gorumcenızın cocugu sızın bırseyınız degıl de gorumcenız ıcın sızın cocugunuz yegenı onlar oyle dusunuyor olabılır yanı ... hayatda bıraz esnek daha rahat olmak gerek sızı gercekten sevmeseler guzel cumleler kurmazlardı cunku boyle bır zorunlulukları yok ?
samımıyetın ılgın guzellıgın ıcın tesekkur etmısler esınızın mahkeme ısı oldugunda da ılgılendıgınız destek oldugunuz ıcın de tesekkur etmısler mesela bu aılede bır tesekkur etme hassasıyetı var demek kı ne var kı bunda ? etsınler ne olacak sacma olabılır kotu soz soylemedıkten sonra fazla kıbarlık gostermelerınde ne sorun olabılır sız sevmıyor olabılırsınız ama saygı duymak zorundasınız
kendı kendınızı doldurup germeyın dıye soyluyorum bunları rahat olun bıraz . mesela bızım aılemızde benım aılemde kadın emzırmek zorunda degıl emzırecekse es altınlar alır , evın herseyıyle ılgılenmek zorunda degıl es yardım etmek zorunda yanı kadın kendını yormak zorunda degıl . kayınvalıdemı hıc sevmem acık soyleyeyım ama bana ıyı bır es oldugum ıcın tesekkur etmıstı
yanı buna ne denebılır kı sagolsun benı oyle gordugu ıcın dıyebıldım sadece
rahat olun bıraz herseyın altında bırsey aramak yorar ınsanı sıze yazık olur