bebeğime kayınvalidemin bakmasını istemiyorum

hanımfendiyle meslektaş sayılırırz ben de akademisyenim endüstri yüksek mühendisiyim doktoram bitmek üzere tezden sonra da doktorum okumakla doğru karakterli olmak arasında ince çizgi vardır .
(yani kendini ne sanıyorsa,yüksek lisans yapıp,öğretim görevlisi kadrosu alıp kendini akademisyen diye nitelendiriyor,kaç yayını var acaba varsa da hepsi kaynana içeriklidir ve beddualar üzerinedir kesin :)
site yönetimi gerekeni yapmış çok teşekkür ediyorum :)

canım annenin bakması konusunda çok haklısın.annenin işyerine yakın olması da çok iyi.inşallah eşin de sorun etmez.eşine annesinin bakmaya geldiğinde beraber yaşamak zorunda kalacağınızı,ister istemez sorunlar çıkabileceğini anlat:34:

canım bebeğine annenin bakması en doğrusu. annene nazın geçer birşeyi yapma dersen yapmaz. senin istediğin şekilde kurar düzenini.zaten temziliğini dikkatini biliyorsundur annenin.
ama kv. hem sigara içiyor hemde temzi değilmiş. sigarayı balkonda içse bile kokusu üzerine siner.
senin evinde kalması da uygun olmaz, ev ev üstünde olmaz derler çok doğru.
ben yaşadım tecrübe edindim. kv. 2 hafta kaldı. sağolsun çocuğuma baktı ama.
akşama kadar tv açık ben izletmiyorum kesinlikle. bakmıyor diye açıyorlar.
2 haftada 1 kere ev süpürülmedi genç görümcem var.
yemek bulaşık sağolsun yaptı.
oğlanı uyuturken yattığı yerde biberon vermeyin dedim bişey olmaz ben 2 çocuğuma verdim bişey olmadı dedi.
birde bişey olunca çözüm bulmuyor akşam beni bekliyor.
kivi vermiş oğlum yiyememiş diye vermemiş dedim blendırdan geçirseydiniz, sormadan yapmadım diyor.
yemek yaptım tavuk etini yutamamış blendırdan geçiseydiniz dedim aynı cevap.
temizlik kuralları yok istediğim şeyler yapılmıyor.
kreşe gidiyordu oraya devam ediyor şimdi.
bebeğin çok küçük canım annenin bakması daha uygun.
kesinlikle taviz verme canım.

canım annenin bakması konusunda çok haklısın.annenin işyerine yakın olması da çok iyi.inşallah eşin de sorun etmez.eşine annesinin bakmaya geldiğinde beraber yaşamak zorunda kalacağınızı,ister istemez sorunlar çıkabileceğini anlat:34:

canım bebeğine annenin bakması en doğrusu. annene nazın geçer birşeyi yapma dersen yapmaz. senin istediğin şekilde kurar düzenini.zaten temziliğini dikkatini biliyorsundur annenin.
ama kv. hem sigara içiyor hemde temzi değilmiş. sigarayı balkonda içse bile kokusu üzerine siner.
senin evinde kalması da uygun olmaz, ev ev üstünde olmaz derler çok doğru.
ben yaşadım tecrübe edindim. kv. 2 hafta kaldı. sağolsun çocuğuma baktı ama.
akşama kadar tv açık ben izletmiyorum kesinlikle. bakmıyor diye açıyorlar.
2 haftada 1 kere ev süpürülmedi genç görümcem var.
yemek bulaşık sağolsun yaptı.
oğlanı uyuturken yattığı yerde biberon vermeyin dedim bişey olmaz ben 2 çocuğuma verdim bişey olmadı dedi.
birde bişey olunca çözüm bulmuyor akşam beni bekliyor.
kivi vermiş oğlum yiyememiş diye vermemiş dedim blendırdan geçirseydiniz, sormadan yapmadım diyor.
yemek yaptım tavuk etini yutamamış blendırdan geçiseydiniz dedim aynı cevap.
temizlik kuralları yok istediğim şeyler yapılmıyor.
kreşe gidiyordu oraya devam ediyor şimdi.
bebeğin çok küçük canım annenin bakması daha uygun.
kesinlikle taviz verme canım.

destekleriniz için çok teşekkürler
çekilen çileleri gördükçe çekmemek için daha da güçleniyorum

teşekkür ederim cnm. sen de hamileymişsin sağlıkla mutlulukla bebişini kucağına almak nasip etsin rabbim
evet tatlım saolasın dua edin kucagımıza alalım bebişimi inş.2 bebegim ve okadar korkuyorum ki anlatamam sana ben bir lohusalık yaşadım sorma şimdi kayınvalidem aynısını yapacak diye çok korkuyorum burnumdan getirdi bir lohusalık atlattım ondan korkuyorum 2.bebegim ama tüp bebek benimki dogal yolla degil yani

evet tatlım saolasın dua edin kucagımıza alalım bebişimi inş.2 bebegim ve okadar korkuyorum ki anlatamam sana ben bir lohusalık yaşadım sorma şimdi kayınvalidem aynısını yapacak diye çok korkuyorum burnumdan getirdi bir lohusalık atlattım ondan korkuyorum 2.bebegim ama tüp bebek benimki dogal yolla degil yani

aslında daha da dikkatli olmaları lazım tüp bebek olduğu için ama üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar.ben de lohusayken çok yıpranmıştım.aslında korkma kaç senelik evlisin eşin de seni daha da iyi tanıyordur hiç üzülme bırak kayınvaliden istediğini yapsın istediği gibi düşünsün sen bildiğinden vazgeçme.Allah yardımcın olsun.

aslında daha da dikkatli olmaları lazım tüp bebek olduğu için ama üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar.ben de lohusayken çok yıpranmıştım.aslında korkma kaç senelik evlisin eşin de seni daha da iyi tanıyordur hiç üzülme bırak kayınvaliden istediğini yapsın istediği gibi düşünsün sen bildiğinden vazgeçme.Allah yardımcın olsun.

istediği kadar okumuş ileri görüşlü vs vs olsun bi erkek anneciyse allah yardımcımız olsun ben de aynı durumdayım benim eşim de mühendis ve korkunç derece de anneci,kesinlikle ve kesinlikle annesi hakkında ağır konuşmadan sebeplerinizi açıklayın gerekirse eşinize bağırın çağırın ama annesi hakkında tek laf etmeyin yoksa inada biner..sigara kullanmasını bahane edin ben bebeğimi gözümden sakınırken sigara içilen bi evde kalmasını istemiyorum diyin internetten bu konuda bilgiler edinip bebeğinize nasıl zarar verir bu durum öğrenin ve eşinize açıklayın arada "ben de isterim tabiki annen de bebeğimizle zaman geçirsin ama bu şartlar altında mümkün değil" falan diyin

Emekli Akademisyen önce Türkçe'yi güzel kullanır...
Allah herkese yaşattığını yaşamadan ölümü nasip etmez derler, herkes kısmetindekini yaşar...
İyi dilek ve temennilerinizi size kat be kat iletiyorum...

Düzeltme: Ceza almışsınız farketmeden yazdım, ancak forumda mesaj boşaltmak yasak olduğu için mesajımı silemiyorum...

her dediğimden farklı anlayanlar ve adil davranmayıp yorum yaptıgım için başkasına degil bana ceza veren yönetici herkes nasıl içinden geldiği gibi yorum yazıp bana cevap veriyorsa bende aynısını yaptım sözlerimde açık açık yineliyorum ne hakaret ne tehdit ne küfür vardır. tekrar tekrar okuyun yandaşlarınıza arkadaşlarınıza tanıdıklarınıza torpil geçip bana ceza vermek birgün girememe cezası. hiç adilmidir soarım size ayrıca bana türkçeyi güzel kullanmıyorsun senden ne akademisyeni olur diyen cici kızımız senin gibi çok ögrenciye türkçe dersini ben verdim yavrucum sen beni konuşurken gördünmü herkes bilgisayarı yazılımı bilmek zorunda degildir bilgisayarda hata yapanda yazarken türkçesi kötü demek degildir akademisyen olmak la bilgisayarda yazılımı hatasız eksiksiz kullanmak alakası yoktur. son söz TÜRKÇE giderse ÜLKE gider ilkesine inanıp inançları ve idealleriş dogrultusunda bir uyaşam şekli olan türkçeyi bana ögretmeye çalışan kızım olgunlaş büyü sonra büyügüne yorum yap. akademisyenler illede bilgisarda eksiksiz türkçe kullanacak dogru yazacak diye bir kural yoktur sizede birşey ispatlamak zorunda degilim ben kendimi ispatlamış biriyim kayınvalideye saygıyı bilmeyenler benim gibi bir büyüğünemi saygılı olacak saygıda bekleemiyorum sizlerden sadece tarih tekerrürden ibarettir birgün ne ektiyseniz o sizi bulacak ben desemde demesemde .. ayrıca yönetici hanfendi bu kendimi ifade etmeme yine ceza yazdıracaksın biliyorum ama başkaları kendini ifade ederken nasıl ceza yazdırmıyorsan bana tavrınıda anlamış degilim ceza verirlirken şu şu gerekçe ile diye yazılır uyarılır. gerçi daha öncede bana ceza vermişsiniz neden almışım uyarıyı diye bir baktımki güldüm kadıköy pazarını meth etmeme vermişsiniz neyse ceza vermenize gerek yok ben kendiliğimden çıkar giderim yandaş politikası heryerde var demekki buradada var nasıl kayıt silinir araştıp ögreneyim ayrılayım bilgilerinize sunulur :72:

amanın nerelere gelmiş bu konu inanamadım..
ikisinin de torunu elbette. ikisi de kendi baksın ister.
ama şartlar neyse ona göre bir yol bulunur.
durumu zorlaştımanın ne alemi var.
annesi daha yakındaysa annesi bakar.
kayınvalidenin gönlü olsun diye beraber yaşamak zorunda kalmaya ne gerek var.
aynı mesafedeler diyelim, kız kendi annesiyle olmayı ister. normal yani. kendi annesiyle daha rahat edeceğini herkes kabul eder herhalde.

amanın nerelere gelmiş bu konu inanamadım..
ikisinin de torunu elbette. ikisi de kendi baksın ister.
ama şartlar neyse ona göre bir yol bulunur.
durumu zorlaştımanın ne alemi var.
annesi daha yakındaysa annesi bakar.
kayınvalidenin gönlü olsun diye beraber yaşamak zorunda kalmaya ne gerek var.
aynı mesafedeler diyelim, kız kendi annesiyle olmayı ister. normal yani. kendi annesiyle daha rahat edeceğini herkes kabul eder herhalde.

:) bu arkadaşa göre ben illa kayınvalidemle rahat etmek zorundayım

allahım bana böyle bir gelin yazma yarabbi böyle kayınvalide anne ayrımı yapan bir kızdan ogluma hanım kaderine yazma ve böyle düşünen bu hanım kızımız gibileride allahım lütfen ne olur oglan anası yapma yarabbi.otur bak çocuguna o kayınvalide de sizin gibi oglan anası diye anne ayırımı gelininde çocuguna bakacaksa aklına şaşayım onun rahatmı batmış nasılsa böyle düşünen bir gelin agzıyla kuşda tutsa adı kayınvalide oldugu için yaranamıyacak kıymeti bilinmeyecektir vay zavallı kayınvalidem acıdım sana allah kolaylık versin bu tip gelini olanlara bu düşünceki bayanlarıda allah oglan anası yapmasın kayınvalide yapmasın yahu kardeşim oglun olsaydı sende birgün kaynana olacaktı.neyse yaradanım herkesin dagına göre kar verir .ne ekersen onu biçersin gelinhanım
ayyyyyyy bellıkı sıze baya koymus bu yazı topıgı acan arkadasa erkek evlat vermesın dıye beddua etmıssınız bellıkı baya yaranız var sızın asıl allah sıze gelınnn nasıp etmesıınnn ayyyy gelını 1 gunde kurutur delı eder kafasını kemırırsınız bu olaya bu kadar tepkı verırsenııızzz sımdıden acıyorum sızın elınıze dusecek gelıne allah yardımcısı olsunnnn ınsallah bır verdıgı karsı cıkarlarda sıze gelın olmazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :20: :20: :20: :20: offffffff sabahmı akşammı tepemmmmm hopladıııı ..............şu yazıdakı ..... uslupa bak yaaa ......allahım boyle dusunen afet kaynanalardan koru yarabbım butun gelınlık kızlarımızı AMİNNNNNNNNNNNNNN allahım boyle kapılara dusurme gelınlık kızlarımızı AMİNNNNNNNNNNNNN allahım kimseye böyle kaynana nasıp etme AMİNNNNNNNN kapılardan bacalardan ırakkkkk .............amannnnnnnnnnnnnnnnn ......

arkadasım sende kararının arkasına gıt bellıkı kaynanan cocuga bakmak ıcın degıl sırf laf olsun dıye bakmak ıstıyor annenızın bakmasını hazmedemedıgı ıcın cekıle cekıle gelıyor .....

destekleyen gelinhanımlar bu gelinin dogru söylediğini nerden biliyorsunuz acaba bir kayırmacılık bir desteklemek hayırdır gelin oldugunuz ve anne kayınvalide ayrımı yaptıgınız içinmi bayanlar bayanlar bırakın bu ayrımcı gelinhanımın sözlerini de gerçekçi olun herkes ektiğini biçer sözlerinden baştan sona ayrımcılık ve kayınvalide düşmanı olan bir agelini allah kalbine göre verir inşallah aynısını yaptıgını bulması dileklerimle, herkes ne yaparsa onu bulur adı kaynana agzıyla kuş tutsa yine karalıyacak kadıncagızı oldum olası kendi anası ile kayınvaldie arasında ayrım yapan fitne ficir gelinlere oldum olası nefret ederim.benim kızIMDA gelin oldu allah razı olsun seni doguran anadan diyor kayınvalidesi bayramda önce kayın validesi sonra benim yanıma gelinir allah muhafaza sizler bırakın bayramda ilk gün gitmeyi kocanız teklif etse boşamaya kalkarsın hadin işinize allah herkesin dagınba göre kar verir bana da yazmayın yorumda yapmayın fitne ficir ayrımcı insanlar muhatabımda degildir işinize bakın işlinize gün gelir devran döner aynı şeyle karşılaşmanız dileklerim ve dualarımla
siz bence bır psikologa görünün ya gercektennn ....ancak beddua edıyorsunuz beddua doner dolanır yerını bulurrr ... siz ne bılıyorsunuz o zaman fıtnecı oldugunu .... dagı gormeden pacaları sıvamak denır sızın yaptıgınıza .....öl benım ıcın oluyum senın ıcın ...........kaynanalarda ektıgını bıcıyor ozaman ..................:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:kusura bakmayın ama surada hadı ısınıze yazmıssınızya ........... kapasıtenız ve sevıyenız cok bellı .................

Son düzenleme:
sıralamış müneccim hanım hakkımda hanfendi bilediğiniz insanlar hakkında yorum yapabilmeniz hakkını size vermiyorum bu birrr karşınızda üniversiteden emnekli bir akademisyen var bu ikiiiii nasihatlerini kendinize saklayın hanfendiiiii üççççç sözlerinizde bölücülük hizipçilik ve demogaji varrrr dörtttt .. ayrıcaaaa benim sözlerim hakaret veya birine beddua degil nasıl istersen öyle anlaaa sözlerime dikkat bile etmemişssiniz ne ekersen onu biçersin dedim iyilik yaparsan iyilik kötülük yaparsan kötülük kalbin fitne ficir içerisindeysen allah senide kayınvalide yapmasın dedim evet derim demneyede devam edecegim. nekadar çok kayın valide düşmanı varmış allah sizlere kendiniz gibi kayın validesine nasıl davranıyorsa aynısını yapan bir gelin versin. muhatabım bile degilsiniz çünkü ayrımcıulık yapanlar benim muhatabım bile olamazlar o oglan taş ovugundan çıkmadı kocasını seven kedisiyle köpegiyle herşeyiyle sever. alayım kocayı ailesinden koparayım diyen fitne gelinler o koca ve o evlilik sizlere hayır getirmez getirmesinde insan sevdiğini herşeyiyle sever kız yetiştirdim kızzzz kulu köpegi degil saygı sevgi çerçevesinde ezilmeyen tepelerde başlarda taşınan kendi ailesini nasıl seviyorsa kocasının ailesinide öyle seven sayan saygılı edepli kız yetiştirdim sizler gibi alayım kocayı görmiyeyim yüzünü diyen gelinler degilll. ayrıca tek dilegimmm ve duam kendiniz karşınızdakine nasıl davranıyorsanız allah sizlere öyle bir gelin versin yaptıklarınızı aynen bulmanız dualarıyla .. şu konuşan fitne ficir gelinler acaba bir empati kurun bakalım oglunuz varsa kayınvalide oldugunuzu bir düşünün kendiniz gibi kocyı ailesinden koparan fitne ficir bir gelin istermiydiniz .... yazmayın bana muhatabım degilsiniz hele hele gençler kayınvalide olmamış yagı yumruguyla yiyen yeni yetme gençler saygıyı ögrenin büyüklerinize ne yaşınız bana müsait yorum yapmaya ne konumumuz ne tecrübeniz daha önünüzde uzun yıllar var olgunlaşmaya büyümeye.sevdiginizi herşeyiyle sevmeyi ögrenin nasıul sizin aileniz varsa kocanızında ailesi var kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi karşınızdakine yapmamayı ögrenin kimse taşın ovugundan çıkmadı kızda oglanda kocanın ailesine saygılı olmaK yorum YAPAN HANFENDİ DEDİĞİ GİBİ EZİLMEK EZDİRMEK DEGİLDİR.kendi ailen nasılsa sever önemli olan kocanızın ailesinin sevmesi. kadife eldiven içinde demir bir yumruk gibiyim saygılı insana saygıyı saygısızada haddini bildirirm merak etmeyin siz benim kızım tam bir hanfendi türk islam ülküsüne göre yetiştirdim kimsede ezemez ,,
ezdirtmezde zaten hanfendi saygılı insanı kimse ezmez merak etmeyin siz
emeklı akademısyen cok bılgılı ve kulturlu oldugunuz anlamına gelmezz ne okumuslar var körkütük cahılll saplantılı ınsanların ornegıyle cok karsılasıyorummmm ben ...... okumussunuz ama gözlüklerınızı atamamıssınızz sızde gelınlere hakaret etme hakkınııı nerde buluyorsunuz anlamadımmm gıttıııı........... acıkkk ve net soyluyorum sızın yazılarınızı okudukca sınırlerım tepeme cıkıyor ılk defa bırıne tanımadan uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :26::26: lütfen susunnnnnnnnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkkk

her dediğimden farklı anlayanlar ve adil davranmayıp yorum yaptıgım için başkasına degil bana ceza veren yönetici herkes nasıl içinden geldiği gibi yorum yazıp bana cevap veriyorsa bende aynısını yaptım sözlerimde açık açık yineliyorum ne hakaret ne tehdit ne küfür vardır. tekrar tekrar okuyun yandaşlarınıza arkadaşlarınıza tanıdıklarınıza torpil geçip bana ceza vermek birgün girememe cezası. hiç adilmidir soarım size ayrıca bana türkçeyi güzel kullanmıyorsun senden ne akademisyeni olur diyen cici kızımız senin gibi çok ögrenciye türkçe dersini ben verdim yavrucum sen beni konuşurken gördünmü herkes bilgisayarı yazılımı bilmek zorunda degildir bilgisayarda hata yapanda yazarken türkçesi kötü demek degildir akademisyen olmak la bilgisayarda yazılımı hatasız eksiksiz kullanmak alakası yoktur. son söz TÜRKÇE giderse ÜLKE gider ilkesine inanıp inançları ve idealleriş dogrultusunda bir uyaşam şekli olan türkçeyi bana ögretmeye çalışan kızım olgunlaş büyü sonra büyügüne yorum yap. akademisyenler illede bilgisarda eksiksiz türkçe kullanacak dogru yazacak diye bir kural yoktur sizede birşey ispatlamak zorunda degilim ben kendimi ispatlamış biriyim kayınvalideye saygıyı bilmeyenler benim gibi bir büyüğünemi saygılı olacak saygıda bekleemiyorum sizlerden sadece tarih tekerrürden ibarettir birgün ne ektiyseniz o sizi bulacak ben desemde demesemde .. ayrıca yönetici hanfendi bu kendimi ifade etmeme yine ceza yazdıracaksın biliyorum ama başkaları kendini ifade ederken nasıl ceza yazdırmıyorsan bana tavrınıda anlamış degilim ceza verirlirken şu şu gerekçe ile diye yazılır uyarılır. gerçi daha öncede bana ceza vermişsiniz neden almışım uyarıyı diye bir baktımki güldüm kadıköy pazarını meth etmeme vermişsiniz neyse ceza vermenize gerek yok ben kendiliğimden çıkar giderim yandaş politikası heryerde var demekki buradada var nasıl kayıt silinir araştıp ögreneyim ayrılayım bilgilerinize sunulur :72:

Sizden Türkçe öğrenmeye gerek duymayacak kadar yeterli bilgiye ve kime ne zaman saygı göstermem gerektiğini idrak edecek kadar da görgüye sahibim...
Ayrıca akademisyenlerin klavye kullanma becerisinin üst düzeyde olması gerekir; çünkü akademisyen dediğiniz sürekli bilimsel yayınlar yazar, yabancı kaynakları Türkçe çeviri olarak sunar...
Bu da mesleğinize ne kadar önem verdiğinizin bir göstergesidir...
Beddua etmedim diyorsunuz;ancak Allah sizin gibilere erkek evlat nasip etmesin diye dua ediyorsunuz.
Bu olumlu bir dua mıdır acaba????
Eğer iyi niyetli bir insan olsaydınız her lafı, her yorumu düşnamlık olarak algılamaz, kişisel görüşlerdir, yaşanmışlıklara dayanır diye yorumlardınız.
İnsanlar, değişir; yaşanmışlıklarıyla, tecrübeleriyle değişir....
Bugün olumsuz baktığımız bir olaya yarın sempati duyabiliriz bunu kim bilebilir ki????
Bir olay karşısında kişisel görüşlerini yazan insanlara hakaretvari konuşmak, beddua etmek de sizin saygınızı gösterir,çünkü bizler yaptığımız yorumlardan dolayı sizin nezdinizde saygısız,fitne, hizipçi, bölücü vb. olduk değil mi?
O zaman siz de burada kırdığınız, üzdüğünüz insanlara ettiklerinizi birgün göreceksiniz bundan o anlam da çıkıyor değil mi???
Savunmak bana düşmez ama bu forumun yöneticileri adil insanlardır; çocu zaman en iyi bildikleri üyelere ceza vermekten geri durmazlar...

Son düzenleme:
konu nerelere gitmiş? :53:
hepimiz genel olarak aynı düşünüyoruz bizde bir tuhaflık var da
bize beddua eden arkadaş normal.
sigara içen, tertibi düzeni olmayan bir insana nasıl bebek emanet edilir?
burada önemli olan bebek mi yoksa kaynana mı?
ben kendi annem bile olsa yalnış yaptığı birşeyi uyarırım.
beni dinler ama kv. kendi bildiğini okur.
ben kendi adıma yaşadığım şeyi anlattım.
insan annesiyle daha yakındır tartışsada kızsada ana kız kırılmaz küsmez.
ama kv. söylediğimiz bir cümle batar bu bir gerçek.
arkadaşım son durum nedir yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:
evet arkadaşım olaylara ve o bayana yorum bile yapmayacağım ama son durum ne merak ettim...
eşini ikna edebildin mi

evet arkadaşım olaylara ve o bayana yorum bile yapmayacağım ama son durum ne merak ettim...
eşini ikna edebildin mi

son durum çok enteresan.eşim h.sonu ailesiyle baya bi kavga etti.kv.lere gitmiştik.bağıra çağıra döndü eve.birdaha da gelmem dedi.annesi yine abuk sabuk tavırlar sergiledi.şuanda eşimin bana annem gelsin demeye yüzü yok.ayrıca yeni gelinimiz 4 haftalık hamile olduğunu açıkladı,artık gelsin ona baksın :)
ben bildiğimden şaşmayacağım evlat çok farklı bişeymiş sevgisi apayrı,apayrı bir önem veriyorum kızıma artık adımlarımı daha sağlam atacağım.yardımlarınız ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler

son durum çok enteresan.eşim h.sonu ailesiyle baya bi kavga etti.kv.lere gitmiştik.bağıra çağıra döndü eve.birdaha da gelmem dedi.annesi yine abuk sabuk tavırlar sergiledi.şuanda eşimin bana annem gelsin demeye yüzü yok.ayrıca yeni gelinimiz 4 haftalık hamile olduğunu açıkladı,artık gelsin ona baksın :)
ben bildiğimden şaşmayacağım evlat çok farklı bişeymiş sevgisi apayrı,apayrı bir önem veriyorum kızıma artık adımlarımı daha sağlam atacağım.yardımlarınız ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler
sizin adınıza cok sevındım hersey gonlunuzce olması dılegıyle...eşinizle karsılasmanıza gerek bıle kalmamıs ....:34:

Back
X