- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi ImaginaryLife
-
Ben de hep kotu seyler duyuyorum bakicilarla ilgilihim hepsini tam okuyamamistim ben bakicilara pek guvenemiyom televizyona alistirip aksama kadar tv izletiyolar fe cocukta konusma geriligi oluyor cevremden duyduklarim bunlar .. bebek bakan kresler de var
Kendim de universitede calisiyorum ama kendi ogrencilerimi hic oyle bebek bakarken hayal edemedim :) tebrik ederim siziAçılın ben bakıcıyımöğrenciyim ben ve hafta 3 gun 4 yasinda bir kiza oyun ablaligi yapiyorum. Calistigim ailenin aileleri de bu şehirde ama bakici ile devam etmeye karar vermisler. Kizla elimden geldigince mukkemmel ilgileniyorum. Yani bakici diye illa eli şamarli olmuyor bence part time gelecek ikinci öğretim okuyan bir öğrenci bulabilirsin.
Kendim de universitede calisiyorum ama kendi ogrencilerimi hic oyle bebek bakarken hayal edemedim :) tebrik ederim sizi
Calisma saatim az haklisiniz ama bebegim cok kucuk zarar verse bile anlamam diye korkuyorum. Tum gun eve gelince kamerayi bastan sona izlemem gerekecek.Haftada hepitopu bırakacağınız 16 saat. Insanlar günlük o kadar birakiyorlar nerdeyse cocuklarini. 16 saat icin ne annemle ne de kv ile yasamak isterim.
Iyi bir bakici tutun baksin iste.
Tesekkur ederim incelicem :)Teşekkürler ama part time oyun ablaligi veya bakicilik tam öğrenci işi. Bakicibul diye bir site var incelerseniz aile ilanlarini kafanizda fikir olusur. Hem öğrenciler daha bir hevesli oluyor inanin işim ucunda harçlık kazanmak olunca
Calisma saatim az haklisiniz ama bebegim cok kucuk zarar verse bile anlamam diye korkuyorum. Tum gun eve gelince kamerayi bastan sona izlemem gerekecek.
Bilmiyorum ben de cozemedim, aile buyuklerinden sıkılıyor sanirim :/Bakici diyorum. Yoksa evliliginiz yipranacak gibi. Esiniz evde biri varken neden eve girmek istemiyor? Cok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?