Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

Kafaya takmaya değmez zaten karşılıklı mesafe varmış aranızda.onların demesiyle bakıcı olacak değilsiniz.

Tam tersi bir durum olsaydı benim annem deseydi aynı şeyi, yavrumu evladımı elbette bakıp büyüteceğim kim büyütecek sanki derdi. Laf sokmuşluğu çoktur erkek annesi kız annesi konularında.

Takıntılı olmanın sebebi eski davranışları muhtelemelen. Onları takmamaya çalış eşine şikayet etme böyle birşey dediklerinde de esprili dille karşılık verirsin. Eşine yaranmak için demişlerdir samimiyetsiz oldukları için de saçmalamışlar
Haaa haa deyip geç. Şimdi o Minigin keyfini çıkar

Ben görümcem ve kayınvalidemi severim ama sıklıkla bu cümleyi duyuyorum agızlarımdan acayıp sınır oluyorum bir kac defa o benım parcam zaten vs dedım ama hala soyluyorlar dur ya düşününce dahada sinir oldum iyice ilk söylediklerinde susmıcam

Türkiye de çocuklar babanındır. Anneler de dadıdan hallice.
Öyle olmasa kadınlar boşandığı zaman aileleri demez çocukları bırak gel diye.
Öyle olmasa bazı anneler öz evladı babasına benziyor diye kin duymaz, dışlamaz yavrusunu.
Ben çok duyuyorum kadınların öz evlatlarına " sizin soyunuz batsın" şeklinde konuştuğunu.
Hatta bu sitede bile " bu adama çocuk mu yapılır" diye de bir sürü yorum yapılıyor. Biz çocuk dünyaya getirmeyi erkekler için mi yapıyoruz?

Zaten mesafeliymissiz.Karsilikli sizle yakinlik olmayinca ,uzaklik ta olunca oglu araciligiyla tesekkur etmis.Ben bir gariplik gormedim bu cumlede.

Bence kibarlık etmişler.benim bebeğim de ikibuçuk aylık.kayınvalidemler esime " masallah annesi iyi bakıyor." deyip duruyorlarmış.kıyafetlerini falan da beğenirler.nereden buluyor annesi ne güzel giydiriyor derler hep.yani bunda birsey yok bence takıntı yapmayın.

Aynı kayınvalidem geçen aman aman sakın bebeği ihmal etme herseyden önce o geliyor dedi.sanki yukarıdakini diyen o degilmiş gibi. büyukler işte herseye bir lafları var illaki

ahahah benim kv de oyle der. iki cocugum da ustun zekali her ortamda papyon yapti. cocuklarimiza iyi bakiyor herkes anne degilmis papyondan ogrendim der bir de sallama birak gitsin... ben o oyle dedikce genetik anne senin oglun zeki ondan diyorum pek bir gururlaniyor ...

İşte anlık verilen cvplar, sonradan içe dert olabilecek durumları ortadan kaldırıyor. Böyle imalı lafı, iadeli taahhütlü ve çirkinleşmeden o an da geri paslamak, karşıya dert oluyor, işitene değil.
Tamamen sinir ayarlarıyla oynamak için sarfedilen politik sözler bunlar. İyi niyetli bulmuyorum. Manava elma sattığı için teşekkür etmek gibi...

Bazı yörelerde var bu ağız ... Takilmayin gülüp gecin bence. Benim bırakın gorumcemi eltim bile kızlarımız nasıl diye sorar,alıştım ben artık gülüp geçiyorum. Onlar öyle dedi diye çocuklar onların olmuyor.

Aynı fikirde değilim
Zaten bana ait olan birsey için teşekkür gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…