destekleyen gelinhanımlar bu gelinin dogru söylediğini nerden biliyorsunuz acaba bir kayırmacılık bir desteklemek hayırdır gelin oldugunuz ve anne kayınvalide ayrımı yaptıgınız içinmi bayanlar bayanlar bırakın bu ayrımcı gelinhanımın sözlerini de gerçekçi olun herkes ektiğini biçer sözlerinden baştan sona ayrımcılık ve kayınvalide düşmanı olan bir agelini allah kalbine göre verir inşallah aynısını yaptıgını bulması dileklerimle, herkes ne yaparsa onu bulur adı kaynana agzıyla kuş tutsa yine karalıyacak kadıncagızı oldum olası kendi anası ile kayınvaldie arasında ayrım yapan fitne ficir gelinlere oldum olası nefret ederim.benim kızIMDA gelin oldu allah razı olsun seni doguran anadan diyor kayınvalidesi bayramda önce kayın validesi sonra benim yanıma gelinir allah muhafaza sizler bırakın bayramda ilk gün gitmeyi kocanız teklif etse boşamaya kalkarsın hadin işinize allah herkesin dagınba göre kar verir bana da yazmayın yorumda yapmayın fitne ficir ayrımcı insanlar muhatabımda degildir işinize bakın işlinize gün gelir devran döner aynı şeyle karşılaşmanız dileklerim ve dualarımla
Konunun dışında olacak biraz ama konu sahibi kusura bakmasın...
Hanımefendi siz de bi annesiniz değil mi?
Başkasının yavrusu için ettiğiniz beddualar, mazallah gelir çocuklarınızı bulur, emin olun...
Hayatta hiçbir zaman büyük konuşmayın...
Ne dediniz kızınıza merak ettim?
"kızım eşinin ailesine kul köle olacaksın..
bir dediklerini iki etmeyeceksin....
otur derlerse oturacak, kalk derlerse kalkacaksın...
kendini ezdirecek, kendinden taviz verecek, büyüğümdür der söyler, ben alttan alıırm diyeceksin...
evlerinde sürekli hizmetçilik edeceksin...
bundan sonra biz yokuz, asıl ailen onlar...!!!!!!!"
Nasihatlarınız bu şekildedir, böyle söylemem demeyin, söylemişsinizdir... siz o karekterde bir insansınız, yazdıklarınızdan içiniz okunuyor...
Yeni anne olmuş bir kadın, içi nasıl rahat edecekse, evinin düzeni nasıl daha az bozulacaksa, onu istemesi en tabii hakkıdır...
İster annesinin bakamsını ister, ister kayınvalidesinin...
Size burda nutuk atın dememiş, yardımcı olun demiş...
Vardır her yerde sizin gibi, araya sızanlar, her yerde olduğu gibi burda da kendinizi ön plâna çıkarmışsınız....
Tebrik ederim...
Allah içinize merhamet ve bedduasız günler versin....
Bedduanızın gün gelip sizi
bulmaması dua ve dileklerimle