Bebeğime kim bakacak?

Bebegime kim baksin?

• Kv baksin

• Bakici baksin

• Anneni ikna et o baksin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
him hepsini tam okuyamamistim ben bakicilara pek guvenemiyom televizyona alistirip aksama kadar tv izletiyolar fe cocukta konusma geriligi oluyor cevremden duyduklarim bunlar .. bebek bakan kresler de var
Ben de hep kotu seyler duyuyorum bakicilarla ilgili
Yasadigim il kucuk bi yer, iki uc kres var onlar da 3 yasinda aliyorlar diye biliyorum.

Açılın ben bakıcıyım öğrenciyim ben ve hafta 3 gun 4 yasinda bir kiza oyun ablaligi yapiyorum. Calistigim ailenin aileleri de bu şehirde ama bakici ile devam etmeye karar vermisler. Kizla elimden geldigince mukkemmel ilgileniyorum. Yani bakici diye illa eli şamarli olmuyor bence part time gelecek ikinci öğretim okuyan bir öğrenci bulabilirsin.

Kendim de universitede calisiyorum ama kendi ogrencilerimi hic oyle bebek bakarken hayal edemedim :) tebrik ederim sizi

Kendim de universitede calisiyorum ama kendi ogrencilerimi hic oyle bebek bakarken hayal edemedim :) tebrik ederim sizi

Teşekkürler ama part time oyun ablaligi veya bakicilik tam öğrenci işi. Bakicibul diye bir site var incelerseniz aile ilanlarini kafanizda fikir olusur. Hem öğrenciler daha bir hevesli oluyor inanin işim ucunda harçlık kazanmak olunca

Haftada hepitopu bırakacağınız 16 saat. Insanlar günlük o kadar birakiyorlar nerdeyse cocuklarini. 16 saat icin ne annemle ne de kv ile yasamak isterim.
Iyi bir bakici tutun baksin iste.
Calisma saatim az haklisiniz ama bebegim cok kucuk zarar verse bile anlamam diye korkuyorum. Tum gun eve gelince kamerayi bastan sona izlemem gerekecek.

Senin durumunda kesinlikle bakıcı diyorum..
Tanıdıklardan referanslı birini bul ve düzenini ona göre kur..

Ben kv ile problemim olmadığı için onun bakmasını istedim. Haftaiçi bizimle kalıp haftasonu evine gidiyor. Ama senin annen(ki zaten bakmak istemiyormuş) ve kv zaten uzaktaymış kendi evlerine gitmeleri sözkonusu değil. Çok sıkıntı çıkar.

En güzelini düzenin en başından oturt. Çok huzursuz olursun.
Ben bile kv iyi biri olduğu halde eşimle huzursuz oldum..

Calisma saatim az haklisiniz ama bebegim cok kucuk zarar verse bile anlamam diye korkuyorum. Tum gun eve gelince kamerayi bastan sona izlemem gerekecek.

Online kameralar var araştır biraz. Bence sen kötü bakıcı kavramına kendini o kadar şartlandırmışsın ki seçenekleri okumuyor araştırmıyorsun..
1 arkadaşım annesine baktırıyor kız bin pişman. 1 arkadaşım kv den illallah etti, kocasını ikna etti bakıcı tuttu. Çocuk annesi evdeyken bile ona gidiyormuş çok güzel oynatıyormuş.
Ve bunlar 0-18 ay grubu büyük değiller yani..

Ben de hamileyken bakıcı diyordum, doğdu yabancıya bırakmak çok zor geldi. İşten çıkmayı bile düşündüm. Kv karar değiştirip ben bakarım deyince ona bıraktım. Ama şartlarım seninki gibi olsaydı ilk günden güvenilir bir bakıcıya alıştırmaya başlardım..

Bakici dusunmelisi kesinlikle zaten cok uzun sureli calismiyorsunuz evde kalma suren uzun emin ol o surede kayinvalideyle ayni evde olmak istemezsin anneni hic dusunme zaten esinle anlasamiyorsa olmaz o is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…