sıralamış müneccim hanım hakkımda hanfendi bilediğiniz insanlar hakkında yorum yapabilmeniz hakkını size vermiyorum bu birrr karşınızda üniversiteden emnekli bir akademisyen var bu ikiiiii nasihatlerini kendinize saklayın hanfendiiiii üççççç sözlerinizde bölücülük hizipçilik ve demogaji varrrr dörtttt .. ayrıcaaaa benim sözlerim hakaret veya birine beddua degil nasıl istersen öyle anlaaa sözlerime dikkat bile etmemişssiniz ne ekersen onu biçersin dedim iyilik yaparsan iyilik kötülük yaparsan kötülük kalbin fitne ficir içerisindeysen allah senide kayınvalide yapmasın dedim evet derim demneyede devam edecegim. nekadar çok kayın valide düşmanı varmış allah sizlere kendiniz gibi kayın validesine nasıl davranıyorsa aynısını yapan bir gelin versin. muhatabım bile degilsiniz çünkü ayrımcıulık yapanlar benim muhatabım bile olamazlar o oglan taş ovugundan çıkmadı kocasını seven kedisiyle köpegiyle herşeyiyle sever. alayım kocayı ailesinden koparayım diyen fitne gelinler o koca ve o evlilik sizlere hayır getirmez getirmesinde insan sevdiğini herşeyiyle sever kız yetiştirdim kızzzz kulu köpegi degil saygı sevgi çerçevesinde ezilmeyen tepelerde başlarda taşınan kendi ailesini nasıl seviyorsa kocasının ailesinide öyle seven sayan saygılı edepli kız yetiştirdim sizler gibi alayım kocayı görmiyeyim yüzünü diyen gelinler degilll. ayrıca tek dilegimmm ve duam kendiniz karşınızdakine nasıl davranıyorsanız allah sizlere öyle bir gelin versin yaptıklarınızı aynen bulmanız dualarıyla .. şu konuşan fitne ficir gelinler acaba bir empati kurun bakalım oglunuz varsa kayınvalide oldugunuzu bir düşünün kendiniz gibi kocyı ailesinden koparan fitne ficir bir gelin istermiydiniz .... yazmayın bana muhatabım degilsiniz hele hele gençler kayınvalide olmamış yagı yumruguyla yiyen yeni yetme gençler saygıyı ögrenin büyüklerinize ne yaşınız bana müsait yorum yapmaya ne konumumuz ne tecrübeniz daha önünüzde uzun yıllar var olgunlaşmaya büyümeye.sevdiginizi herşeyiyle sevmeyi ögrenin nasıul sizin aileniz varsa kocanızında ailesi var kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi karşınızdakine yapmamayı ögrenin kimse taşın ovugundan çıkmadı kızda oglanda kocanın ailesine saygılı olmaK yorum YAPAN HANFENDİ DEDİĞİ GİBİ EZİLMEK EZDİRMEK DEGİLDİR.kendi ailen nasılsa sever önemli olan kocanızın ailesinin sevmesi. kadife eldiven içinde demir bir yumruk gibiyim saygılı insana saygıyı saygısızada haddini bildirirm merak etmeyin siz benim kızım tam bir hanfendi türk islam ülküsüne göre yetiştirdim kimsede ezemez ,,
ezdirtmezde zaten hanfendi saygılı insanı kimse ezmez merak etmeyin siz