası değilim, oğlumuza bakıyorsun diyorsunuz da oğlan zaten benim dedim. Daha azalttılar

Hangi niyetle teşekkür ettikleri önemli bence.benim gorumcemde eşime iyi davrandigim için teşekkür eder:))takilmiyorum.

İyi demişşiniz ne demek banyo yaptırdın tesekkur tabıki yaptırıcaksınız annesisiniz çünkü akıllarınca laf sokuyorlar tövbe yarabbi.

Ya gerçekten bu tiplere sen kimsin demek geliyor içimden, annesi babası yanında ve sağlıklı olan bir çocuğu ne alaka bu kadar sahiplenmeye çalışmak anlamıyorum, gerektiğinde destek olup sevgi vermek ve saygı duymak varken saçma sapan üstünlük kurma düşünceleri var herhalde.

Benim kayınvalide de anneme sürekli Allah razı olsun bakıyor çok teşekkür ederiz o olmasaydı napar dek der durur
Annem buyük oğlumu kreş yasına gelene kadar bakmıştı. Kayınpedeim ve kaynanam arayıp anneme teşekkür etmişlerdi.
bana da derler hem çalışıyorsun hemde çocukların hiç bir şeyini ihmal etmiyorsun Allah senden razı olsun diye. Hiçde alınmadım ya çok hooşuma gitti aksine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…