- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi ImaginaryLife
-
farkli sehirdeyiz demisesin annenle k9nusmiyirsa sen cocugunu annenin evine biraksan is cikisi da alsan olmaz mi kv ile zor olur :)
esin annenle k9nusmiyirsa sen cocugunu annenin evine biraksan is cikisi da alsan olmaz mi kv ile zor olur :)
Ayri sehirlerde yasiyoruz maalesef canimesin annenle k9nusmiyirsa sen cocugunu annenin evine biraksan is cikisi da alsan olmaz mi kv ile zor olur :)
Ucretsiz izin alamiyorum maalesef maddi acidan.Bence bi süre çalışma
Kütahyadayim maalesef keske İstanbulda olsaymisim :) tesekkur ederim fikirleriniz icin.Istanbuldaysaniz ben bakabilirim
yavrum ortada kalmasın
Şaka biyana en iyisi
Çok güvenilir sizin eve yakın bi bakıcı kendi evinde baksın çok güzel wifili kameralar var uygun fiyata her an cep telefonundan izliyebilirsiniz benim ablam öyle yaptı bakıcının salonuna koydu akşam olunca bakıcı kameranın düğmesinden kapatiyordu sabah açıyordu bebek ordayken çok rahat oldu aklıma bebeğinde kalmadı
Annen le esin anlamıyorsa hiç ısrar edip annecigini getirme sonradan yine tartışma olur anneni zor durumda bırakma hiç
KV ni anlattın zaten Ona hiç bulaşma derim
Hmm bunu hic dusunmemistim.Yabanci uyruklu yatili bakicilardan tutma imkaniniz varsa degerlendirin. Onlar daha uygun fiyata geliyor ve gercekten cok iyi biliyorlar cocuk yetistirmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?